Objektbild

Järnbärarvägen 16, Skärholmen

Pris:

2 390 000 kr

Månadsavgift 3 778 kr/mån Vatten, värme, Kabel-TV (Grundutbud) och bredband.

Bostadsrättslägenhet - Skärholmen

Rum: 3 rok varav 2 sovrum

Våning: 6 av 7 , hiss finns

Byggår: 1966

Boarea: 78 m2

** Högt upp i huset med en fantastiskt vy ** Inglasad balkong med magisk utsikt ** Fritt från insyn och bästa solläget ** Fönster mot två väderstreck ** Renoverat kök och badrum ** Hiss och tvättstuga i samma port ** Centralt och lugnt läge ** Grund- och förskola i området ** Kort promenad till Bredäng C och Mälarens vatten ** Barnvänligt område nära lekparker och skolor ** Nära idrottsanläggning med utegym ** Nära kommunikationen Välkommen in i en rymlig och välplanerad lägenhet som släpper in rikligt med ljus så länge solen är uppe. Bostaden har tre rum och kök samt balkong och en boyta om 78 kvadratmeter. Den höga materiella standarden är påtaglig – det märks att någon med känsla och stil har fått bestämma här. I denna bostad möts du av en stor, öppen och praktisk hall som sammanbinder ett ljust vardagsrum med generösa sällskapsytor och vacker utsikt med stilrent och modernt kök som bjuder in till härliga middagar tillsammans med familj och vänner. Lägenheten rymmer två sovrum med plats för en stor säng och gott om förvaring. Bostaden har även ett trevligt och fint badrum med toalett, dusch, tvättmaskin, och en klädkammare. Missa inte denna fantastiska bostad! Välkomna på visning!! OMRÅDET Bostaden finner ni i det eftertraktade området Bredäng, ett naturskönt område endast en kort promenad från Mälaren. I området finns flera fina och välskötta motionsspår och en vacker natur längs sjön. Gillar ni att vara ute och föredrar naturen har ni hittat rätt med. Här finner ni även Skärholmens Centrum med flera butiker och restauranger samt Kungens Kurva där ni bland annat hittar Europas största IKEA och Heron City med bio, bowling och mycket mer. I området finns flera bra skolor och förskolor. KOMMUNIKATIONER Här bor ni med närhet till Bredäng Centrum där ni bland annat når tunnelbanans röda linje som på ca. 20 min tar er till Stockholms central och Skärholmen Centrum finns inom gångavstånd. I närheten av området finner ni närmaste busshållplats som tar er mot Hägersten och Vårberg centrum och anslutande tunnelbana. För den bilburne tar man sig med lätthet ut på de större vägarna i södra Stockholm (E4) och vidare mot önskvärda resmål.

Läs mer

Pris

2 390 000 kr

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Visning

  Vi anpassar våra visningar efter rådande situation för din och vår säkerhet. Läs mer här

  Sön 16 Maj

  12:30 - 13:30

  Anmälan krävs via mäklarens hemsida. Under rådande omständigheter endast bokade sällskap. Max 2 personer per sällskap.

  Mån 17 Maj

  17:00 - 17:45

  Anmälan krävs via mäklarens hemsida. Under rådande omständigheter endast bokade sällskap. Max 2 personer per sällskap.

  Ansvarig mäklare

  Hussein Ammouri

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 070-214 59 23

  hussein.ammouri@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Caroz Hassan

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0735-39 30 80

  caroz.hassan@lansfast.se

  Bevaka slutpris

  Fyll i dina uppgifter så skickar Länsförsäkringar Fastighetsförmedling slutpriset på Järnbärarvägen 16 till dig.

   Planritning

   Värdera din bostad kostnadsfritt*

   Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

   *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

    Beskrivning

    Interiör

    Rumsbeskrivningar

    Hall Den stora, öppna och praktiska hallen öppnar upp lägenheten och välkomnar både boende och gäster med vita väggar och fräscht golv. Här finns det mesta man kan kräva av en hall – säkerhetsdörr, klädhängare samt skohylla. Vardagsrum Vardagsrummet är bostadens givna samlingspunkt – ett rymligt, stilrent och charmigt rum med laminatgolv och ljusa väggar. Här erbjuds mycket dagsljus, generösa sällskapsytor, vacker utsikt och härliga umgängesytor. Kök Det stilrena, moderna och fräscha köket har vita väggar och laminatgolv. Köket är modernt med med vita släta skåpluckor som erbjuder gott om förvaring. Här finns goda arbetsytor och flertal skåp och lådor. Maskinparken består av kyl/frys, integrerad diskmaskin, ugn, induktionshäll samt fläkt. I övrigt erbjuder köket påkostade material, generösa arbetsytor, stora fönster och gott om plats för matbord och stolar. Sovrum 1 Från hallen når du lägenhetens master bedroom – ett stort och ljust rum med laminatgolv och vita väggar. Rummet är rymligt, med plats för en stor säng och även en garderob ingår som ger gott om förvaring. Sovrum 2 Ett lite mindre, ljust och mysigt sovrum med härlig utsikt och plats för stor säng. Ljusa väggar och laminatgolv. Fungerar utmärkt som barnrum, gästrum, kontor eller avlastningsrum. Badrum/Tvättstuga Trevligt och fint badrum med dusch med kaklade väggar. Tvättbestyren hanteras enkelt i denna tvättstuga med tvättmaskin samt gott med förvaring. Balkong Inglasad balkong mysigt inrett med trätrall på golvet som ger en behaglig känsla. Högt upp i huset med en fantastiskt grönskande vy fritt från insyn och bästa solläget.

