Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Kampementsgatan 16, 1 tr, Stockholm

Välplanerad 3:a med stor balkong i skuldfri förening!

Pris:

6 995 000 kr

Månadsavgift 4 065 kr/mån I avgiften ingår: värme, vatten, förråd, digital TV basutbud via ComHem.

Bostadsrättslägenhet - Stockholm

Rum: 3 rok varav 2 sovrum

Våning: 1 av 8 , hiss finns

Boarea: 87,4 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Ring 070-984 00 76 för privatvisning! Önskat tillträde årsskiftet 2021/2022! Välkomna till en ljus och rymlig 3:a med stor balkong. Lägenheten bjuder på stora fönster som ger ett härligt ljusinsläpp samt en stor och inglasad balkong med förmiddagssol. Lägenheten disponerar över två sovrum, ett rymligt och väldisponerat kök, ett badrum med tvättmaskin och torkmaskin, en WC samt en stor och rymlig hall som bjuder på gott om förvaringsmöjligheter. Lägenheten har under 2020 fått alla utsikt i alla rum förutom våtrum renoverat och ligger i en omtyckt och skuldfri bostadsrättsförening! Här bor ni bekvämt med T-bana Gärdet på bekvämt gångavstånd samt flertalet bussar i närområdet. Området kring bostaden kan närmast beskrivas som en grön oas med Ladugårdsgärdet i närheten samt fina promenadstråk längs med vattnet mot Djurgården. Välkomna!

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Viktor Bjälkenfalk

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 070-984 00 76

  viktor.bjalkenfalk@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Linnea Mott

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 070-984 00 79

  linnea.mott@lansfast.se
  Planritning
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Hall

   Kliv in genom den trygga och tysta säkerhetsdörren. Här möts ni av en ljus och rymlig hall med gott om förvaringsutrymmen. På entrégolvet ligger ett snyggt och praktiskt premiumvinylgolv som är slitstark och vattentåligt. Samma fina golv finns både i sovrum och kök. Väggarna är nymålade i vitt vilket är genomgående för hela lägenheten. Avhängning erbjuds i form av garderober. Från hallen nås vardagsrum, kök och sovrum.

   Vardagsrum

   Generöst vardagsrum med ett härligt ljusinsläpp tack vare stort fönsterparti. Här ryms soffa med tillhörande möblemang. Väggarna är målade i en ljus kulör och under fötterna vilar ett fint parkettgolv som 2020 både har slipats och vitbetsats.

   Kök

   Imponera på era gäster i detta stora och rymliga kök som inbjuder till matlagning. Köket är fullt utrustat och bjuder på gott om förvaringsmöjligheter bakom vita luckor. Här finns: spis, spisfläkt, ugn, kyl/frys och diskho. Ovanför diskbänk sitter ett matchande vitt kakel som stänkskydd. Vitmålade väggar och ett fint vinylgolv under fötterna.

   Balkong

   Stor och härlig balkong som bjuder på en skön förmiddagssol. Balkongen är inglasad sedan 2020 med extra isolering vilket gör att detta kan användas som ett extra rum året om.

   Sovrum 1

   Rogivande sovrum med stort fönsterparti. Här finns plats för en 180 säng med tillhörande möblemang. Förvaring erbjuds i generös garderobslänga från 2020. Väggarna är målade i en ljus nyans och under fötterna ligger premium vinylgolv. Härifrån nås även badrummet.

   Sovrum 2

   Rogivande sovrum som med fördel kan användas som barnrum och även här får man plats med 180 säng. Väggarna är vitmålade och även här bjuds ni på en generös garderobslänga. På golvet ligger premium vinylgolv från 2020.

   Badrum

   Lägenheten bjuder på ett helkaklat och stambytt badrum utrustat med WC, handfat, spegel, belysning, tvättmaskin, torkmaskin samt dusch med vikvägg.

   WC

   Lägenheten bjuder även på en fräsch WC direkt till höger när du kliver in i hallen.

   Övrigt

   Ett stort källarförråd tillhör lägenheten. Tillträde enligt överenskommelse. Verisure larm finns att ta över med en månadskostnad på 476 kr/månad.

   Bostad

   Boarea

   87,4m2

   Våning

   1 av 8 , hiss finns

   Lägenhetsnummer

   16028-01-01-8081

   Andel i föreningen

   0,61078%

   Andel av årsavgift

   0,60327%

   TV och internet

   Fibernät för bredband mm draget till alla lägenheter 2015 från AllTele AB Koaxialkabelnät draget till alla lägenheter med ComHem som leverantör. Boende tecknar avtal individuellt om olika tjänster med resp. leverantör för digitalTV, telefoni och bredband eller med annan leverantör (via ISDN alt luftburen signal). Parabol ej tillåten

   Byggnad

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd 2019-12-14
   Energiklass:
   Energiprestanda, specifik energianvändning: 71 kWh/m2 och år

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Kampementet 2

   Föreningens organisationsnummer

   769600-1465

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   160 st , varav hyresrätter: 4 st

   Antal lokaler

   4 st

   Byggår

   1963

   Byggår kommentar

   Ombyggnadsår 1983

   Äger föreningen marken

   Nej

   Allmän information

   Bostadsrättsföreningen Kampementet 2 är en bostadsrättsförening bredvid Gärdets sportfält och kullar. Boende har 1:ans buss och T-Bana inom synhåll och 20 minuters promenad till Stureplan. Föreningen äger de två större husen med totalt 160 lägenheter varav 4 med hyresrätt. Alla fyra kommersiella lokaler är uthyrda och det finns 77 garageplatser i källarplanen.

   Föreningens ekonomi

   Har föreningen beslutat om någon avgiftshöjning? Nej, vad avser lägenheter

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   2019-2020: Nya hissar 2018: Solpaneler på taket 2015: Nya garagefläktar på vinden 2012: Nya maskiner i tvättstugor 2011: Nya frånluftsfläktar på vinden 2008-2009: Balkongpartier blåmålade 2003: Termostatventiler på radiatorer 2002: Hissar ombyggda 2002: Yttertak

   Gemensamma utrymmen

   2 tvättstugor med tork- och mangelrum (bokas via app i telefon alt hemsidan) 1 föreningslokal 1 snickarbod 1 pingisrum med motionscyklar 3 cykelkällare 3 barnvagnsrum 1 återvinningsrum för tidningar, glas, elektronik, metall och brännbart

   Parkering

   77 platser finns som uthyrs separat. F n är garagekön c:a 20. På Kampementsgatan (Gatukontoret kontaktas). Parkeringsplats kostar 1200 kr/mån.

   Föreningens hemsida

   https://www.kampementet2.se

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Kampementsgatan 16, 1 tr, Stockholm

   Kommun: Stockholm

   Område: Gärdet

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 6 995 000 kr

   Månadsavgift: 4 065 kr/mån I avgiften ingår: värme, vatten, förråd, digital TV basutbud via ComHem.

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2020-08-07

   Pantsättningsavgift: 473 kr

   Överlåtelseavgift: 1 183 kr

   Driftkostnad: 454 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 300 kr/månad

   Försäkring: 154 kr/månad

   Karta & område

   Stockholm - Östermalm

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Storängsgatan 7 i Stockholm, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare på Östermalm!

   Läs mer

   Bobutiken i Stockholm - Östermalm

   Hitta din mäklare i Stockholm - Östermalm

   Liknande bostäder