Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Almbygatan 10, SPÅNGA

Pris:

1 845 000 kr

Månadsavgift 2 741 kr/mån Inkl värme, kall- och varmvatten & kabel-tv

Bostadsrättslägenhet - SPÅNGA

Rum: 2 rok varav 1 sovrum

Våning: 6 av 15 , hiss finns

Byggår: 2017

Boarea: 47 m2

Vid Järvafältet, finns nu denna 2:a om 47 kvm i RT16 ute till försäljning. Stora fönster med mycket ljusinsläpp som skapar en härlig känsla i detta genomgående fräscha hem på våning 6. Lägenheten har en social och öppen planlösning, modernt kök och badrum samt goda förvaringsmöjligheter. Utöver lägenhetens egna kvalifikationer finns även möjligheten att nyttja av utsikten över det grönskande fältet från den stora balkongen. På andra sidan prunkar den välplanerade gården med plats för både aktivitet och rekreation. En högklassig arkitektonisk utformning gör byggnaden till Rinkebys nya landmärke. Det är ett kort avstånd till tåg och bussar som kan ta dig in till Stockholm City på 18 minuter eller vidare norr och väster ut. Missa inte chansen att bli inspirerade av att denna lägenhet. Varmt välkomna upp till våning 6!

Läs mer

Pris

1 845 000 kr

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Jony Eliyo

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0701-620160

  jony.eliyo@lansfast.se
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Hall

   När man kommer in genom dörren och in i den inbjudande hallen får man syn på det fina parkettgolvet och de vita väggarna. I hallen finns goda avhägningsmöjligheter och gott om plats för förvaring.

   Badrum

   Det moderna badrummet är utrustad med en duschhörna med duschvägg, WC och ett handfat med kommod och ett spegelskåp. I badrummet finns även en kombinationsmaskin. Väggar i vitt kakel och golv i mörkt kakel.

   Sovrum

   I det rymliga sovrummet finns plats med sängar i de flesta storlekarna och andra möbler som underlättar vardagen. Sovrummet har precis som i övriga delar av lägenheten vita väggar och parkettgolv.

   Vardagsrum

   Det öppna och välplanerade vardagsrummet ger plats till flera möbleringsalternativ. Det stora fönsterpartierna bidrar med gott om ljusinsläpp under dygnet och genom fönsterna har man en utsikt över Järvafältet och hela kista.

   Kök

   Det fräscha köket i helvitt har stora luckor för förvaring av köksartiklar och är utrustad med ett induktionshäll, integrerad diskmaskin och en kvalitativ kyl och frys. Vit kakelstänkskydd och samma fina parkett som i övriga delar av lägenheten Köket som delvist är sammankopplad med vardagsrummet ger möjlighet till plats för ett matbord för 6-8 personer.

   Balkong

   Utöver den fina lägenheten så kan man gå ut på balkongen och njuta av utsikten som medföljer. I balkongen finns plats för utemöbler för varma sommardagar.

   Bostad

   Boarea

   47m2

   Våning

   6 av 15 , hiss finns

   Lägenhetsnummer

   1602

   Andel i föreningen

   0,9779%

   Andel av årsavgift

   Andel av årsavgift har ej gått att få fram.

   TV och internet

   Bostadsrättshavaren tecknar eget avtal med leverantör avseende: Hushållsel, TV/bredband/telefoni (föreningen har ett avtal med Telia).

   Övriga utrymmen

   Till bostaden tillhör ett förråd. Cykelrum/Barnvagnsrum finns i byggnaden.

   Byggnad

   Byggår

   2017

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Fönster

   3-glasfönster

   Hiss

   Hiss finns
   2 hissar

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   BRF RT16 på Rinkebyterrassen

   Föreningens organisationsnummer

   769627-3361

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   114 st

   Antal lokaler

   3 st

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Vid Järvafältets kant har vi uppfört RT16 som med sina 16 våningar erbjuder många av bostäderna en fantastisk utsikt över det grönskande Järvafältet. På andra sidan ligger den välplanerade gården med plats för både aktivitet och rekreation. En högklassig arkitektonisk utformning gör byggnaden till Rinkebys nya landmärke. De 114 lägenheterna har mellan ett och tre rum. Här bor du i ljusa lägenheter med fina materialval och rymlig balkong. Vid terrassen och Rinkeby centrum finns så väl ett rikligt utbud av service som kollektivtrafik; härifrån tar du dig till Stockholm city på mindre än 20 minuter. Dessutom ligger Kista endast 700 meter bort, denna koppling kommer förstärkas ytterligare genom Stockholm Stads planerade förbättring av gång- och cykelvägar över fältet.

   Gemensamma utrymmen

   Till varje bostadsrätt tillkommer ett förråd som kommer att finnas tillgängligt antingen i källarutrymme eller i lägenheten.

   Försäkring

   Föreningen avser hålla fastigheten fullvärdesförsäkrad samt teckna gemensamt bostadsrättstillägg som komplement till bostadsrättshavarnas hemförsäkring.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Almbygatan 10, SPÅNGA

   Kommun: Stockholm

   Område: Rinkeby

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 1 845 000 kr

   Månadsavgift: 2 741 kr/mån Inkl värme, kall- och varmvatten & kabel-tv

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2020-02-03

   Pantsättningsavgift: 473 kr

   Överlåtelseavgift: 1 183 kr Betalas av köpare

   Driftkostnad: 275 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 120 kr/månad

   Vatten & avlopp: 50 kr/månad

   Försäkring: 105 kr/månad

   Karta & område

   Stockholm - Kista/Tensta

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Borgarfjordsgatan 19 i Kista, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Kista!

   Läs mer

   Bobutiken i Stockholm - Kista/Tensta

   Hitta din mäklare i Stockholm - Kista/Tensta

   Boendekalkyl

   Liknande bostäder