Husarviksgatan 4, 3 tr, Stockholm

8 650 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Adress

Husarviksgatan 4, 3 tr - Stockholm

Kommun

Stockholm

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

Boarea

114m2

Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen

Våning

3 av 7 (Våningsplan 3 av 7 (3 trappor).) , Hiss finns

Rum

4 rok varav 3 sovrum

Område

Östermalm - Norra Djurgårdsstaden

Avgift

6 347 kr/mån

/Utgångspris

8 650 000 kr

75 877 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Ljus fyra om 114 kvm med två badrum, öppna ytor samt balkong mot innergård

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Stor genomgående fyra om 114 kvadratmeter med fint ljusinsläpp från flertalet fönster samt en balkong mot innergård. Öppen social planlösning mellan kök och vardagsrum ger generösa sällskapsytor. Vidare erbjuds här ett stort badrum med avlastningsbänk ovan tvättmaskin och torktumlare samt en gäst-wc utrustad med dusch. Tre riktigt bra sovrum, en stor klädkammare samt flertalet garderober. Genomgående ekparkettgolv och ljusa ytskikt. Lägenheten är belägen intill Husarviken och grönområden. All tänkbar service samt en stor matvarubutik i form av Hemköp på bekvämt promenadavstånd. Kommunikationerna är goda med ca 5 minuters promenad till T-bana Ropsten och buss 55 & 73 tar er till Stureplan på 10 minuter. Välkomna på visning!

  Ansvarig mäklare

  Extra kontaktperson

  Alla bilder

  Planritning

  Planlösning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Övriga utrymmen

  I föreningen finns det cykelrum och barnvagnsrum.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2013

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  TV & bredband

  Ansluten till kabelnät. Leverantör Comhem. Basutbudet ingår i månadsavgiften. Bredband via kabelnätet. Leverantör Comhem.

  Uteplats/Balkong

  Möblerbar balkong med utsikt över innergård samt Husarviken mellan husen.

  Bilplats

  I föreningen finns det 14 st garageplatser som går att hyra för 1 950 kr/mån. Till garageplatserna är det kö.

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  542 kr/månad

  Försäkring:

  167 kr/månad

  Elkostnad:

  375 kr/månad

  Total driftkostnad:

  542 kr/månad

  Andel i föreningen:

  4,58%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2016-01-13

  Pantsättningsavgift:

  455 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 138 kr

  Betalas av köpare

  Byggnad

  Fönster:

  3-glasfönster

  Ventilation:

  Mekanisk frånluft med värmeåte

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  Husarvikens park

  Lägenhetsnummer:

  541

  Antal lägenheter:

  26

  Antal lokaler:

  1

  Allmänt om föreningen:

  Fastigheten Skuleskogen 3 började bebyggas 2012 och huset färdigställdes 2013. Föreningen innehar fastigheten med tomträtt och i föreningens hus finns 26 st lägenheter, som alla är upplåtna med bostadsrätt, samt 1 st lokal som är upplåten med hyresrätt. Föreningen är ett privatbostadsföretag (äkta bostadsrättsförening). Föreningen godkänner delat ägande, dock minst 10% och man ska ha för avsikt att bo i lägenheten samt i och med detta även stå för största andelen.  Föreningens ekonomi:

  Föreningen har enligt senaste bokslutet en god ekonomi med en låg skuldsättningsgrad om ca 6 300 kr/kvm boarea. Inga avgiftsförändringar planerade (2018-06-28).  Gjorda renoveringar:

  Huset färdigställdes 2013 och är därför i gott skick så därför finns det i dagsläget inga beslut på kommande renoveringar. Några sprickor i fasaden skall åtgärdas, när detta ska ske är ej beslutat (2018-06-28).  TV/Internet:

  Ansluten till kabelnät. Leverantör Comhem. Basutbudet ingår i månadsavgiften. Bredband via kabelnätet. Leverantör Comhem.  Parkering:

  I föreningen finns det 14 st garageplatser som går att hyra för 1 950 kr/mån. Till garageplatserna är det kö. I området finns även en praktisk bilpool. https://www.sunfleet.com/bilpooler/stockholm/norra-djurgardsstaden/  Gårdsplan:

  Gemensam innergård som delas med grannföreningarna.  Gemensamma utrymmen:

  I föreningen finns det cykelrum och barnvagnsrum.  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor