Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Karaffgatan 4, Stockholm

Drömtvåa med sjöutsikt i populära Liljeholmskajen!

Pris:

Pris ej angivet

Månadsavgift 2 318 kr/mån Inkluderar värme och kallvatten. Varmvatten- och elförbrukning mäts per lägenhet och faktureras kvartalsvis med månadsavgiften. Obligatoriskt tillägg om 220 kr/mån för Telia Triple-Play.

Bostadsrättslägenhet - Stockholm

Rum: 2 rok

Våning: 2 av 8 , hiss finns

Byggår: 2013

Boarea: 54 m2

Bostadens säljs med försprång! Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information; Yassin Alami 0735-14 46 57 Varmt välkommen till denna optimala tvåa med fri utsikt över Mälarens glittrande vatten. Genomgående vackert parkettgolv och ljusa väggar i hela lägenheten. Köket är modernt med gott om förvaring och plats för matbord. Den maskinella utrustningen består av stor kyl och frys, häll, fläkt, ugn, diskmaskin och inbyggd mikro. Härligt vardagsrum med utgång till den stora balkongen med vacker sjöutsikt i bästa solläge. Perfekt för mysiga frukostmornar eller sena grillkvällar på sommaren. Öppna upp balkongdörren från vardagsrummet och släpp in den friska morgonluften och njut av att sitta ute och äta frukost ostört med härlig utsikt. Rymligt och rofyllt sovrum med plats för stor säng och övrigt möblemang. I hallen finns goda förvaringsmöjligheter i trevlig "walk in closet" och i den stora inbyggda garderoben, samt i källarförrådet som är beläget i samma port. Helkaklat badrum med badkar, utrustat med både tvättmaskin och torktumlare samt golvvärme som bidrar till extra komfort. Med sitt fantastiska läge bara några meter ifrån vattnet, genomtänkta planlösning och härliga ljusinsläpp blir detta ett oslagbart drömboende i trivsamma Liljeholmskajen. Välkommen till ditt nya hem. Välkommen till ditt nya hem! OMRÅDESBESKRIVNING Liljeholmskajen är ett populärt, expansivt, lugnt och sjönära område. Lägenheten är belägen med närhet till Årstaviken. Här finns all service man behöver såsom mataffärer, caféer, populärt surdegsbageri, restauranger, gym, kemtvätt samt ett flertal frisörer. Attraktivt beläget med närhet till storstadens puls bara några minuters promenad bort. Här finns närhet till Årstaskogen med härliga, lummiga grönområden med promenadstråk och motionsspår. Välbesökta badbryggor finns efter kajen, ett stenkast från lägenheten. Badmöjligheter finns även vid härliga Vinterviken eller Sjön Trekanten som ligger i närheten. Från Liljeholmskajen har man det mesta inom promenad- och cykelavstånd. Ett par minuters promenad till Liljeholmens galleria med dess generösa utbud av all möjlig service man kan tänkas behöva. Flertalet förskolor samt bra skola i området. KOMMUNIKATIONER Centralt läge med goda kommunikationer runt hörnet i form av tunnelbana vid Liljeholmen (röd linje), tvärbana mellan Alvik och Gullmarsplan, flygbuss till Bromma flygplats och flertalet bussar. Även pendeln vid Årstaberg är inom gångavstånd.

Läs mer

Pris

Pris ej angivet

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Yassin Alami

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0735-14 46 57

  yassin.alami@lansfast.se
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Bostad

   Boarea

   54m2

   Våning

   2 av 8 , hiss finns

   Lägenhetsnummer

   11203

   Andel i föreningen

   0,00579%

   Andel av årsavgift

   0,57621%

   TV och internet

   Föreningen har ett avtal med Telia och varje lägenhet är utrustad med Telia Triple-Play och ett obligatoriskt tillägg om 220 kr/mån tillkommer. Grundutbud av Kabel-TV ingår i månadsavgiften. Hastigheten på bredband är 250/100.

   Byggnad

   Byggår

   2013

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Sjövikskajen

   Föreningens organisationsnummer

   769623-5428

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   131 st

   Antal lokaler

   6 st

   Byggår

   2012

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Brf Sjövikskajen bildades 2011 (byggår 2012) och är belägen på Marieviksgatan 45-49, Karaffgatan 2-6, Sjöviksvägen 21-29 och Sjövikstorget 10-14 i Liljeholmskajen. Föreningens fastighet består av två flerbostadshus om 7-9 våningar med 131 lägenheter och 6 lokaler. Byggnadernas totalyta är enligt taxeringsbeskedet 11 976 m², varav 10 532 m² utgör lägenhetsyta och 1 444 m² utgör lokalyta. Föreningens ekonomi är väldigt god och hade i februari 2017 en avgiftsfri månad. Ekonomisk förvaltare: SBC

   Föreningens ekonomi

   Inga planerade avgiftsändringar (Uppdaterat 2020-11-02)

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   Då fastigheten är byggd 2012 är inga renoveringar gjorda. Föreningen har inte heller några planerade renoveringar under de närmsta åren (2020-01-03)

   Gemensamma utrymmen

   - Ett antal barnvagn- och cykelförråd finns på entréplan eller i källaren. Det finns även ett antal cykelställ på innergården. - Till varje lägenhet hör ett källarförråd som nås via hissen i trapphuset

   Parkering

   Garage finns och nås direkt från hissen. Det finns både reserverade platser och oreserverade platser. Det är två olika köer till dessa. I dagsläget är det kö. Kostnaden för en reserverad plats är 1400 kr/mån och för oreserverad 1000 kr/mån. Administrationen sköts av Aimo Park.

   Försäkring

   Föreningen har tecknat ett kollektivt bostadsrättstillägg för alla lägenheter.

   Föreningens hemsida

   https://www.sjovikskajen.se/

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Karaffgatan 4, Stockholm

   Kommun: Stockholm

   Område: Liljeholmskajen

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: Pris ej angivet

   Månadsavgift: 2 318 kr/mån Inkluderar värme och kallvatten. Varmvatten- och elförbrukning mäts per lägenhet och faktureras kvartalsvis med månadsavgiften. Obligatoriskt tillägg om 220 kr/mån för Telia Triple-Play.

   Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

   Pantsättningsavgift: 473 kr

   Överlåtelseavgift: 1 183 kr Betalas av köpare

   Karta & område

   Stockholm - Hägersten

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Ture Wennerholms Torg 2 i Hägersten , så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Hägersten!

   Läs mer

   Bobutiken i Stockholm - Hägersten

   Hitta din mäklare i Stockholm - Hägersten

   Boendekalkyl

   Liknande bostäder