Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Frejgatan 6 A, ½ tr, Stockholm

Välplanerad tvåa med högt i tak, uteplats och kakelugn!

Pris:

4 200 000 kr

/Utgångspris

Månadsavgift 2 337 kr/mån

Bostadsrättslägenhet - Stockholm

Rum: 2 rok varav 1 sovrum

Våning: 0,5 av 3  (Våningsplan 0,5 av 3. ) , hiss finns inte

Byggår: 1905

Boarea: 42 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Belägen i vacker, välskött fastighet anno 1905 ligger denna välplanerade tvåa. Här får man ett boende med bevarade sekelskifteskvalitéer så som stuckaturer, takrosetter, över 3 meter i tak och en kakelugn. Pricken över i:et är den fantastiska uteplatsen som blir som ett extra rum på vår, sommar och höst. På Frejgatan 6 A bor du bekvämt med tunnelbanan, station Tekniska högskolan, samt flertalet bussar i närheten av fastigheten. I närområdet finns caféer, restauranger och matbutiker. Gångavstånd till såväl city som till grönområden i Hagaparken och Lill-Jansskogen.

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Oscar Eriksson

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 070-984 00 77

  oscar.eriksson@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Jonas Persson

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 070-984 00 74

  jonas.persson@lansfast.se

  Planritning Planlösning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Hall: Kliv in igenom dörren och möts av en hall i vinkel med gott om förvaring i form av en hatthylla med plats för såväl skor som kläder och hattar. På golvet ligger den genomgående parketten som flyter genom hela lägenheten. Väggarna pryds av en mönstrad tapet. Vardagsrum: Här sätter kakelugnen tonen för rummet som i övrigt inrymmer såväl matplats som vardagsrumsmöblemang. Halvöppen planlösning till köket skapar en social yta. Här finns också utgången till uteplatsen. På golvet ligger samma parkett som i hallen och väggarna är här målade i vitt. Fönster i två väderstreck som skänker gott om ljus till lägenheten och med utsikt mot två lugna innergårdar. Sovrum: Rymligt sovrum med gott om förvaring i form av en hel garderobsvägg som utnyttjar hela takhöjden för att skapa extra mycket förvaring. Här finns plats för såväl dubbelsäng som tillhörande möblemang. På golvet ligger samma parkett som i vardagsrummet och hallen. Vitmålade väggar med stuckatur.

   Kök: I delvis öppen planlösning mot vardagsrummet så finner ni här ett kök med gott om arbetsytor och förvaring.Ovan arbetsbänkarna i laminat finns ett vitt kakel som stänkskydd. Skåp med vita och gråa luckor. Köket är i övrigt utrustat med: Glaskeramikhäll, ugn i ståhöjd, inbyggd mikro i ståhöjd, fläkt, diskho samt integrerad diskmaskin. . Precis som i sovrummet, finns här en djup fönsternisch som kan nyttjas för att sitta och läsa en bok eller vänta på att maten ska bli klar. På golvet ligger samma parkett som i vardagsummet.

   Badrum: Helkaklat badrum med vit mosaik på väggarna och ett golv i svart natursten. Här finns handfat, WC, badrumsskåp samt en duschhörna. Övrigt: Tillträde enligt överenskommelse. Det tillkommer 25 kr/mån extra för att få nyttja uteplatsen. Kakelugnen är plomberad. Vill man få den fullt funktionell får man själv ta kontakt med styrelsen och få den i brukligt skick.

   Uteplats/Balkong

   Möblerbar uteplats på innergården som inbjuder till umgänge.

   Bostad

   Boarea

   42m2

   Våning

   0,5 av 3  (Våningsplan 0,5 av 3. ) , hiss finns inte

   Lägenhetsnummer

   11

   Andel i föreningen

   2,78868%

   Andel av årsavgift

   3,0752%

   Övriga utrymmen

   Till lägenheten hör två förråd, ett källarförråd och ett vindsförråd. I föreningen finns även bastu, snickeri, motionsrum, cykelförråd samt tvättstuga.

   Byggnad

   Fastighetsbeteckning

   Beckasinen 16

   Byggår

   1905

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd
   Energiprestanda: 129 kWh/m2 och år

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   Hiss

   Hiss finns inte

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Beckasinen 16

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Nej

   Föreningens byggnader

   Antal lokaler

   0 st

   Äger föreningen marken

   Nej

   Allmän information

   Brf Beckasinen 16 registrerades i slutet av -70 talet och köpte fastigheten Beckasinen 16 som totalrenoverades och stod klar 1981/82 och upplåter 20 lägenheter med bostadsrätt samt 2 lokaler med hyresrätt.

   Föreningens ekonomi

   Föreningen har enligt senaste årsredovisningen för 2015 en god ekonomi med en belåningsgrad om 5 151 kr/kvm boarea och en stark kassa. Det finns i dagsläget (2016-09-12) inga planer på att förändra avgiften.

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   Det finns i dagsläget (2016-09-12) inga beslut på kommande renoveringar.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Frejgatan 6 A, ½ tr, Stockholm

   Kommun: Stockholm

   Område: Östermalm/Vasastan

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 4 200 000 kr
   /Utgångspris

   Månadsavgift: 2 337 kr/mån

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2016-09-06

   Karta & område

   Stockholm - Östermalm

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Storängsgatan 7 i Stockholm, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare på Östermalm!

   Läs mer

   Bobutiken i Stockholm - Östermalm

   Hitta din mäklare i Stockholm - Östermalm

   Liknande bostäder