Objektbild

Ingemarsgatan 5, Stockholm

Högt belägen och ljus trea med rymlig och mysig balkong

Pris:

Pris ej angivet

Kontakta mäklare för info

Månadsavgift 3 477 kr/mån inkl. värme, vatten och bostadsrättstillägg. Kabel-TV och bredband ingår mot ett valfritt tillägg på 225 kr/mån.

Bostadsrättslägenhet - Stockholm

Rum: 3 rok

Våning: 3 av 6 , hiss finns

Byggår: 1969

Boarea: 74 m2

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Välkommen till Ingemarsgatan 5 och denna fina bostad om tre rum och kök. Här samspelar omsorgsfullt originaldetaljer med moderna material, vilket ger känslan av ett lyxigt men samtidigt tidlöst hem. Lägenheten är högt belägen, ljus med öppen planlösning, stora sällskapsytor, fint ljusinsläpp och bra förvaringsmöjligheter.   Här stiger du in i en inbjudande, rymlig och funktionell hall med klädkammare bakom skjutgarderober vilket ger gott om förvaringsmöjligheter, vidare in till ett öppet, socialt och välplanerat vardagsrum med öppen planlösning mot köket. Vilket är fint, modernt och med gott om arbetsytor. Lägenhetens badrum är smakfullt och funktionellt. Detta boende har ett av Vasastans bästa lägen – alldeles intill Brunnsviken! Med en kort promenad når du Vanadislunden och inom några minuter är man vid Hagaparken. Här finns det mesta för familjen som vill kunna njuta av det bästa i Stockholm.

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Ansvarig mäklare

  Joseph Rashid

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0736-82 96 49

  joseph.rashid@lansfast.se

  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

  Beskrivning

  Interiör

  Hall

  I denna lägenhet möts man av en inbjudande, rymlig och funktionell hall med klädkammare med skjutgarderober och gott om förvaringsmöjligheter . Här finns vita väggar och ljust golv.

  Kök

  Köket är fint, modernt och trevligt och har öppen planlösning mot vardagsrummet och generösa arbetsytor.

  Vardagsrum

  Lägenhetens vardagsrum är öppet, socialt och välplanerat med generösa sällskapsytor. Rummet har vita väggar och parkettgolv.

  Sovrum 1

  Från vardagsrummet når du detta sovrum som är rogivande och rymligt med gott om förvaring. Sovrummet har mörka väggar och parkettgolv.

  Sovrum 2

  Lägenhetens andra sovrum är stort och har plats för säng och nattduksbord. Detta rum har vita väggar och parkettgolv.

  Badrum

  Ett smakfullt och funktionellt badrum med badkar, duschvägg, tvättmaskin, handfat och wc. Badrummet har mörkt klinkergolv och kaklade väggar.

  Balkong

  En rymlig, trevlig och mysig balkong som nås från vardagsrummet. Här har man utsikt mot den trevliga innergården.

  Bostad

  Boarea

  74m2

  Areakälla

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  3 av 6 , hiss finns

  Lägenhetsnummer

  12

  Andel i föreningen

  0,0216623%

  Andel av årsavgift

  Andel av årsavgift har ej gått att få fram.

  TV och internet

  Kabel-TV via Comhem. Bredbandsleverantör är Bredband2 (fiberlina) med uppkoppling på upp till 1000/1000 där kabeln tillåter. Ingemarsgatan 5 har kabeln Cat 5e vilket inte når upp till 1000/1000. Andra huskroppen som har adress Roslagsgatan 44 byggdes 2006 och där installerades Cat 6-kabel vilket i teorin ger ett snabbare bredband och klarar 1000/1000. 225 kr per månad tillkommer för bredband och kabel-TV. Det som ingår då är TV (7 digitala och 17 analoga), samt bredband (hastigheter ovan). Denna avgift är ej obligatorisk men eftersom det är förmånligt har samtliga medlemmar i dagsläget valt att betala denna.

  Byggnad

  Byggår

  1969

  Energideklaration

  Hiss

  Hiss finns

  Allmänt om föreningen

  Föreningens namn

  Brf Ingemar 13 i Stockholm

  Föreningens organisationsnummer

  769606-5460

  Föreningsform

  Bostadsrättsförening

  Äkta/oäkta förening

  Äkta förening

  Tillåter föreningen delat ägande?

