Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Fjärdholmsgränd 9B, Skärholmen

Mycket boende och kvadratmeter för pengarna!

Pris:

2 500 000 kr

ACCEPTERAT PRIS!!

Månadsavgift 5 176 kr/mån

Bostadsrättslägenhet - Skärholmen

Rum: 4 rok varav 3 sovrum

Våning: 4 av 7 , hiss finns

Byggår: 1968

Boarea: 98 m2

ACCEPTERAT PRIS!! Varmt välkomna till Fjärdholmsgränd 9B högt upp i fastigheten! Bekvämt belägen på våningsplan 4 hittar du denna genomgående och fräscha 4:a med ljusa ytskikt, slitstarka golv, balkong och härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Bostadens 98 välplanerade kvadratmetrar bjuder in till öppna sociala ytor och goda förvaringsmöjligheter. Den välkomnande hallen har plats för såväl avhängningsmöjligheter samt förvaring i form av 8 platsbyggda garderober. Badrummet är helkaklat med klinker på golvet och badkar. Köket håller en genomgående hög standard. På Fjärdholmsgränd bor du endast ett stenkast från Vårbergs Centrum som erbjuder mataffärer, restauranger, vårdcentral etc I Vårberg finns det som tidigare var Skärhomens loppmarknad. Det är gångavstånd från bostaden. I närområdet hittar du också stora köpcentrum så som Skärholmens galleria SKHLM, Kungens Kurva, IKEA samt Heron City med bland annat SF Biograf, SATS och bowling. Kungens kurva når du med en kort promenad och där finns Sveriges största handelsplats inklusive världens största Ikea! Här finns goda kommunikationer med tunnelbanan 150 meter från bostaden, promenadavstånd till bussar och under sommartid går båtar in till Gamla Stan från ångbåtsbryggan. Bostaden används som en 4 rok idag men är 3 rok enligt uppgifterna från föreningen. Varmt välkommen!

Läs mer

Pris

2 500 000 kr

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Hussein Ammouri

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 070-214 59 23

  hussein.ammouri@lansfast.se
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Rumsbeskrivning

   Hall/Entré: Rymlig hall med förvaringsmöjligheter samt vitmålade väggar. Gott om plats för avhängning. I övrigt finns fyra garderober och säkerhetsdörr. Sovrum 1: I sovrummet finns ett stort fönster som ger dig bekvämligheten med bra ljusinsläpp. Du kan möblera med en dubbelsäng och annat möblemang. Sovrum 2: I detta sovrum har du parkettgolv samt målade väggar. Finns gott om plats för dubbelsäng och annat möblemang. Badrum: Smakfullt duschrum i modern och ljus design. Grått klinkergolv, vita kakelplattor. Badrummet är inrett med spegelskåp med inbyggd lampa. Vardagsrum: Vardagsrummet har parkettgolv samt stora fönster som bidrar till en känsla av rymd och är lättmöblerat samt i direkt anslutning till balkongen. Balkong: Balkong i bästa läge och utsikt mot centrum med ett synfält över naturen. Gott om plats för bord och stolar. Kök: Köket har vit inredning med klinker och mörka granitbänkskivor samt rostfritt. Köket är stilrent och gör det lättarbetat med praktisk spis och inbyggnadsugn samt lättskött med material. Sovrum 4: Mindre sovrum med vitmålade väggar samt ett fönster som ger bra ljusinsläpp. Möjlighet till att inreda det till ett arbetsrum/tvättrum. Till bostaden hör ett förråd.

   Bostad

   Boarea

   98m2

   Våning

   4 av 7 , hiss finns

   Lägenhetsnummer

   00043

   Andel i föreningen

   2,71%

   Andel av årsavgift

   Andel av årsavgift har ej gått att få fram.

   TV och internet

   Bredband: Leverantör ComHem. Fiber indraget i byggnaden men dock ej till lägenheterna som det ser ut i dag. TV: Kabel-TV med ComHem som leverantör. Det ingår ej i månadsavgiften.

   Övriga utrymmen

   Tillhörande källarförråd, nyrenoverade med trådnätskonstruktion. Tvättstuga/torkrum i källarplan med keytag-system, utrustat med tre tvättmaskiner, torktumlare och kallmangel. Cykelrum, grillplats.

   Övrigt

   Undersökningsplikt Ovanstående uppgifter är grundade på information lämnad av säljaren och berörd förening. Uppgifter från säljaren kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Information har lämnats av föreningens kontaktperson. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera uppgifter med föreningen rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt.

   Byggnad

   Byggår

   1968

   Byggnadstyp

   Flerfamiljshus

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   Ventilation

   Mekanisk frånluft

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Holmörnen 2

   Föreningens organisationsnummer

   769629-6081

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   52 st

   Antal lokaler

   4 st

   Äger föreningen marken

   Nej

   Allmän information

   Brf Holmörnen 2 är en äkta förening. Föreningen bildades 2015 och innehar fastigheten Stockholm Örnholmen 2 med tomträtt. Fastigheten har en byggnad med två trapphus i sju våningsplan och källare. Sammanlagt finns det 52 bostadslägenheter, av dessa 52 är det fortfarande 12 hyrsrätter. Utöver detta finns det ett garage om 420 kvm samt fyra kontorslokaler om sammanlagt 370 kvm. Vid övriga frågor går det bra att kontakta Jonas Hellqvist på mail: jonas@lesconil.se.

   Föreningens ekonomi

   Månadsavgiften har höjts med 2% för att följa med den allmänna utvecklingen, detta är tänkt att göras även kommande år (kontrollerat 2020-10-30)

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   Renoveringar 2015: Renoverad fasad Stambyte samt ytskikt i grovkök i alla lägenheter. Stambyte i fastigheten 2002. Nya ytskikt i trapphus och korridorer. Nytt golv i korridorer. Ny armatur i trapphus, korridorer och källare. Nya hissar. Källarförråd uppgraderas med Thorax system. Fönsterpartier i trapphus nya 'Fortaxa' med förbättrad ventilation. Forcerad frånluft ventilation uppgraderad och genomgången. Källaren målad. Nytt passersystem till allmänna utrymmen av typen keytag. Grovsoprummet har fått nya ytskikt med klinker och kakel. Planerade utföranden: Trädgård under upprustning, staketet på framsidan kommer att få belysning. Grusningen på baksidan kommer få grill och bänkar. Både fram och baksida kommer få nya planteringar med träd och buskar.

   Gemensamma utrymmen

   Tillhörande källarförråd, nyrenoverade med trådnätskonstruktion. Tvättstuga/torkrum i källarplan med keytag-system, utrustat med tre tvättmaskiner, torktumlare och kallmangel. Det finns även cykelrum.

   Parkering

   Det finns inget garage eller p-platser.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Fjärdholmsgränd 9B, Skärholmen

   Kommun: Stockholm

   Område: Skärholmen/Vårberg

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 2 500 000 kr
   ACCEPTERAT PRIS!!

   Månadsavgift: 5 176 kr/mån

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2020-10-19

   Pantsättningsavgift: 473 kr

   Överlåtelseavgift: 1 182 kr

   Driftkostnad: 350 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 100 kr/månad

   Försäkring: 250 kr/månad

   Karta & område

   Stockholm - Hägersten

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Ture Wennerholms Torg 2 i Hägersten , så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Hägersten!

   Läs mer

   Bobutiken i Stockholm - Hägersten

   Hitta din mäklare i Stockholm - Hägersten

   Boendekalkyl

   Liknande bostäder