Objektbild

Bågljusvägen 1, 2 tr, Stockholm

Pris:

6 395 000 kr

Månadsavgift 5 009 kr/mån Inkl. Värme, vatten, triple-Play lösning via Telia (Bredband, TV och IP-Telefoni). Bredband 700/700 Mbit/s. TV-paket "Lagom".

Bostadsrättslägenhet - Stockholm

Rum: 4 rok varav 3 sovrum

Våning: 2 av 6 , hiss finns

Byggår: 2006

Boarea: 85,5 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Välkomna till en av områdets bästa 4:or där läget och ljuset är underbart samt garage i huset. Lägenheten präglas av dess härliga planlösning och stora fönster med ett fantastiskt ljusinsläpp, öppen och lättmöblerad planlösning med bra ytor för umgänge. Balkongen är rymlig och har plats för bord och stolar, den vetter i ett mycket trevligt och soligt läge. Köket och vardagsrummet är genom den öppna planlösningen perfekt för middagar i stora sällskap med alla vänner. I vardagsrummet finns det bra plats för både soffhörna, tv-bänk och bokhyllor. Fullutrustat kök med ljusa skåpluckor och mycket bra arbetsytor. Rymligt och ljust helkaklat badrum med golvvärme. Badrummet har såväl arbetsbänk, tvättmaskin och torktumlare som flera förvaringsskåp. I våningens båda sovrum och i hallen finns det gott om förvaring i platsbyggda garderober och i alla rum är det ljusa väggar och genomgående golv av ekparkett. Mycket trevlig och barnvänlig innergård som uppskattas av alla grannar i föreningen. Garage i huset med direktaccess via hissen. Ledig plats finns i dagsläget. Mycket populär förening med välskött ekonomi. Belägen med direkt närhet till Fridhemsplans stora utbud av restauranger, shopping och mycket goda kommunikationer! Några få minuter bort ligger härliga Rålambshov och Smedsuddsbadet med sin läckra sandstrand. Välkomna!

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Visning

  Vi anpassar våra visningar efter rådande situation för din och vår säkerhet. Läs mer här

  Sön 02 Maj

  12:00 - 12:45

  Mån 03 Maj

  17:00 - 17:30

  Ansvarig mäklare

  Tolgay Erdinc

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0704-82 88 88

  Tolgay.Erdinc@lansfast.se

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Hall

   I hallen som är öppen mot köket och vardagsrummet finns avhängningsplats för ytterkläder och en garderob med skjutdörrar med speglar. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger ekparkett som löper vidare in i kök och vardagsrum utan trösklar.

   Klädkammare

   I direkt anslutning till hallen finns en rymlig klädkammare med hyllor, klädstänger och ett städskåp.

   Balkong

   Balkongen är på ca 6 kvadratmeter och nås från köket. Det finns även möjlighet att glasa in balkongen. Se information på föreningens hemsida.

   Förrådet

   Förrådet i källaren har måtte ca 1,7m*3,3m (ca 5,6kvadrat) och är försett med platsbyggda hyllor.

   Badrum

   Det rymliga badrummet har vita helkaklade väggar och ett ljust klinkergolv med golvvärme. Vidare finns WC, badkar på tassar, handfat med kommod, spegel med ovanliggande belysning samt en avdelning för tvätt bestående av en arbetsbänk, förvaringsskåp samt tvättmaskin och torktumlare.

   Sovrum-Mindre 1

   Det mindre rummet har plats för en enkelsäng och tex ett skrivbord och passar bra som barn/gäst eller arbetsrum. Väggarna är målade i ljus grå färg och på golvet ligger ekparkett, det finns två väggfasta garderob.

   Vardagsrum

   I det ljusa och luftiga vardagsrummet finns plats för både en soffa, tv-möbel och ett matsalsbord. Rummet har två stora fönster som ger rummet ett härligt ljus. Väggarna är målade i vitt och på golvet ligger ekparkett.

   Kök

   Köket som har utgång till balkongen har gott om plats för ett större matbord samt bra med förvaring, bland annat i extra skåp i anslutning matplatsen. köksinredningen är försedd med stilrena vita luckor och handtag i rostfritt stål, arbetsbänk i ljus laminat, rostfri diskbänk, vitt kakel och köksmaskiner bestående av en stor kyl och frys, elspis med varmluftsugn och häll, köksfläkt samt diskmaskin. Väggarna är målade i vitt och på golvet ligger ekparkett. Dörren till balkongen är helglasad vilket ger köket extra ljusinsläpp.

   Sovrum-Större

   Det stora sovrummet har ett lugnt och rofyllt läge mot innergården och en fransk balkong. Här finns det gott om plats för en dubbelsäng med sängbord på var sida och tex en byrå. För förvaring finns tre st väggfasta garderober. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger ekparkett.

