Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Elinsborgsbacken 18, Spånga

Renoverad trea på Elinsborgsbacken 18

Pris:

1 795 000 kr

Månadsavgift 5 189 kr/mån I avgiften ingår: värme, städning i portar & garage, Kall- och varmvatten, underhåll av mark- och grönytor, el, källarförråd, kabel-tv, ComHems grundutbud, gemensam tvättstuga, förvaltning och bostadsrättstillägget.

Bostadsrättslägenhet - Spånga

Rum: 3 rok

Byggår: 1970

Boarea: 78 m2

Välkommen till denna renoverade trerummare med naturnära och familjevänligt läge på Elinsborgsbacken 18. Här erbjuds du en stor och optimalt planerad bostad om 78 kvadratmeter med utmärkt planlösning, bra förvaringsmöjligheter och lättmöblerade rum. En lägenhet i bra skick som det bara är att flytta in i. Här stiger du in i en rymlig och trevlig hall med bra förvaringsmöjligheter, och vidare in till ett öppet, fint och socialt vardagsrum. Köket är stort, rymligt och modernt och lägenhetens badrum är stort, fräscht och funktionellt. Boendet erbjuder tre sovrum. Föreningen heter HSB Brf Päronet nr 7 och är en trygg och välskött sådan med god ekonomi och en härlig gemenskap. Via föreningen får du bland annat tillgång till tvättstuga, parkeringsplats, en vacker innergård och garage. I månadsavgiften om 5189 kronor ingår el, vatten, värme, tv och bostadsrättstillägg. Detta boende har ett av Tenstas bästa lägen – alldeles intill Järvafältet! Med en kort promenad når du Utmärkta kommunikationer och inom några minuter är man vid Kista Galleria. Här finns det mesta för familjen som vill kunna njuta av det bästa i Spånga. Välkomna på visning!

Läs mer

Pris

1 795 000 kr

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Abbe Karakus

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0701-62 01 65

  abbe.karakus@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Ender Karaman

  Fastighetsmäklare

  Franchisetagare Kista

  Mobil: 0736-47 35 96

  ender.karaman@lansfast.se

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Hall

   I denna lägenhet möts man av en rymlig och trevlig hall med bra förvaringsmöjligheter. Här finns vit målade väggar och golv i kakel.

   Kök

   Stort, rymligt och modernt kök med generösa arbetsytor, plats för matbord och stolar och bra förvaringsmöjligheter. Vita väggar och kaklat golv. Den maskinella utrustning som finns är ugn, induktionshäll, kyl, frys, mikrovågsugn, fläkt och diskmaskin.

   Vardagsrum

   Lägenhetens vardagsrum, bostadens givna samlingspunkt med ett av de finaste vardagsrummet i området. Detta rum är öppet, fint och socialt med vackert ljusinsläpp, stora och lättmöblerade ytor och generösa sällskapsytor.

   Sovrum 1

   Från hallen når du detta sovrum som är mysigt och ljust med fint ljusinsläpp och plats för garderob.

   Sovrum 2

   Lägenhetens andra sovrum är stort, trevligt och lättmöblerat och har trevlig utsikt och plats för stor säng.

   Badrum

   Ett stort, fräscht och funktionellt badrum med stort badkar, toalett, handfat med kommod samt spegelskåp. Badrummet har klinkergolv och kaklade väggar.

   Balkong

   Från vardagsrummet når du en stor, rymlig balkong i västerläge.

   Bostad

   Boarea

   78m2

   Våning

   0 av 0

   Andel i föreningen

   0,14632%

   Andel av årsavgift

   0,14632%

   TV och internet

   Kabel-TV och bredband via ComHem.

   Byggnad

   Byggår

   1970

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Hiss

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   HSB Brf Päronet nr 7

   Föreningens organisationsnummer

   702001-7344

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   676 st , varav hyresrätter: 4 st

   Antal lokaler

   51 st

   Byggår

   1969-1971

   Äger föreningen marken

   Nej

   Allmän information

   Föreningen bildades den 15 januari 1965 och registrerades den 27 februari 1965. Föreningen innehar tomträtten, äger och förvaltar byggnaderna och fastigheterna: Islinge, Vissinge, Elinsborg, Hasslinge, Skäftinge, Hydinge 1 och 2 samt Mellinge. Tomträtt innehas även på fastigheten Tensta 4:8; (parkeringen vid Elinsborgsbacken).Förvaltningsområdet omfattar 20 bostadsbyggnader med 676 lägenheter.

