Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Årgångsgatan 1, 4 tr, STOCKHOLM

Where Luxury Meets Convenience

Pris:

Pris ej angivet

Månadsavgift 3 978 kr/mån

Bostadsrättslägenhet - STOCKHOLM

Rum: 2,5 rok

Våning: 4 av 23 , hiss finns

Boarea: 72 m2

Denna bostad har planerad säljstart q2-q3 2021 Exklusiv Manhattan-inspirerad dröm apartment omkring 2,5 Rok belägen vid strandpromenaden i hjärtat av liljeholmskajen!. Stilla dina sinnen och ta ett djupt andetag,- du befinner dig utanför ett av liljeholmens attraktivaste byggnader och rundturen skall strax starta. Redan vid porten blir du imponerad utöver designen & arkitekturen. Du färdas bekvämt upp på fjärde våningen och öppnar upp entrén, du stiger in i en lång och välfylld hall med goda förvaringsutrymmen och en ståtlig takhöjd. En lång och behaglig hall leder dig vidare i bostaden och du når det magnifika vardagsrummet med stora fönsterpartier som bjuder på ett fantastiskt ljusflöde som vackert glimtar emot den ljusa ekparketten. Vardagsrummet är voluminöst och luftigt och du finner gott om plats för soffgrupp och media möbler. I direkt anslutning når du den ljuvliga balkongen med plats för soffgrupp och den obligatoriska grillen för trevliga middagar med utsikt mot Liljeholmsviken & Tantolunden. Köket fullständigt andas lyx och detaljrikedomen lämnar inget över till slumpen i varje sig trendiga former eller dem rätta färg & materialval som detta mästerliga kök levererar. Detta kök är naturligtvis fullt utrustat med all maskinell utrustning man kan önska sig men komforten är även den superb i form av goda förvaringsutrymmen och stora tillagningsytor. Smilgropparna fullständigt strålar men rundturen är inte över än, vad sägs om ett stort master bedroom med plats för kingsize säng och stora skjutgarderober med trendiga vinklar och färger?. Sovrummet är luftigt och rofyllt och vid fönstret kan du blicka långt ut mot staden och takåsarna!. Sist men inte minst presenteras ett ljuvligt sovrum eller varför inte ett lyxigt arbetsrum med plats för all tänkbar möblemang man kan önska sig. Badrummet är helkaklat i klassiska färger och former och givetvis maxutrustat med alla bekvämligheter man kan önska sig. Byggherren Jm AB & kända arkitekten Gert Wingårdh är skaparna bakom denna vackra och arkitektritade byggnad. Arkitekten Gert Wingård är för övrigt den enda Svenska arkitekten som har vunnit fem Kasper Salin-pris. Fastigheten har fått mottagit väldigt fina omdömen och kritik i såväl svenspress som nationell och Brf Kajen 5 är numera en av dem mest attraktivaste föreningarna att leva & bo i. Brf Kajen 5 - Solid förening - Låg belåning - Övernattningslägenhet & bastu - Privat Gårdsplats - 135 garageplatser - Belägen med bästa AA läge vid strandkanten - Stenkast till flertal kända restauranger & caféer - stenkast till Liljeholmens centrum - Goda kommunikationer - Stenkast ifrån flera skolor & förskolor Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Victor Öfverberg 070 688 20 50

Läs mer

Pris

Pris ej angivet

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Victor Öfverberg

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0706-88 20 50

  victor.ofverberg@lansfast.se
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Bostad

   Boarea

   72m2

   Våning

   4 av 23 , hiss finns

   Andel i föreningen

   Andel i föreningen har ej gått att få fram.

   Andel av årsavgift

   Andel av årsavgift har ej gått att få fram.

   Byggnad

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Kajen 5

   Föreningens organisationsnummer

   769621-9224

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Nej

   Föreningens byggnader

   Antal lokaler

   0 st

   Äger föreningen marken

   Nej

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Årgångsgatan 1, 4 tr, STOCKHOLM

   Kommun: Stockholm

   Område: Liljeholmen

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: Pris ej angivet

   Månadsavgift: 3 978 kr/mån

   Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

   Karta & område

   Stockholm - Hägersten

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Ture Wennerholms Torg 2 i Hägersten , så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Hägersten!

   Läs mer

   Bobutiken i Stockholm - Hägersten

   Hitta din mäklare i Stockholm - Hägersten

   Boendekalkyl

   Liknande bostäder