Ekhagsvägen 9, 1 tr, Stockholm

Nyrenoverad trea med uteplats mot grönska!

Utgångspris

4 995 000 kr

Månadsavgift 3 796 kr/mån

Bostadsrättslägenhet Stockholm

Rum: 3 rok varav 2-2 sovrum

Våning: 1 av 3 , Hiss finns inte

Boarea: 72 m2

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Nu har ni äntligen chansen att förvärva en nyrenoverad trea i Ekhagens populäraste förening. Lägenheten erbjuder ett modernt kök med gott om arbetsytor, ett stort och nyrenoverat badrum samt två stora sovrum. Tack vare generösa fönsterpartier bjuds det på ett rikligt ljusinsläpp. Lägg därtill en uteplats mot grönska som erbjuder många härliga soltimmar. Välkommen hit för att trivas i många år framöver! I Ekhagen har man det bästa av två världar med närhet till såväl motionsspår och natur som närheten till Stockholms innerstad. På 10 minuters promenad från lägenheten nås T-banan, station Universitetet, som tar er in till stan. 200 m från lägenheten finns även buss 50 som åker sträckan Ekhagen-Universitetet-Vasastan-Centralen-Kungsholmen. I närhet finns Bergianska trädgärden, Naturhistoriska riksmuseet, och Frescatihallen som erbjuder bland annat badminton, tennis och gym. Välkomna på visning!

Läs mer

Kontakta mäklaren för mer information

Anmäl intresse

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Ansvarig mäklare

  Viktor Bjälkenfalk

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 070-984 00 76

  viktor.bjalkenfalk@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Linnea Mott

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 070-984 00 79

  linnea.mott@lansfast.se

  Planritning Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

  Beskrivning

  Interiör

  Hall

  Kliv in genom den trygga och tysta säkerhetsdörren och ni möts av en ljus och luftig hall. Avhängning erbjuds på hatthylla direkt till höger. Väggarna är ljusa och golvet pryds av ett fint parkettgolv.

  Vardagsrum

  Socialt vardagsrum i anslutning till köket. Stora fönsterpartier vilket ger ett härligt ljusinsläpp. Gott om plats för såväl soffa, tv-möbel och matplats. Väggarna är ljusa och en vacker fiskbensparkett vilar under fötterna.

  Kök

  Från vardagsrummet når ni ett charmigt kök med ljusgråa släta luckor och vackra detaljer. Här finns det gott om arbetsytor vilket inbjuder till matlagning. Ett vitt kakel fungerar som stänkskydd ovan nya bänkskivor i trä. Fönster vetter ut mot rogivande skogsdunge. Generöst med förvaringsmöjligheter finns i skåp. Väggarna är ljusa och golvet pryds av en fin parkett. Från köket nås uteplatsen. Köket är utrustat med: spis, ugn, fläkt, spotlights samt kyl/frys.

  Sovrum 1

  Väldisponerat sovrum med plats för dubbelsäng och tillhörande sängmöbel. Väggarna är ljust målade och golvet pryds av ett parkettgolv.

  Sovrum 2

  Stort och härligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng och tillhörande sängmöblemang. Väggarna är ljust målade och golvet pryds av ett trägolv. Här finns det platsbyggda garderober som inrymmer gott om förvaring.

  Badrum

  Stort och nyrenoverat badrum! Badrummet är utrustat med: WC, handfat, spegelskåp, dusch med vikväggar, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare. Väggarna är klädda i vit klinker och golvet pryds av vitt och svart kakelgolv.

  Uteplats

  Stor och härlig uteplats i bra läge som ger många sköna soltimmar. Här ges chans att avnjuta många härliga grillkvällar med umgänge. Den trädäckade uteplatsen ger en härlig förlängning av köket.

  Övrigt

  Tillträde enligt överenskommelse

  Bostad

  Rum

  3 rok varav 2-2 sovrum

  Boarea

  72m2

  Våning

  1 av 3 , Hiss finns inte

  Lägenhetsnummer

  53545-01-01-91101

  Andel i föreningen

  6,078%

  Andel av årsavgift

  6,078%

  Byggnad

  Fastighetsbeteckning

  Bostadsrättslägenhet

  Energideklaration

  Hiss

  Hiss finns inte

  Allmänt om föreningen

  Föreningens namn

  Seglet 1

  Föreningsform

  Bostadsrättsförening

  Tillåter föreningen delat ägande?

  Ej angiven

  Föreningens byggnader

  Antal lägenheter

  16 st

  Antal lokaler

  0

  Byggår

  1935

  Äger föreningen marken

  Ja

  Allmän information

  Föreningen Brf Seglet 1 äger fastigheten Djurgårdseken 1 i Stockholms kommun omfattande adresserna Ekhagsvägen 7-9. Fastigheten byggdes år 1935 och marken innehas med äganderätt. Fastigheten består av ett hus med totalt 16 lägenheter om 1-4 rum och kök. Under 2015 - 2016 har fastigheten genomgått en totalrenovering.

  Föreningens ekonomi

  Väsentliga händelser under räkenskapsåret 2018 - Arbetet med införandet av fjärrvärme inlett. - Omförhandling av ett lån. - Gemensam upphandling ComHem. Under 2019 planerar föreningen ingen ytterligare avgiftsförändring. - Omförhandling av ett lån.

  Föreningens planerade och utförda renoveringar

  2016 Byte av samtliga avloppsstammar i fastigheten 2016 Byte av samtliga elstammar i fastigheten 2016 Målning och renovering av fasad 2016 Målning och renovering av fönster och dörrar 2016 Målning och renovering av ytskikt i trapphus 2016 Nytt tak 2016 Installation av fiber (ComHem) 2016 Dränering runt fastigheten 2016 Renovering av balkonger 2016 Ny ventilation 2016 Byggnation av uteplatser 2016 Markarbete entréer och grönområde 2016 Cykelställ framsida 2018 OVK samt slutbesiktning genomförd 2018 Verktyg och trädgårdsredskap 2018 Nya postboxar och tidningshållare 2018 Nya sopkärl samt sopkärlsskydd 2018 Cykelställ baksida 2018 Installation av säkerhetsdörrar 2019 Fjärrvärme

  Ekhagen

  Läs mer

  Allmänt

  Adress: Ekhagsvägen 9, 1 tr, Stockholm

  Kommun: Stockholm

  Område: Ekhagen

  Församling: Engelbrekts Församling

  Boendeform: Bostadsrättslägenhet

  Upplåtelseform: Bostadsrätt

  Ekonomi

  Utgångspris: 4 995 000 kr

  Månadsavgift: 3 796 kr/mån

  Pantsättning: Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-10-23 Lån med lägenheten som säkerhet löses av säljaren senast tillträdesdagen.

  Driftkostnad: 600 kr/månad

  Driftskostnaden fördelas enligt följande:

  Elkostnad: 400 kr/månad

  Försäkring: 200 kr/månad

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende

  Karta & område

  Bobutiken i Stockholm - Östermalm

  Besök bobutiken

  Liknande bostäder