   Föreningens ekonomi

   Belåning, 1 323 kr/kvm enligt Årsredovnisng 2019 Årsavgifterna höjdes med 2,5% i januari och med 2% i januari 2020

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   2019 - Ventilation - Fortsatt ventilationsbyte på Vissingebacken. 2019 - Fasad & Balkonger - Tvättning av långsida fasaden mot E18 på Vissingebacken och undersöka balkonger. 2019 - Värme - Fortsatt byte av termostater i lägenheter. 2019 - Mark - Byte av lekutrustningar. 2019 - Belysning - Byte till LED belysning i parkeringsgaragen. 2019 - Belysning - Byte till LED belysning i källarförråden och källargångarna. 2019 - Parkering - Installation av ett 50-tal laddboxar. 2020 - Värme - Total injustering och kontroll av värmesystem 2020 - Fasader - Lagning och tvättning av fasader/balkonger 2020-2025 - Köksstammar - Byte av köksstammarna. Projektet uppskattas till ca 50 miljoner kronor. 2018 - Ventilation - Byte av ventilationsanläggningar i Elinsborgsbackens jämna nummer. 2018 Dec - Ventilation - Byte av ventilationsanläggningar i Vissingebacken. 2018 - Värme - Byte av termostater i lägenheterna. 2018 - Mark - Nedtagning av ett 40-tal träd på gårdarna. 2018 - Tvättstugor - Byte av maskiner och utrustning. 2018 - Gårdar - Upprustning av utemiljön på gårdarna på Elinsborgsbacken. 2017 - Trapphus - Byte av armaturer till LED blysning i alla trapphus. 2015-2016 Dränering - Dränering Mellingebakcen och Skäftingebacken. 2013-2014 - Belysning - Byte till LED armaturer i samtliga portar och dörrar samt fasad 2012-2013 - Portar - Byte av samtliga entréportar och installation av nytt elektroniskt passersystem.

   Gemensamma utrymmen

   Källarförråd, tvättstuga, föreningslokal, grovsoprum och en gästlägenhet.

   Parkering

   P-plats utomhus 251 st 2 400 kr/år P-plats utomhus med EL. 32 st 4 200 kr/år Kallgarage 136 st 3 600 kr/år Varmgarage 132 st 6 840 kr/år MC-Plats i Varmgarage 15 st 1 800 kr/år Separat Kö. Det är stoppförbud på större delen av Skäftingebacken beroende på att det är anslutningar till brandgator. På Vissingebacken och Mellingebacken är det parkeringsförbud. På Elinsborgsbacken finns också parkeringsmöjligheter på den kommunala gatan. Gästparkering finns på samtliga gator.

   Försäkring

   Bostadsrättstillägg behöver man normalt teckna extra, men i brf Päronet har vi tecknat detta kollektivt med samma försäkringsbolag som har vår fastighetsförsäkring. Detta underlättar vid skador då det är bara en part som hanterar försäkringsskador. Men glöm inte att se till att du själv har en hemförsäkring om något skulle hända.

   Föreningens hemsida

   https://www.hsb.se/stockholm/brf/paronet-nr-7

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Elinsborgsbacken 18, Spånga

   Kommun: Stockholm

   Område: Stockholm - Kista/Tensta

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 1 795 000 kr

   Månadsavgift: 5 189 kr/mån I avgiften ingår: värme, städning i portar & garage, Kall- och varmvatten, underhåll av mark- och grönytor, el, källarförråd, kabel-tv, ComHems grundutbud, gemensam tvättstuga, förvaltning och bostadsrättstillägget.

   Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

   Pantsättningsavgift: 710 kr

   Överlåtelseavgift: 1 656 kr Betalas av köpare

   Karta & område

   Stockholm - Kista/Tensta

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Borgarfjordsgatan 19 i Kista, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Kista!

   Läs mer

   Bobutiken i Stockholm - Kista/Tensta

   Hitta din mäklare i Stockholm - Kista/Tensta

   Boendekalkyl

   Liknande bostäder