  Ja

  Föreningens byggnader

  Antal lägenheter

  41 st

  Antal lokaler

  2 st

  Byggår

  1969

  Äger föreningen marken

  Ja

  Allmän information

  Föreningen äger och förvaltar fastigheten sedan den 7 november 2001 och omfattar 41 bostadsrättslägenheter, en kontorslokal (bostadsrätt), en hyreslokal (Modigo AB) samt garage. Samtliga lägenheter är upplåtna med bostadsrätt. Fastigheten är belägen på Ingemarsgatan 5/Roslagsgatan 44 i Stockholm. Byggnaden är uppförd 1969 och byggdes till med så kallad "lnfill"-del och taklägenheter år 2006. Fastigheten består av ett flerbostadshus. Besök gärna föreningens hemsida för mer information: www.brfingemar13.se

  Föreningens ekonomi

  Ekonomisk förvaltning sköts av Fastighetsägarna Service Stockholm AB. Inga planerade avgiftsförändringar i dagsläget. Föreningen har stark ekonomi som ger utrymme både för förbättringar och amortering (kontrollerat 2019-04-23). Föreningen accepterar delat ägande och har inga krav på lägsta ägarandel. För att bli medlem måste man äga med andemeningen att mantalsskriva sig och bo i fastigheten.

  Föreningens planerade och utförda renoveringar

  UTFÖRDA 2017-2018: Omfattande terrassrenovering, Ingemarsgatan/Roslagsgatan. 2015: Byte av hissmotor Roslagsgatan 44 2015: Ombyggnation av hissdörrar Ingemarsgatan 5 2015: Radonmätning 2015: PCB-sanering 2015: Spolning av stammarna i båda fastigheterna 2014: Ny sophanteringsanläggning. 2010: Installation av bergvärme. 2004-2007: Nybyggnation Roslagsgatan 44 samt taklägenheter Ingemarsgatan 5, samtliga stammar i våtrummen bytta, nya fönster i gamla fastigheten, nytt tak, nya balkonger, ny hiss/hissmaskin, ny och renoverad undercentral. PLANERADE - Inga större renoveringar planerade i dagsläget, endast löpande underhåll och en del mindre förbättringar.

  Gemensamma utrymmen

  Det finns cykelförråd, barnvagnsförråd, tvättstuga och soprum/retursoprum.

  Gårdsplats

  Mycket fin gård iordningställd med trevlig uteplats och grillplats samt en lekyta för barn. Gården har nytt tätskikt och är hållfastighetsbesiktigad. Nyrenoverade fina utemöbler. Gården kan bokas för egna aktiviteter. Fast installerad julgransfot /"midsommarstång" med eluttag.

  Parkering

  Garage med 25 platser finns i fastigheten. Garageplats kostar 1600 kr/mån. En mindre plats finns för 1200 kr/mån. Ingen plats ledig i dagsläget. 5 personer står i kö men samtliga på bytes- eller roteringslistan. De som står på roteringslista har fått plats men har rätt att välja en “bättre” plats ifall nya lediga platser uppkommer.

  Försäkring

  Fastigheten är fullvärdesförsäkrad i Protector. I försäkringen ingår momenten styrelseansvar samt försäkring mot ohyra. Försäkringen inkluderar bostadsrättstillägg, men styrelsen rekommenderar samtliga medlemmar att även teckna eget tillägg för ökad trygghet.

  Stockholm - Vasastan/Norrmalm

  Allmänt om området

  ddd

  Läs mer

  Allmänt

  Adress: Ingemarsgatan 5, Stockholm

  Kommun: Stockholm

  Område: Stockholm - Vasastan/Norrmalm

  Församling: S:t Johannes Församling

  Boendeform: Bostadsrättslägenhet

  Upplåtelseform: Bostadsrätt

  Ekonomi

  Pris: Pris ej angivet
  Kontakta mäklare för info

  Månadsavgift: 3 477 kr/mån inkl. värme, vatten och bostadsrättstillägg. Kabel-TV och bredband ingår mot ett valfritt tillägg på 225 kr/mån.

  Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Lånen löses i sin helhet av säljaren på tillträdesdagen.

  Pantsättningsavgift: 465 kr

  Överlåtelseavgift: 1 163 kr Betalas av säljare

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende

  Karta & område

  Bobutiken i Stockholm - Vasastan

  Hitta din mäklare i Stockholm - Vasastan

  Liknande bostäder