Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Kammakargatan 21, 4 tr, STOCKHOLM

Pris:

2 395 000 kr

Månadsavgift 1 760 kr/mån Inkl: värme & VA

Bostadsrättslägenhet - STOCKHOLM

Rum: 1 rok

Våning: 4 av 5 , hiss finns

Boarea: 24 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

I bästa City-läge finner ni denna ljusa och optimalt planerade pärla! Här har ni ett smakfullt renoverat kök i sober färgsättning med litet fönster och exklusiv bänkskiva i stenkomposit, detta rum går att göra om till ett sovrum för den som önskar. Bostaden är belägen i ett lugnt och insynsskyddat läge mot innergården. Högt upp på fjärde våningen med fina tidstypiska detaljer såsom generös takhöjd och härligt ljusinsläpp från det stora fönsterpartiet med karm i marmor som på ett fint sätt matchar hallens fina golv. Rymligt badrum med plats att sätta in tvättmaskin om så önskas. Här har ni möjlighet att förvärva ert perfekta första drömboende! Välskött och stabil förening med låg belåning, till lägenheten hör även ett vindsförråd. - Cityläge - Insynsskyddat - Smakfullt kök - Rymligt badrum - Generös takhöjd - Karm i marmor - Förening med god ekonomi - Garage i föreningen - Hiss Oslagbart city-läge med närhet till pulsen och shoppingen på Drottninggatan samt ett enormt restaurangutbud alldeles i närheten från världens alla kök oavsett vad man än är sugen på som tex Grill, Köttmästarn, Rolfs Kök eller Phils burger för att nämna några. Bra kommunikationsmöjligheter endast 350 m bort där ni har Rådmansgatans tunnelbanestation, även nära till Odenplan med pendeltåg, tunnelbana samt bussar och T-centralen. Ett stenkast bort har ni Handelshögskolan samt FEI - Företagsekonomiska institutet, för den som vill hålla sig aktiv har ni SATS på Sveavägen eller om man föredrar att vara ute i naturen bjuder området även på fina grönområden, närmast har ni Tegnérlunden, Observatorielunden samt en promenad bort härliga Vasaparken.

Läs mer

Pris

2 395 000 kr

Månadsavgift 1 760 kr

Budgivning pågår

kontakta mäklaren för mer information om aktuella bud.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Joseph Rashid

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0736-82 96 49

  joseph.rashid@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Laúend Poncin

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0702-73 70 47

  lauend.poncin@lansfast.se
  Planritning
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Bostad

   Boarea

   24m2

   Våning

   4 av 5 , hiss finns

   Lägenhetsnummer

   00025

   Andel i föreningen

   2,2425%

   Andel av årsavgift

   2,19169%

   TV och internet

   Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem. Ingår inte i månadsavgiften. Bredband. Leverantör: Bredbandsbolaget. Ingår inte i månadsavgiften.

   Byggnad

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Kammakargatan 21 i Stockholm

   Föreningens organisationsnummer

   769607-4058

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   32 st

   Antal lokaler

   1 st

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Brf Kammakargatan 21 är en äkta förening som registrerades 2001. Föreningen upplåter 32 lägenheter med bostadsrätt och en lokal med hyresrätt. Brf Kammakargatan 21 förvärvade fastigheten 2004 och äger marken. Föreningen har en hemsida med ytterligare information: http://brf.sbc.se/Association/Templates/Page____31113.aspx

   Föreningens ekonomi

   Föreningen har inga planerade avgiftshöjningar.

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   UTFÖRDA: - Upprustning av tvättstuga - 2019 - Byte av port och uppfräschning av garaget -2019 - Införande av laddstolpar i garaget- 2019 - Stamspolning av samtliga stammar 2018 - Åtgärdad vattenskada i garaget -2017 - OVK godkänd -2017 - Förbättrad ventilation i hyreslokal- 2017 - Nytt fjärrvärmesystem- 2016 - Nytt torkskåp- 2016 - Renovering av värmesystem -2014 - Radonmätning 2014 (Utan anmärkning) - Målning av samtliga fönster mot gatan -2013 - Renovering av balkonger vån 5 mot gatan -2013 - Renovering av gatufasad - 2013 - Målning av yttertak - 2012 - Stamspolning av samtliga stammar - 2012 - Målning av vissa ytterfönster mot gården - 2011 - Ombyggnad av soprum - 2010 - Ombyggnad av hyreslokal - 2010 - Renovering av bjälklag i källaren samt byggnation av garage i källarvåningen -2005 - Stambyte- 1992 PLANERADE: 2021 - Föreningen skall upprätta en ny energideklaration. 2021/2022 - Renovering av balkonger vån 5 samt fasad och fönster mot gården. 2023/2025- Utbyte av hiss. (vid behov)

   Gemensamma utrymmen

   Tvättstuga och cykelrum

   Gårdsplats

   Föreningen har en gemensam gård med utemöbler

   Parkering

   Föreningen har ett garage med 9 garageplatser och 3 MC-platser i källaren. I dagsläget är det 3 pers i kö (2020-11-18).

   Försäkring

   Fullvärdesförsäkring finns via Brandkontoret. Ansvarsförsäkring ingår för styrelsen.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Kammakargatan 21, 4 tr, STOCKHOLM

   Kommun: Stockholm

   Område: Vasastan - City / Norrmalm

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 2 395 000 kr

   Månadsavgift: 1 760 kr/mån Inkl: värme & VA

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2020-11-09

   Pantsättningsavgift: 473 kr

   Överlåtelseavgift: 1 183 kr Betalas av köpare

   Karta & område

   Stockholm - Vasastan

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Upplandsgatan 51 i Stockholm, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Vasastan!

   Läs mer

   Bobutiken i Stockholm - Vasastan

   Hitta din mäklare i Stockholm - Vasastan

   Liknande bostäder