    Bostad

    Boarea

    78m2

    Våning

    6 av 7 , hiss finns

    Lägenhetsnummer

    231797001-0114

    Andel i föreningen

    0,92278%

    Andel av årsavgift

    0,92099%

    TV och internet

    Telia bredband 100/100 ingår i månadsavgiften samt Telia TV Lagom (grundutbud)

    Byggnad

    Byggår

    1966

    Byggnadstyp

    Flerfamiljshus

    Energideklaration

    Energideklaration är inte utförd

    Uppvärmning

    Fjärrvärme

    Ventilation

    Mekanisk frånluft

    Hiss

    Hiss finns

    Allmänt om föreningen

    Föreningens namn

    BRF Järnbärarordern 3

    Föreningens organisationsnummer

    769609-6911

    Föreningsform

    Bostadsrättsförening

    Äkta/oäkta förening

    Äkta förening

    Tillåter föreningen delat ägande?

    Ja

    Övrigt om föreningen

    Föreningen har cykelförråd i källarhus nr 1, barnvagnsförråd i Port 2-4 -16 och tvättstuga i varje källare. För övriga frågor går det bra att kontakta styrelsens ordförande Eva-Lisa Wahlman på telefon: 070-787 10 50.

    Föreningens byggnader

    Antal lägenheter

    117 st , varav hyresrätter: 17 st

    Antal lokaler

    5 st

    Byggår

    1966

    Äger föreningen marken

    Ja

    Allmän information

    Föreningen är äkta och äger marken. Det är två byggnader med 117 lägenheter varav 17 är hyresrätt (dold tillgång till föreningen). Det finns även 5 lokaler, för mer information kring uthyrning av lokaler kontakta ekonomiska förvaltaren Riksbyggen.

    Föreningens ekonomi

    Ekonomisk förvaltare Riksbyggen. Planerad avgiftshöjning med 2% från 1 juli 2021 (kontrollerat 2021-05-06)

    Föreningens planerade och utförda renoveringar

    Renovering av tak- 2018 Hissrenovering 2014-2015 nya hissar Fasadtvätt 2014 Ventilationsanläggning 2012-2013 OVK besiktning 2012-2013 Tvättstuga 2012 Stammarna är spolade 2008-2009 Badrum 1992 Fönster 1990 Trapphus 1990 Balkonger 1990 Fasaden 1990 Planering Föreningen kommer att göra relining ( strumpmetoden ) hösten 2020, våren 2021 Källarna i båda husen är färdigställda (kontrollerat 2021-02-17) Diskussion pågår kring stambyte, hösten 2021 / första halvåret 2022. Föreningen planerar även renovering av garage och eventuellt installering av elstolpar.

    Gårdsplats

    Väldigt barnvänligt område med stora bilfria ytor och gott om lekplatser.

    Parkering

    Föreningen har 58 st garageplatser, 99 st parkeringsplatser samt 2 st MC platser.

    Läs mer

    Allmänt

    Adress: Järnbärarvägen 16, Skärholmen

    Kommun: Stockholm

    Område: Bredäng

    Boendeform: Bostadsrättslägenhet

    Upplåtelseform: Bostadsrätt

    Ekonomi

    Pris: 2 390 000 kr

    Månadsavgift: 3 778 kr/mån Vatten, värme, Kabel-TV (Grundutbud) och bredband.

    Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2021-04-27

    Pantsättningsavgift: 476 kr

    Överlåtelseavgift: 1 190 kr Betalas av köpare

    Driftkostnad: 570 kr/månad

    Driftskostnaden fördelas enligt följande:

    Elkostnad: 450 kr/månad

    Försäkring: 120 kr/månad

    Karta & område

    Stockholm - Hägersten

    Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

    Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Ture Wennerholms Torg 2 i Hägersten , så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

    Välkommen till din lokala mäklare i Hägersten!

    Läs mer

    Bobutiken i Stockholm - Hägersten

    Hitta din mäklare i Stockholm - Hägersten

    Boendekalkyl

    Liknande bostäder