Objektbild

Geijersvägen 6, Stockholm

Otroligt bra planerad och totalrenoverad lägenhet

Pris:

Pris ej angivet

Månadsavgift 3 289 kr/mån AVGIFT: inkl: värme och vatten samt kabel-tv genom ComHem. I avgiften ingår också nyttjande av föreningens tvättstugor, hobbyrum och cykelförråd. Obligatoriskt tillägg på 130kr/mån för bredband via comhem.

Bostadsrättslägenhet - Stockholm

Rum: 3,5 rok

Våning: 2 av 4 , hiss finns inte

Byggår: 1926-1929

Boarea: 54,5 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Jakob Gustavsson

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0739-85 44 43

  jakob.gustavsson@lansfast.se

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Bostad

   Boarea

   54,5m2

   Våning

   2 av 4 , hiss finns inte

   Lägenhetsnummer

   231

   Andel i föreningen

   0,25705%

   Andel av årsavgift

   0,25118%

   TV och internet

   Kabel-TV via ComHem (Basutbud) ingår i avgiften. Bredbandsanslutning via Telenor eller ComHem. Kostnaden för bredbandstjänsten står medlemmen själv för.

   Byggnad

   Byggår

   1926-1929

   Byggnadstyp

   Flerfamiljshus

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd

   Hiss

   Hiss finns inte

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   HSB Brf Kalkonen i Stockholm

   Föreningens organisationsnummer

   702001-0653

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   546 st , varav hyresrätter: 44 st

   Antal lokaler

   4 st

   Byggår

   1926-1929

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   HSB Brf Kalkonen är en av HSB:s äldsta och största föreningar, belägen i det så kallade Holmiaområdet i S:t Görans församling vid Thorildsplan i Stockholm. Föreningen bildades 1926 och innehar 546 bostadsrätter samt 44 hyresrätter samt 4 lokaler. Föreningen äger och förvaltar sju fastigheter uppdelade på de tre kvarteren Kalkonen, Påfågeln och Silverfasanen. Fastigheterna är uppförda under åren 1926-1936 och är ritade av arkitekt Sven Wallander, som också var en av grundarna till HSB. Föreningens fastigheter är K-märkta enligt klassificering grön, bortsett från Kalkonen 4 som har gul märkning. Grön klassificering innebär att fastigheterna har ett stort kulturhistoriskt värde. Mer om kulturhistorisk klassificering finns att läsa på Stockholms Stadsmuseums webbsida. Se även föreningens hemsida: https://www.hsb.se/stockholm/brf/kalkonen/

   Föreningens ekonomi

   Ekonomisk förvaltning sköts av HSB Stockholm. Föreningen är en HSB-förening men medlemskap i HSB är frivilligt för föreningens medlemmar. Inga planerade avgiftsförändringar i dagsläget Styrelsen godkänner delat ägande mellan förälder/barn, förutsatt att det är högst två delägare och ingen ägarandel understiger 25 %. När det gäller juridisk person så accepteras det enbart i de fall då en lägenhet är registrerad som bokal. Lägenheter går ej att sälja till juridisk person.

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   UTFÖRDA - 2019/2020 Brandskydd har vi bytt branddörrar på vind och källare - 2018/2019: renovering av trapphus på Gyllenborgsgatan 11 har renoverats - 2017/2018: Sopkarusellerna är utbytta till sopkärl - 2016-2017: Byte av system för fjärrvärme och varmvatten. - 2016-2017: Vindsbelysning utbytt mot nya LED armaturer med rörelsesensorer, nytt bokningssystem för tvättstugor och gästlägenheter. - 2016-2017: Reparation av fasad pga skada Kalkonen 3. - 2016: Renovering av gästlägenheter och tvättstuga - 2015: Underhåll av tak och fasad, trapphusbelysning byttes ut till LED i hela föreningen - 2013/2014: Renovering av föreningens balkonger samt utförd OVK. - 2010/2011: Renovering av fönsterpartier, rostskyddsmålning på tak, trädgårdarna har rustats upp. - 2009: Renovering av fönster, entrédörrar och gårdsdörrar. - 2009: Renovering av delar av taket - 2008: Spolning av avloppsstammar - 2007-2008: Föreningen bytte fjärrvärmecentral. Föreningen gjorde även injustering av hela värmesystemet. - 2005: Byte av torktumlare - 2004: Byte av tvättmaskiner - 1995-1996: Renovering av föreningens tvättstugor - 1990-1993: Stambyte i badrum - 1990-1993: Byte av elstigare - 1974-1975: Stambyte i kök PLANERADE: - Reparation av fasader etfer behov - Renovera ytskikt och reparera Hörnet (lokalen)

   Gemensamma utrymmen

   - Till respektive lägenhet i föreningen hör ett vindsförråd. Utöver detta finns det möjlighet att hyra källarförråd. - Föreningslokalen 'Hörnet' är en större bokningsbar lokal om ca 100 kvm. I föreningslokalen finns kök, dusch och ett mindre gym. - Bokningsbart hobbyrum med snickarbänkar. - Totalt 7 tvättstugor fördelade på tre kvarter, som bokas via internet eller bokningsterminaler. - Två gästlägenheter som kan bokas av medlemmar mot kostnad. - Cykel- samt barnvagnsrum. - Alla lägenheter har tillgång till förråd

   Gårdsplats

   Föreningen har tre grönskande och skyddade innergårdar med planteringar som om sommarhalvåret är möblerad med utemöbler och grill. På gården finns även soprum för hushålls- och grovsopor.

   Parkering

   Föreningen innehar inga parkeringsplatser. Stockholms stads boendeparkering gäller för området.

   Försäkring

   Föreningen är fullvärdesförsäkrad i Folksam. Kollektivt bostadsrättstillägg ingår ej utan ska tecknas tillsammans med hemförsäkringen.

   Föreningens hemsida

   https://www.hsb.se/stockholm/brf/kalkonen/

   Kungsholmen - Thorildsplan

   Allmänt om området

   Välkommen till Thorildsplan, ett charmigt och lugnt område med lummiga härliga innergårdar. Vackra fastigheter många från 20-talet med pastellfärgade vackra fasader. I området kring Thorildsplan finner du en lugn stadsmiljö med närhet både till Fridhemsplan, Hornsbergs strand mer flertalet restauranger samt klipporna och vattnet vid Fredhäll och Kristineberg. På gångavstånd ligger Lindhagens galleria med Ica Maxi, Systembolag och ett par minuter bort hittar du även Friskis och Svettis. Thorildsplan har goda kommunikationer, den gröna T-banelinjen, Thorildsplan är bara ett stenkast bort och Stadshagen med blå T-banelinje nås på kortare gångavstånd.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Geijersvägen 6, Stockholm

   Kommun: Stockholm

   Område: Kungsholmen - Thorildsplan

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: Pris ej angivet

   Månadsavgift: 3 289 kr/mån AVGIFT: inkl: värme och vatten samt kabel-tv genom ComHem. I avgiften ingår också nyttjande av föreningens tvättstugor, hobbyrum och cykelförråd. Obligatoriskt tillägg på 130kr/mån för bredband via comhem.

   Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

   Pantsättningsavgift: 714 kr

   Överlåtelseavgift: 1 666 kr Betalas av säljare

   Karta & område

   Stockholm - Kungsholmen

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Fleminggatan 43 i Stockholm, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare på Kungsholmen!

   Läs mer

   Bobutiken i Stockholm - Kungsholmen

   Hitta din mäklare i Stockholm - Kungsholmen

   Liknande bostäder