Artemisgatan 83, 3 tr, Stockholm

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Artemisgatan 83, 3 tr - Stockholm

  Kommun

  Stockholm

  Typ

  Flerfamiljshus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  Boarea

  47m2

  Areauppgift enligt säljaren och bostadsrättsföreningen

  Våning

  3 av 3 (Våningsplan 3 av 3 (3 trappor). ) , Hiss finns inte

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Område

  Hjorthagen

  Avgift

  2 604 kr/mån

  I avgiften ingår värme, vatten och källarförråd.

  Rymlig tvåa i populära Hjorthagen

  Det här är en försprångsbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer. Välkomna till denna yteffektiva tvåa i charmiga Hjorthagen. Stora luftiga rum och fantastisk utsikt över stora delar av stan. Det här är en lägenhet för er som vill bo några minuter från city och samtidigt ha grönskande natur utanför dörren. Lägg därtill att lägenheten ligger högst upp i huset, har stambytt badrum och balkong i bästa sydvästläge så blir ni snabbt bekväma med tanken på att detta kan bli er nya drömbostad. I direkt närhet nås såväl matbutiker, restauranger, caféer samt kommunikationer i form av buss och T-bana som tar dig till city. Lägenheten ligger granne med Norra Djurgårdsstaden och fina naturområden.

  Ansvarig mäklare

  Extra kontaktperson

  Daniel Hegethorn

  Fastighetsmäklare/Civilekonom

  070-984 00 73

  daniel.hegethorn@lansfast.se Läs mer om Daniel

  Alla bilder

  Planritning

  Planlösning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Rumsbeskrivning

  Hall: Välkomna in genom ytterdörren och ni möts utav en ljus hall med förvaring i form av platsbyggd garderob samt en hatthylla för avhängning. Sovrum: Direkt till höger från hallen når ni sovrummet. Här ryms dubbelsäng med tillhörande möblemang. Väggarna är målade i grått och golvet pryds utav en parkett. Det finns gott om förvaring i form av en platsbyggd garderob. Badrum: Stambytt och kaklat badrum med en våtrumsmatta på golv och vitkaklade väggar med en bård. Badrummet är i övrigt utrustat med: WC, badkar, handfat och spegel. Vardagsrum: Ljust och trevligt vardagsrum tack vare de fina fönsterpartierna. Väggarna är ljust tapetserade och golvet pryds utav ett parkettgolv. Kök: Hemtrevligt kök med gott om förvaring och arbetsytor. Ovan diskbänk sitter ett vitt kakel som stänkskydd. Väggarna är ljusa och under fötterna har ni ett schackrutigt golv av linoleum. Köket är fullutrustat med spishäll, fläkt, ugn, diskmaskin samt en kyl/frys. Balkong: Möblerbar balkong högst upp i huset med fin utsikt över grönska. Övrigt: Tillträde enligt överenskommelse.

  Övriga utrymmen

  Det finns cykelförråd, källarförråd och tvättstuga.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1939

  2016: Renovering av lokal. 2016:Takrenovering. 2014: Installation av prognosstyrning, värme - lägre driftskostnader, bättre inomhusklimat, bidrag till bättre miljö, kontinuerlig övervakning av energiförbrukningen. 2013: Nya maskiner i tvättstugorna (tvättmaskiner o. torktumlare) + tillägg av grovtvättmaskin och nya fläktar i torkrum samt målning och uppfräschning. 2013:Tätning av fastighetens samtliga vindar. 2010: Installation av ny fjärrvärmecentral. 1999: Renovering av el. 1999: Stambyte.

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  Uteplats/Balkong

  Härlig balkong i bästa sydvästläge med många soltimmar och utsikt över grönska.

  Bilplats

  Föreningen har på fastigheten två fristående P-platser för nyttjande utomhus. P-platserna är uthyrda. Boendeparkering i området. Tillstånd ansökes hos Stockholms Stad (08 508 263 00). Periodbetalning på 30 dagar kostar 1 100 kr, alternativt löses biljett för 75 kr/dygn.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  530 kr/månad

  Försäkring:

  230 kr/månad

  Elkostnad:

  300 kr/månad

  Total driftkostnad:

  530 kr/månad

  Personer i hushållet:

  1 st

  Andel i föreningen:

  1,874%

  Andel av årsavgift:

  2,08858%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2017-10-30

  Pantsättningsavgift:

  448 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 120 kr

  Betalas av köpare

  Byggnad

  Ventilation:

  Mekanisk frånluft

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Renoveringar:

  2016: Renovering av lokal. 2016:Takrenovering. 2014: Installation av prognosstyrning, värme - lägre driftskostnader, bättre inomhusklimat, bidrag till bättre miljö, kontinuerlig övervakning av energiförbrukningen. 2013: Nya maskiner i tvättstugorna (tvättmaskiner o. torktumlare) + tillägg av grovtvättmaskin och nya fläktar i torkrum samt målning och uppfräschning. 2013:Tätning av fastighetens samtliga vindar. 2010: Installation av ny fjärrvärmecentral. 1999: Renovering av el. 1999: Stambyte.

  Förening

  Föreningens namn:

  Hjortspåret

  Lägenhetsnummer:

  00062

  Antal lägenheter:

  54

  Antal lokaler:

  4

  Allmänt om föreningen:

  Brf Hjortspåret förvärvade fastigheten 2009 och består av 54 lägenheter varav 6 st är upplåtna med hyresrätt (dolt kapital) samt 4 lokaler. Föreningens mark är friköpt. Det finns i dagsläget inga beslut om avgiftshöjningar (2019-05-03). Föreningen godkänner delat ägande (minst 10 %). Juridisk person godtas ej.  Gjorda renoveringar:

  Översyn av fastighetens samtliga yttre fönsterbågar till lägenheter.  Energideklaration

  Energiprestanda, specifik energianvändning:

  206 kWh/m2 per år

  Deklarationsdatum:

  2010-07-01

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor