Husarviksgatan 4, 3 tr, Stockholm

Ljus fyra om 114 kvm med två badrum, öppna ytor samt balkong mot innergård

/Utgångspris

8 650 000 kr

Månadsavgift 6 347 kr/mån

Bostadsrättslägenhet i Stockholm

Rum: 4rok varav 3 sovrum

Våning: 3 av 7 (Våningsplan 3 av 7 (3 trappor).) , Hiss finns

Byggår: 2013

Boarea: 114 m2 Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Stor genomgående fyra om 114 kvadratmeter med fint ljusinsläpp från flertalet fönster samt en balkong mot innergård. Öppen social planlösning mellan kök och vardagsrum ger generösa sällskapsytor. Vidare erbjuds här ett stort badrum med avlastningsbänk ovan tvättmaskin och torktumlare samt en gäst-wc utrustad med dusch. Tre riktigt bra sovrum, en stor klädkammare samt flertalet garderober. Genomgående ekparkettgolv och ljusa ytskikt. Lägenheten är belägen intill Husarviken och grönområden. All tänkbar service samt en stor matvarubutik i form av Hemköp på bekvämt promenadavstånd. Kommunikationerna är goda med ca 5 minuters promenad till T-bana Ropsten och buss 55 & 73 tar er till Stureplan på 10 minuter. Välkomna på visning!

Läs mer

Kontakta mäklaren för mer information

Anmäl intresse

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Ansvarig mäklare

  Jonas Persson

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 070-984 00 74

  jonas.persson@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Oscar Eriksson

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 070-984 00 77

  oscar.eriksson@lansfast.se

  Planritning Planlösning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

  Beskrivning

  Interiör

  Hall: Välkomnande hall med plats för avhängning på hatthylla direkt till vänster. Längre in i hallen finns också två stycken garderober för ytterligare förvaring. Väggarna är målade i vitt och golvet pryds av ett parkettgolv. Från hallen nås även en gäst-WC. Vardagsrum: Väl tilltaget vardagsrum som ger gott om plats för umgänge. Rikligt med ljus tack vare flertalet fönster och en fransk balkong. På golvet ligger ett parkettgolv och väggarna är målade i vitt. Vardagsrummet ligger i en öppen social planlösning mot köket. Sovrum 1: Stort sovrum som ger plats åt såväl dubbelsäng som åt tillhörande möblemang. Fint parkettgolv och väggar som är målade i vitt. Gott om plats för förvaring i form av tre stycken garderober.

  Sovrum 2: Väl tilltaget sovrum som nås antingen via skjutdörr från sovrum 1 eller från hallen. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger samma fina parkett som i övriga rum. Två stycken garderober samt en klädkammare finns för förvaring. Här finns också utgång till balkong. Balkong: Möblerbar balkong med utsikt över lugn innergård och Husarviken mellan husen. Trätrall på golv. Sovrum 3: Detta sovrum nås från vardagsrummet och lämpar sig bäst som barnrum eller som kontor. På golvet ligger en parkett och väggarna är målade i vitt. Från detta rum nås ytterligare en klädkammare.

  Kök: Stilrent vitt kök från HTH med gott om skåp till förvaring. Vita stora kakelplattor ovan arbetsbänkar och vita släta köksluckor med rostfria beslag. Köket är i övrigt utrustat med: glaskeramikhäll, kyl, frys, diskmaskin, köksfläkt, integrerad mikro och ugn i ståhöjd. Vitvarorna kommer från Siemens förutom köksfläkten som är från Franke. Parkett på golvet och vitmålade väggar. I köket finns plats för ett matbord för ett större sällskap.

  Badrum: Rymligt och fräscht badrum med vitkaklade väggar och ett mörkgrått klinkergolv. Badrummet är i övrigt utrustat med: golvvärme, duschhörna med vikväggar av glas, WC, handfat med kommod, badrumsskåp, badrumsspegel med infälld belysning, tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk och dubbla överskåp för förvaring. Infällda spotlights i tak. WC/Dusch: Gäst-WC med helkaklade väggar i vitt och en mörkgrå klinker på golvet. I övrigt finns här en WC, dusch, ett handfat och en spegel med infälld belysning. Övrigt: Tillträde enligt överenskommelse.

