Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Furusundsgatan 13, 6 tr, Stockholm

Funkispärla på Furusundsgatan 13!

Pris:

Pris ej angivet

Månadsavgift 1 401 kr/mån I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv och bredband

Bostadsrättslägenhet - Stockholm

Rum: 1,5 rok varav 1 sovrum

Våning: 6 av 8  (Våningsplan 6 av 8. ) , hiss finns

Byggår: 1938

Boarea: 37,5 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

På 6:e våningen finner ni denna oslagbara funkispärla med balkong i härligt sydvästläge! Välkommen in i denna charmiga minitvåa belägen högt upp i fritt läge med fantastisk vy över Stockholmstad. Här finner du vackra välbevarade och omhändertagna detaljer från funktionalismens tidsera. Den optimala planlösning bjuder på rikligt ljusinsläpp från generösa fönster partier med himlen som granne. Balkongen erbjuder många härliga soltimmar samt en svårslagen vy utöver Stockholmstad. Vi ses på visning!

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Oscar Eriksson

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 070-984 00 77

  oscar.eriksson@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Jonas Persson

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 070-984 00 74

  jonas.persson@lansfast.se

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Hall

   Kliv in igenom den trygga säkerhetsdörren och möts av en hall med avhänging i platsbyggda originalgraderober. På golvet ligger en praktisk klinker och väggarna är vitmålade.

   Kök

   Rymligt kök som inbjuder till matlagning, här får ni gott om förvaring i skåp med vita luckor. Ovan arbetsbänkar i stål finner ni ett vitt kakel som stänkskydd. På golvet ligger samma praktiska klinker som i hallen. Här finns det utrymme för en matplats för 4-6 personer. Många väljer att göra om matplatsen till ett sovrum och därmed göra om lägenheten till en "mini-tvåa". Köket är utrustat med: Kyl/frys samt spis.

   Rum

   Stort rum med utrymme för såväl vardagsrumsmöblemang som sängmöbel. På golvet ligger en fin fiskbensparkett och väggarna är vitmålade. Från vardagsrummet når ni den fantastiska balkongen.

   Balkong

   Rymligt möblerbar balkong i västerläge med fantastisk utsikt över stadens skyline.

   Badrum

   Helkaklat badrum med en våtrumsmatta på golvet. Väggarna kläds av ett vitt kakel med bård. Badrummet är utrustat med: WC, handfat, spegelskåp samt dusch.

   Övrigt

   Tillträde enligt överenskommelse.

   Uteplats/Balkong

   Rymlig och möblerbar balkong i soligt västerläge med fantastisk utsikt över hela staden.

   Bostad

   Boarea

   37,5m2

   Våning

   6 av 8  (Våningsplan 6 av 8. ) , hiss finns

   Andel i föreningen

   Andel i föreningen har ej gått att få fram.

   Andel av årsavgift

   Andel av årsavgift har ej gått att få fram.

   TV och internet

   Huset är anslutet till ComHems kabel-TV nät. Alla som bor i huset kan se TV 1, TV 2 och TV 4 via kabel-TV-uttaget utan kostnad. Vill du se fler kanaler betalar du en avgift till ComHem varje månad. Avgiften varierar beroende på hur många kanaler du vill ha. Ring ComHem på 0771-55 00 00 om du vill veta mer. Ownit. 1000 Mbit till hela huset att dela på. Ingår i avgiften.

   Övriga utrymmen

   Det finns gemensam tvättstuga med torkrum, cykelförråd och takterass. På takterassen finns infravärme och en gasolgrill som alla boende i föreningen kan använda.

   Byggnad

   Byggår

   1938

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd
   Energiprestanda: 177 kWh/m2 och år

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Vattentornet 3

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Nej

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   52 st , varav hyresrätter: 3 st

   Antal lokaler

   2 st

   Byggår

   1938

   Äger föreningen marken

   Nej

   Allmän information

   Föreningen är klassad som en äkta bostadsrättsförening och förvärvar fastigheten sedan 2000. Föreningen äger marken.

   Föreningens ekonomi

   Avgiften höjdes under 2018 med 5% på grund av uppsagt hyreskontrakt för utrymme på vinden, som föreningen inte räknar med att kunna hyra ut igen.

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   2018 OVK 2017 Slipa entégolv (Diamantslipning) 2016 Byte av garageportarna 2015 Byte av hissmaskineri (Totalrenovering) 2012 Ny centralfläkt (ventilation) 2012 Ny porttelefon 2011 Byte av fjärrvärmecentral 2010 Utvändig målning av garagedörrar 2009 Målning av tvättstuga 2008 Målning av tak 2006 Målning av balkongplattor (Fuktspärr skyddar betongen) 2006 Ny hissinredning i form av ekfanér och marmorgolv. Tryckknappar och elektronik är utbytta. Stil och material har valts för att anknyta till den ursprungliga funkisstilen. 2004 Omputsning av fasad (Total omputsning 100% ny puts) 2004 Nya balkongräcken och plåtar 2004 Byte av ytterfönster (Underhållsfria aluminiumfönster) 2001 rengjordes ventilationskanalerna och husets centralfläkt på taket byttes ut mot en mer energisnål. 1986 Rörstambyte 1986 Elstambyte 1986 Renovering av balkonger 1986 Omläggning av tak

   Gemensamma utrymmen

   Det finns gemensam tvättstuga med torkrum, cykelförråd och takterass. På takterassen finns infravärme och en gasolgrill som alla boende i föreningen kan använda.

   Parkering

   4 garageplatser, 1 600 kr/mån (kö). 9 parkeringar, 900 kr/mån (kö)

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Furusundsgatan 13, 6 tr, Stockholm

   Kommun: Stockholm

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: Pris ej angivet

   Månadsavgift: 1 401 kr/mån I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv och bredband

   Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

   Pantsättningsavgift: 465 kr

   Överlåtelseavgift: 1 163 kr

   Karta & område

   Stockholm - Östermalm

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Storängsgatan 7 i Stockholm, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare på Östermalm!

   Läs mer

   Bobutiken i Stockholm - Östermalm

   Hitta din mäklare i Stockholm - Östermalm

   Liknande bostäder