Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Karlbergsvägen 84, Stockholm

Sekelskifteslägenhet med ca 3m takhöjd i Birkastan! El ingår i avgiften!

Pris:

4 995 000 kr

Månadsavgift 2 699 kr/mån AVGIFT: Inkl: Värme, El, Vatten, Digital TV via comhem, Bredband via comhem Hastigheten är 50 Mbit/sek.

Bostadsrättslägenhet - Stockholm

Rum: 2 rok

Våning: 0,5 av 4  (Våningsplan 0,5 av 4. ) , hiss finns

Boarea: 54 m2

Optimalt planerad 2:a om 54 kvm med lågavgift inkluderat Bredband och El på attraktiv adress i Vasastan. Förtjusande bostad med härliga detaljer som speglar fastighetens byggår 1912, såsom generös takhöjd, stora fönster och fina trägolv. Lugnt gavelläge med samtliga fönster mot innergård. Perfekt planlösning med öppna och sociala ytor. Välskött och stabil förening med mycket god ekonomi med samtliga stora renoveringar genomförda. Trevlig innergård samt framsida med flera sittgrupper, grillar och lummig atmosfär. Föreningen har även två övernattningslägenheter och en gemensamhetslokal samt pingisrum/träninglokal som kan hyras. Bostaden är belägen i trendiga och populära Birkastan med närhet till S:t Eriksplan. Här möts det bästa av två världar med ett stort utbud av mysiga krogar, restaurangtäta Rörstrandsgatan och välsorterade mataffärer samtidigt som det är nära till härliga grönområden som bjuder på en avkopplande miljö. Vasaparken når du med en kort promenad som erbjuder gott om aktiviteter med bland annat fotbollsplan, minigolfbana och mysiga fik. Ett stenkast bort finner du även härliga promenadstråk längs Karlbergskanalen och löparspår finns i området kring Karlbergs slott. Med ett par minuters promenadavstånd ligger Torsplan med Hemköp, Systembolaget, Haga Bageri samt Sats m.m. Kommunikationerna är enastående och här når du alla tänkbara färdmedel inom ett par minuter! Utanför porten går buss 53 som går till T-Centralen via Odenplan. Odenplan ligger i närheten med alla dess kommunikationer som bussar, T-bana och pendeltåg som tar dig vidare ut i Stockholms kommunikationsnät. På kort promenadavstånd i korsningen Vanadisvägen/Dalagatan har den nya pendeltågsstationen öppnat där tågen exempelvis tar er till Mall of Scandinavia på 4 minuter. Även närhet till S:t Eriksplan (T-bana och bussar bl.a. linje 3, 4 samt flygbussar från Torsgatan). Välkommen på visning!

Läs mer

Pris

4 995 000 kr

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Visning

  Vi anpassar våra visningar efter rådande situation för din och vår säkerhet.

  Mån 18 Januari

  18:30 - 19:00

  Ansvarig mäklare

  Erin Kiruk

  Fastighetsmäklare

  Franchisetagare

  Mobil: 0767-932620

  erin.kiruk@lansfast.se
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Hall

   Lägenhetens hall har en öppen känsla med bra avhängningsmöjligheter och ljusa väggar. Golvet är ett vackert trägolv i original. Ett par steg in i hallen finns en rymlig platsbyggd garderob.

   Kök

   Kök med öppen planlösning mot vardagsrum. Goda förvaringsmöjligheter med gott om köksskåp i ljusa toner. Rymlig plats för matbord. Fullt maskinellt utrustat med kyl/frys, spishäll, ugn, fläkt samt diskmaskin. Ljusa väggar och golv i original. Stort fönster med nisch.

   Vardagsrum

   Ljust vardagsrum med en härlig rymd. Stora fönsterpartier med nischer som ger rummet ett härligt ljusinsläpp. Vacker utsikt över föreningens grönska. Öppen och social planlösning mot kök. Ljusa väggar och golv i original.

   Sovrum

   Rymligt och rogivande sovrum med plats för dubbelsäng och bra förvaring. Strålande ljusinsläpp från fönster med nischer mot lugn innergård. Ljusa väggar och golv i original.

   Wc

   I anslutning till hallen har ni Wc med tvättställ och marmorgolv.

   Duschrum

   I anslutning till det stora sovrumet har ni ett renoverat badrum med marmorgolv. Fint fönster med ljusinsläpp. Tvättställ samt dusch.

   Övrigt

   - Ett källarförråd tillhör bostaden. - Tvättstugan ligger i samma hus.

   Bostad

   Boarea

   54m2 (Från förening)

   Våning

   0,5 av 4  (Våningsplan 0,5 av 4. ) , hiss finns

   Lägenhetsnummer

   10001

   Andel i föreningen

   1,94%

   Andel av årsavgift

   Andel av årsavgift har ej gått att få fram.