   Sovrum-Mindre 2

   Det andra mindre sovrummet kan enkelt disponeras som ett barnrum alternativt arbetsrum. Ljusinsläpp från fönster. Ekparkett.

   Bostad

   Boarea

   85,5m2

   Våning

   2 av 6 , hiss finns

   Lägenhetsnummer

   23170421

   Andel i föreningen

   1,06%

   Andel av årsavgift

   Andel av årsavgift har ej gått att få fram.

   TV och internet

   Avtal med Telia, Triple-Play lösning (Bredband, TV och IP-Telefoni). Bredband 700/700 Mbit/s. TV-paket heter "Lagom". På Telia.se kan man se vilka TV-kanaler som ingår i paketet.

   Byggnad

   Byggår

   2006

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd 2009-07-09
   Energiprestanda, specifik energianvändning: 111 kWh/m2 och år

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Flanören i Stockholm

   Föreningens organisationsnummer

   769607-4736

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Övrigt om föreningen

   Slutgiltig köpare uppmanas att kontrollera ovanstående information med föreningens styrelse.

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   106 st

   Antal lokaler

   0 st

   Byggår

   2006

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Fastigheten förvärvades genom ett totalentreprenadkontrakt den 8 april 2005. Föreningen äger marken, inklusive del av gården. Brf Flanören har 106 lägenheter under förvaltning, samt ett garage. Föreningen äger också ett parkeringsaktiebolag för det egna garaget. Detta bolag är inte vinstdrivande. Vidare ingår föreningen i två samfälligheter, den ena tillsammans med grannföreningen Gångaren och den andra tillsammans med grannföreningen. Gångaren och landstingets fastighetsbolag Locum, som äger och förvaltar St:Görans sjukhus och kringliggande områden.

   Föreningens ekonomi

   Ekonomiska förvaltning hanteras av företaget Nordstaden AB. Inga höjningar av avgifterna är planerade för tillfället. (2021-02-18) Föreningen tillåter delat ägande, men den som bor i bostaden måste vara en av ägarna.

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   UTFÖRDA: 2020- Postboxar har bytts. 2020- Installerat nytt inpasseringssystem. 2020- Ny belysning på Bågljusvägen har satts upp. 2018/2019- Renovering av uthyrningsrum, elbilsplatser ordnades, cyckelplatser utökades. Portar har målats och inbrottsskydd monterats på portar och in till förrådsutrymmen. Stamspolning av samtliga stammar. PLANERADE: 2021: Planerar att utöka antalet laddplatser med 10 st under året. Åtgärder enligt underhållsplan.

   Gemensamma utrymmen

   Uthyrningsrum som medlemmarna kan få tillgång till. Grovtvättstuga i källarplan. Samtliga lägenheter är utrustade med tvättmaskin och torktumlare. Det finns ett förråd till varje lägenhet i källarplan. Barnvagnsrum finns i varje trapphus, liksom cykelrum. Även utrymmen för rullstolsförvaring finns

   Gårdsplats

   Gård med gräsytor, lekplats och trädgårdsmöbler.

   Parkering

   Föreningen disponerar 70 platser i källarplan i huset. Pris för garageplats är för närvarande 1 500 kronor. Ingen kö i nuläget (2021-02-18). 8 platser finns för elbilar (P-plats med laddning fullt i dagsläget 2021-02-18). Förutom garageplatshyra tas en schablon om 500 kronor per månad ut för dessa platser. Parkering: Boendeparkering på kringliggande gator.

   Försäkring

   Fastigheten är fullvärdeförsäkrad hos Brandkontoret. Styrelseansvar ingår i försäkringen. Bostadsrättstillägget tecknas av vardera bostadsinnehavare och ingår inte i avgiften.

   Föreningens hemsida

   https://www.brfflanoren.se/

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Bågljusvägen 1, 2 tr, Stockholm

   Kommun: Stockholm

   Område: Kungsholmen

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 6 395 000 kr

   Månadsavgift: 5 009 kr/mån Inkl. Värme, vatten, triple-Play lösning via Telia (Bredband, TV och IP-Telefoni). Bredband 700/700 Mbit/s. TV-paket "Lagom".

   Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

   Pantsättningsavgift: 476 kr

   Överlåtelseavgift: 1 190 kr Betalas av köpare

   Karta & område

   Stockholm - Kungsholmen

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Fleminggatan 43 i Stockholm, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare på Kungsholmen!

   Läs mer

   Bobutiken i Stockholm - Kungsholmen

   Hitta din mäklare i Stockholm - Kungsholmen

   Liknande bostäder