Objektbild

Gamla Huddingevägen 439A, Stockholm

Pris:

1 950 000 kr

Accepterat pris

Månadsavgift 2 340 kr/mån

Bostadsrättslägenhet - Stockholm

Rum: 1 rok

Våning: 0 av 4  (Bottenvåning) , hiss finns inte

Byggår: 1924 / 2014

Boarea: 29 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång.

-ACCEPTERAT PRIS- Välkommen till denna moderna 1,5:a i toppskick, nyproducerad 2014! Här bor du i en toppen-etta i nyskick. Lägenheten är ljus och välplanerad där det tas tillvara på varje kvadratmeter. Med två stora fönster så får lägenheten ett härligt ljusinsläpp. Det är en öppen planlösningen mellan ett fullutrustat kök och allrummet samt en separat sovalkov som ger känslan av en tvårummare. Köket är modernt och fullutrustat med ett naturligt utrymme för en matplats. Badrummet är ljust och fräscht med vitt kakel på väggarna samt ett mörkt klinkergolv med golvvärme. Gamla Huddingevägen är den centrala gatan i Örby, och när den pågående utbyggnaden av centrum är klart är detta bara ett stenkast från lägenheten. Utanför dörren har ni utmärkta kommunikationer. Busslinje 161 samt 163 stannar utanför huset och går förbi både pendeltåg samt T-banans både gröna och röda linje. Buss 165 ligger en kort promenad bort från huset till Liljeholmen-Högdalen-Farsta. Det tar ca 10min att gå till Älvsjö station där pendeltåg och flertalet andra bussförbindelser finns. Med bil tar du dig snabbt ut till Huddingevägen och Södra länken. Juliaborg ligger cirka 10 minuter bort, där buss 144 samt nattbussar går frekvent. Förutom den service som finns i Örby är det nära både till Älvsjö och Högdalen där ett större utbud finns, bl.a. systembolag, bibliotek, vårdcentral och många fler butiker. Älvsjö C är väldigt expansivt med Stockholmsmässan, padel-hallar, Willys, apotek, gym, frisörer, flertalet mindre butiker samt restauranger mm. Det finns flera fina promenadstråk och cykelvägar genom Örbys trevliga villaområde med cykelavstånd till Älvsjöskogens löpspår eller Långsjöbadet/Älvjsjöbadet för svalkande dopp under sommaren. Varm välkommen på visning!

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Samandar Svantesson

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 070-574 01 77

  samandar.svantesson@lansfast.se
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Hall

   Välkomnande öppen hall med klinkergolv och ljusa väggar.

   Kök

   Modernt och ljust kök med öppen planlösning mot vardagsrummet som ger sociala utmärkta sociala ytor. Ljusa väggar, vita skåpluckor, bänkskiva i trä, vitt kakel samt genomgående parkettgolv. Maskinell utrustning: Induktionshäll, fläkt, kombinerad kyl och frys, diskmaskin samt kombinerad ugn/micro. Naturlig matplats.

   Allrum

   Stort och rymligt allrum i perfekt samspel med kök och övriga delarna av bostaden. Naturliga utrymmen för soffa och tv-möbel. Här finner du vitmålade väggar och ett genomgående stilrent parkettgolv. Gott om förvaring i garderober och ett fint ljusinsläpp från fönsterpartierna.

   Alkov

   Praktiskt och avskild sovalkov med total avskärmning med hjälp av draperi. Utrymme finns även för förvaringslösning.

   Badrum

   Stort och modernt helkaklat badrum. Stilrent stort kakel pryder väggarna samt ett svart klinkergolv som är utrustat med golvvärme. I badrummet finner du; handfat med kommod, spegelskåp, regndusch, wc samt förvaringsskåp. Det är även förberett för tvättmaskin.

   Bostad

   Boarea

   29m2

   Våning

   0 av 4  (Bottenvåning) , hiss finns inte

   Lägenhetsnummer

   01007

   Andel i föreningen

   3,8886%

   Andel av årsavgift

   Andel av årsavgift har ej gått att få fram.

   TV och internet

   Fiber via Telia. Medlemmarna tecknar egna abonnemang.

   Byggnad

   Byggår

   1924 / 2014

   Byggnadstyp

   Flerfamiljshus

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd 2019-11-25
   Energiklass:

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   Fönster

   3-glas

   Ventilation

   FTX - Mekanisk till och frånluft m. återvinning

   Hiss

   Hiss finns inte

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Lättviktaren 26

   Föreningens organisationsnummer

   769611-0316

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   21 st

   Antal lokaler

   0 st

   Byggår

   1924 / 2014

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Brf Lättviktaren 26 är belägen på Gamla Huddingevägen 439 A-E i Älvsjö. Föreningens fastighet förvärvades genom ombildning 2014 och består av ett flerbostadshus om 2½ våningar med 21 lägenheter och 1 lokal. Fastighetens byggnad är uppförd 1927 och delvis ombyggd 2014-16. Äkta brf som äger marken.

   Föreningens ekonomi

   1 % per år enligt en ekonomisk plan.

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   2014- Stambyte utfört, även elstammar 2014- Nya fönster och radiatorer i hela föreningen 2014- Helt ny tvättstuga i källaren med maskinpark från Wascator 2014- Nya lägenhetsförråd 2015- Renovering trapphus 2015- Renovering fasad och yttertak 2015- Anslutning av fiber till föreningen 2015- Nyproducerade lägenheter på vind 2016- Fasaden putsad

   Gemensamma utrymmen

   Föreningen har en fullutrustad tvättstuga i B, porten bredvid. Det finns 2 maskiner, 1 torktumlare & 1 torkskåp. Väldigt lätt att få tid. Är totalt 21 lgh och många har egna tvättmaskiner i lägenheterna. Källarförråd finns till lägenheten.

   Parkering

   P-plats, kostar mellan 300 kr - 600 kr/mån. Lediga platser finns för tillfället.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Gamla Huddingevägen 439A, Stockholm

   Kommun: Stockholm

   Område: Örby

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 1 950 000 kr
   Accepterat pris

   Månadsavgift: 2 340 kr/mån

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2021-11-02

   Pantsättningsavgift: 465 kr

   Överlåtelseavgift: 1 183 kr Betalas av köpare

   Driftkostnad: 300 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 200 kr/månad

   Försäkring: 100 kr/månad

   Antal personer i hushållet: 1 st

   Karta & område

   Stockholm - Bandhagen

   Funderar du på hur du ska välja mäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, villa eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Rangstaplan 5 i Högdalen Centrum, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Bandhagen!

   Läs mer

   Bobutiken i Stockholm - Bandhagen

   Hitta din mäklare i Stockholm - Bandhagen

   Liknande bostäder