Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Fredsborgsgatan 36, STOCKHOLM

Pris:

Pris ej angivet

Månadsavgift 2 818 kr/mån Inkluderar värme och kallvatten (individuell varmvattenlägenhet för varje lägenhet). Ett obligatoriskt tillägg om 220 kr/mån tillkommer för Telia Triple-Play.

Bostadsrättslägenhet - STOCKHOLM

Rum: 2 rok varav 1 sovrum

Byggår: 2019-2020

Boarea: 45 m2

Välkomna hem, till en fantastisk 2 rok mitt i Liljeholmskajen med eget parkeringsgarage under huset. Lägenheten har en genomgående trevlig känsla och en modern, öppen planlösning med ett tillhörande påkostat kök. Den trevliga matplatsen angränsar både till köket och till vardagsrummet med utgången till den rymliga balkongen som vetter fritt mot föreningens innergård. Badrummet är rymligt och stilrent inrett med maximalt utrustning tack vare kombinerad tvätt- och torktumlare. Från Fredsborgsgatan 36 har du direktaccess till Liljeholmskajen, Sjövikstorget och dess utbud av restauranger och folkmyller. Hemköp ligger runt husknuten åt ena hållet, och Årstadal runt knuten åt andra. Liljeholmstorget med tillhörande Liljeholmens Galleria ligger ett par stenkast bort. Här hittas ett fullt serviceutbud bestående av butiker,frisör, apotek, systembolag, Ica Kvantum Liljeholmen (Stockholms bästa Ica enligt många!), caféer, tvärbana, tunnelbana och flygbussar. Med utgångspunkt från Liljeholmen hittas Gröndal åt ena hållet och Aspudden/Midsommarkransen åt andra. Här bor du alltså i mitten av Hägerstens fantastiska stadsdelar och har en utmärkt utgångspunkt för vidare äventyr.

Läs mer

Pris

0 kr

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Jessica Janze

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0705-09 06 66

  jessica.janze@lansfast.se
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Bostad

   Boarea

   45m2

   Våning

   4 av 0 , hiss finns

   Lägenhetsnummer

   0062-01-04-41402

   Andel i föreningen

   0,3%

   Andel av årsavgift

   Andel av årsavgift har ej gått att få fram.

   TV och internet

   Levereras av Telia Triple-Play. Ett obligatoriskt tillägg om 220 kr/mån tillkommer för detta.

   Byggnad

   Byggår

   2019-2020

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Sjöviksbacken

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   229 st

   Antal lokaler

   6 st

   Byggår

   2019-2020

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Brf Sjöviksbacken är en äkta bostadsrättsförening belägen i Liljeholmskajen. Kvarteret innefattar nio trappuppgångar med sammanlagt 229 lägenheter om 1-5 rum och kök. I bottenplan finns även sex stycken lokaler för kommersiell verksamhet.Liljeholmstorget är en knutpunkt för tunnelbana, tvärbana och bussar ligger endast 10 minuters promenadväg bort.

   Föreningens ekonomi

   I den ekonomiska planen är det planerat för en årlig höjning om 2%, dock är det ingenting som är bestämt ännu (Information från föreningen 2020-01-04)

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   Inga renoveringar gjorda eller planerade då fastigheten är nyproducerad.

   Gemensamma utrymmen

   - Gemensam tvättstuga finns i trapphus 9. - Ett styrelse/övernattningsrum. - Varje bostad får eget lägenhetsförråd och fastigheten förses med barnvagns- och rullstolsrum. Samtliga förråd nås med hiss. - Cykelparkering finns inom fastigheten och på gården. - Sophantering. Alla bostäder är utrustade med avfallskvarn samt källsorteringskärl för hushållsavfall. Kärlen töms i soprum på entréplan, där behållare för såväl hushållssopor som glas, papper, metall och plast finns.

   Parkering

   Föreningen har ett garage i två plan om totalt 153 garageplatser med in- och utfarter från Oskarslundsbacken. Just nu finns det både vanliga platser samt elplatser lediga. Kostnaden för dessa är 1700 kr/mån. Parkeringen förvaltas av Parking Partner. (2020-01-07)

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Fredsborgsgatan 36, STOCKHOLM

   Kommun: Stockholm

   Område: Liljeholmskajen

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: Pris ej angivet

   Månadsavgift: 2 818 kr/mån Inkluderar värme och kallvatten (individuell varmvattenlägenhet för varje lägenhet). Ett obligatoriskt tillägg om 220 kr/mån tillkommer för Telia Triple-Play.

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2020-01-21

   Pantsättningsavgift: 473 kr

   Överlåtelseavgift: 1 182 kr Betalas av köpare

   Karta & område

   Stockholm - Hägersten

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Ture Wennerholms Torg 2 i Hägersten , så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Hägersten!

   Läs mer

   Bobutiken i Stockholm - Hägersten

   Hitta din mäklare i Stockholm - Hägersten

   Boendekalkyl

   Liknande bostäder