  Uteplats/Balkong

  Möblerbar balkong med utsikt över innergård samt Husarviken mellan husen.

  Bostad

  Rum

  4 rok varav 3 sovrum

  Boarea

  114m2

  Areakälla

  Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen

  Våning

  3 av 7 (Våningsplan 3 av 7 (3 trappor).) , Hiss finns

  Lägenhetsnummer

  541

  Andel i föreningen

  4,58%

  TV och internet

  Ansluten till kabelnät. Leverantör Comhem. Basutbudet ingår i månadsavgiften. Bredband via kabelnätet. Leverantör Comhem.

  Övriga utrymmen

  I föreningen finns det cykelrum och barnvagnsrum.

  Övrigt

  Byggnad

  Fastighetsbeteckning

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår:

  2013

  Energideklaration:

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  Fönster

  3-glasfönster

  Ventilation

  Mekanisk frånluft med värmeåte

  Hiss:

  Hiss finns

  Allmänt om föreningen

  Föreningens namn:

  Husarvikens park

  Föreningens organisationsnummer:

  769622-7078

  Föreningsform:

  Bostadsrättsförening

  Äkta/oäkta förening:

  Äkta förening

  Tillåter föreningen delat ägande?

  Ja

  Föreningens byggnader

  Antal lägenheter:

  26 st

  Antal lokaler:

  1

  Äger föreningen marken?

  Nej

  Allmän information

  Fastigheten Skuleskogen 3 började bebyggas 2012 och huset färdigställdes 2013. Föreningen innehar fastigheten med tomträtt och i föreningens hus finns 26 st lägenheter, som alla är upplåtna med bostadsrätt, samt 1 st lokal som är upplåten med hyresrätt. Föreningen är ett privatbostadsföretag (äkta bostadsrättsförening). Föreningen godkänner delat ägande, dock minst 10% och man ska ha för avsikt att bo i lägenheten samt i och med detta även stå för största andelen.

  Föreningens ekonomi

  Föreningen har enligt senaste bokslutet en god ekonomi med en låg skuldsättningsgrad om ca 6 300 kr/kvm boarea. Inga avgiftsförändringar planerade (2018-06-28).

  Föreningens planerade och utförda renoveringar

  Huset färdigställdes 2013 och är därför i gott skick så därför finns det i dagsläget inga beslut på kommande renoveringar. Några sprickor i fasaden skall åtgärdas, när detta ska ske är ej beslutat (2018-06-28).

  Gemensamma utrymmen

  I föreningen finns det cykelrum och barnvagnsrum.

  Gårdsplats

  Gemensam innergård som delas med grannföreningarna.

  Parkering:

  I föreningen finns det 14 st garageplatser som går att hyra för 1 950 kr/mån. Till garageplatserna är det kö. I området finns även en praktisk bilpool. https://www.sunfleet.com/bilpooler/stockholm/norra-djurgardsstaden/

  Läs mer

  Allmänt

  Adress Husarviksgatan 4, 3 tr, Stockholm

  Kommun Stockholm

  Församling Engelbrekts Församling

  Boendeform Bostadsrättslägenhet

  Upplåtelseform Bostadsrätt

  Ekonomi

  Pris: 8 650 000 kr /Utgångspris

  Månadsvgift: 6 347 kr/mån

  Pantsättning: Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2016-01-13 Lån med lägenheten som säkerhet löses av säljaren senast tillträdesdagen.

  Pantsättningsavgift: 455 kr

  Överlåtelseavgift: 1 138 kr Betalas av köpare

  Driftkostnad: 542 kr/månad

  Driftskostnaden fördelas enligt följande:

  Elkostnad: 375 kr/månad

  Försäkring: 167 kr/månad

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende

  Karta & område

  Bobutiken i Stockholm - Östermalm

  Besök bobutiken

  Liknande bostäder