Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Drottningholmsvägen 3, Stockholm

Pris:

Pris ej angivet

Månadsavgift 2 000 kr/mån

Bostadsrättslägenhet - Stockholm

Rum: 1 rok

Våning: 2 av 5 , hiss finns

Boarea: 39 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Få ettor bjuder på så här mycket charm! Sekelskiftescharm är inget unikt men den här bostaden har extra många fina detaljer, varsamt bevarade till vår generations glädje, och en härlig takhöjd om ca 3,10 meter. Möjligt att göra en tvåa med sovrum, se alternativ planlösning. Välskött jugendhus från 1902. Hallen ger ett trivsamt välkomnande med furugolv, två små bevarade spröjsade originalfönster i väggen mot köket och behaglig belysning från spotlights under det välbyggda sovloftet (1.60 meter bred). Här finns också ingången till den separata WC:n med blått klinkergolv som även den har ett litet originalfönster. Till vänster från hallen väntar det stora gemytliga köket med klinkergolv, varma färger, bevarade köks skåp med pärlspont, spotlights, cremefärgad mosaik, matplats för cirka tre personer och en karaktärsfull öppning i väggen mot vardagsrummet med hyllor för exempelvis kokböcker. Eller varför inte räcka över maten härigenom när du ska duka upp i vardagsrummet eller ute på balkongen i bästa sydvästläge? Vardagsrummet, även det med furugolv, erbjuder en rymlig klädkammare och bostaden har även ett smak fullt renoverat (2007) litet duschrum som nås från köket. Ett attraktivt läge på Kungsholmen, endast någon minut till grönskan i oasen Kronobergsparken samt pulsen och utbudet av det mesta vid Fridhemsplan. Vid Fridhems plan erbjuds Västermalmsgallerian, service, träningsställen, kaféer och restauranger. Här är kommunikationerna optimala då det är en knutpunkt för t-banan och bussar. Vill du äta middag ute, kan vi bl. a. rekommendera Mäster Anders, AG, Bergamott, Mälarpaviljongen, Orangeriet och Trattorian. Kungsholmen erbjuder även fina badplatser såsom Smedsuddsbadet, Fredhälls klippor och nya Hornsbergs Strand med bryggor och uteserveringar. Välkommen!

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Tolgay Erdinc

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0704-82 88 88

  Tolgay.Erdinc@lansfast.se

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Hall

   Inbjudande, stor och trevlig hall med klädhängare, goda avhängningsmöjligheter, bra förvaring och gott om plats för jackor och skor.

   Kök

   Det stora, sociala och stilrena köket har ljusa väggar och klinkergolv. Utrustningen består av spis, kombinerad kyl/frys, ugn och fläkt. I övrigt erbjuder köket bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor, stora fönster, bänkskiva i sten och gott om plats för matbord och stolar.

   Vardagsrum

   Vardagsrummet är bostadens givna samlingspunkt – ett rymligt, socialt och lättmöblerat rum med vackert trägolv och vitmålade väggar. Här erbjuds mycket dagsljus, fint ljusinsläpp, stora fönster, generös takhöjd och generösa sällskapsytor.

   Separat dusch

   Från köket når du duschen med svart och grått klinkergolv, helkaklade grå väggar, infällda spotlights och en handdukstork. Badrum fr 2007.

   Separat WC

   Från hallen med blått klinkergolv, vitkaklat samt vitmålat vävtapet, WC (2014), badrumsskåp och ett litet spröjsat originalfönster i väggen mot vardagsrummet.

   Balkong

   Magisk balkong om ca 5 kvm mot sydväst. Sol från strax efter 10-17.

   Förråd

   Till lägenheten tillhör ett förråd om ca 3*1.15 m.

   Bostad

   Boarea

   39m2

   Våning

   2 av 5 , hiss finns

   Lägenhetsnummer

   30

   Andel i föreningen

   Andel i föreningen har ej gått att få fram.

   Andel av årsavgift

   Andel av årsavgift har ej gått att få fram.

   Byggnad

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Lavetten 11 i Stockholm

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ej angiven

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   41 st

   Antal lokaler

   7 st

   Byggår

   1920

   Äger föreningen marken

   Ej angiven

   Allmän information

   Bostadsföreningen Lavetten 11 u.p.a bildades 1920. Vi registrerades om till bostadsrättsföreningen Brf Lavetten 11 1995. Föreningen består 41 lägenheter och 7 lokaler.

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   UTFÖRDA: 2011-2012 - totalrenovering av plåttaket mot gården 2008 - fasadrenovering mot gården som omfattar återställning av takfoten till ursprunglig profil 2008 - ombyggnad av gammalt schakt för hiss motvikt till arkivskåp 2008 - ombyggnad av gårdsentré från 3:ans trapphus 2008 - håltagning och installation av ventiler för tilluft i alla rum som vetter mot gården 2007 - förnyelse av tvättstugan, inköp av ny tvättutrustning, 2007 - installation av bevattningssystem för gården 2004-2006 - ombyggnad och totalrenovering av innergård som omfattar nytt tätskikt, värmeisolering av gårdsbjälklaget och anläggning av växter och nytt skärmtak med belysning och infravärme. 2004-2006 - byte av sandfång till gårdsbrunnar 2004-2006 - renovering av vädringsbalkonger 1:an 2004-2006 - nya balkonger mot gården 2002 - förnyelse av värmecentralen 1998-1999 - nybyggnad av fem vindsvåningar 1998-1999 - ombyggnad av källaren med nya förråd 1998-1999 - byggnation av föreningslokal med pentry och bastu 1998-1999 - renovering trapphus 1998-1999 - totalrenovering av samtliga fönster, portar och balkongdörrar 1998-1999 - omläggning skiffertak 1998-1999 - renovering hissar 1998-1999 - rivning av gammal pannskorsten 1990-1992 - Ombyggnad av stammar samt installation av varmvattencirkulation 1990-1992 - byte av elledningar fram till lägenheternas nya säkringsskåp 1990-1992 - installation av mekanisk frånluft i samtliga våtrum 1990-1992 - ny tvättstuga i källaren 1990-1992 - installation av kabel TV 1990-1992 - renovering av vädringsbalkonger i 9:an. PLANERADE:

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Drottningholmsvägen 3, Stockholm

   Kommun: Stockholm

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: Pris ej angivet

   Månadsavgift: 2 000 kr/mån

   Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

   Karta & område

   Stockholm - Kungsholmen

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Fleminggatan 43 i Stockholm, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare på Kungsholmen!

   Läs mer

   Bobutiken i Stockholm - Kungsholmen

   Hitta din mäklare i Stockholm - Kungsholmen

   Liknande bostäder