   TV och internet

   Digital TV via comhem, Bredband via comhem Hastigheten är 50 Mbit/sek, men man kan som enskild medlem köpa högre hastighet upp till 1200 Mbit/sek.

   Byggnad

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Skålen i Stockholm

   Föreningens organisationsnummer

   716419-2853

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   37 st

   Antal lokaler

   1 st

   Byggår

   1912

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Det finns 37 lägenheter samt 1 lokal på 125 kvm (Nuvarande hyresgäst bedriver administrativ verksamhet i lokalerna under normala kontorstider) på Karlbergsvägen 84. Fastigheten byggdes 1912 och tillhör BRF Skålen. Fastigheten har två byggnader, ett gathus och ett gårdshus. Gathuset har fem våningar med hiss samt en takvåning och källare med förråd. Gårdshuset har fem våningar utan hiss samt en inredd källarvåning och kallvind med förråd.

   Föreningens ekonomi

   Föreningen har inga planerade avgiftsförändringar i dagsläget 2020-11-11. Föreningen tillåter delat ägande, vanligt är att den som skall bo i bostaden äger minst 10%.

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   UTFÖRDA: 1975: Stamrust 2007- stamrensning av samtliga avloppsstammar. Ny utemöbel och färdig gräsmatta anskaffades till innergården. Fönstergaller monterades till värmecentralen. Ytterportar ommålades. 2008- gårdshusets norra fasad renoverats. Nya yttertak har lagts på gathuset och gårdshuset, tegeltak ut mot gatan och plåttak inne på gården. Värmekabel har installerats i fotrännor och stuprännor på gårdshusets södra sida. Energideklaration har avgivits för fastigheten. 2009- har OVK-besiktning utförts. Ett projekt för dränering runt byggnaderna samt sänkning av gårdshusets källargolv inleddes under slutet av året. 2010- har projektet för dränering runt byggnaderna samt sänkning av gårdshusets källargolv slutförts. Ny nedgång till gårdshusets källare har byggts samt att nya dagvatten- och spillvatten-ledningar har lagts. Innergårdens gräsytor har omlagts och jämnats ut. Projektering fo¨r inredning av gårdshusets källare har inletts 2011- har balkonger uppförts på gårdshuset. Projektering för inredning av gårdshusets källare har fortsatts. Nytt treårsavtal har tecknats med ComHem beträffande bredband och kabel-TV. 2012- har förberedelser utförts för ansökan om bygglov för balkonger på gathuset. Anbudsförfrågningar avseende inredning av gårdshusets källare har skickats ut. 2013- har gårdshusets källare inretts. 2014- har inredning av gårdshusets källare färdigställts. Balkonger har uppförts på gatuhuset mot gatan. 2015- har nedanstående åtgärder vidtagits. Tilläggsisolering av gathusets tak, relining av spillvattenledning ut mot gatan, uppförande av nya takkupor på gathuset, installation av ny takfläkt på gathuset, renovering av takfönster på gårdshuset, slamsugning av brunnar till dagvattenledning med installation av nytt sandfång, uppförande av akustiktak i källarens aktivitetsrum, installation av nya bärlinor till hissen i gathuset, förbättring av ventilation av förråd i gårdshuset, installation av värmekabel i gathusets takfotsränna mot innergården, utbyte av balkongdörrar till räddningsbalkongerna samt förnyelse av utemiljön. 2016- har tre äldre balkonger ut mot gatan renoverats. Stamrensning har utförts av samtliga avloppsstammar. 2017- har brandskyddsbesiktning utförts samt att systematiskt brandskyddsarbete har initierats. 2018- har takfläkten i gathuset bytts ut. 2019- genomfördes ny OVK-besiktning, samt radonmätning. Värmekablarna i taken renoverades. Samtliga fönster i fastigheten renoverades utvändigt. Under 2020 har en ny torktumlare installerats i tvättstugan PLANERADE: Föreningen har nyligen upprättat en ny Energideklaration, men föreningen har inte fått in protokollen i dagsläget (kontrollerat 2020-10-16).

   Gemensamma utrymmen

   Tvättstuga, Föreningslokal inkl kök, Pingisrum, Två stycken gästrum med två bäddar i respektive rum (bokas mot mindre avgift). Dusch och toalett finns i anslutning till gästrummen. Lägenheterna har ett tillhörande förråd om ca 5 kvm.

   Parkering

   I området råder boendeparkering, för mer info gå in på www.stockholmstad.se

   Försäkring

   Fastigheten är försäkrad i Nordeuropa försäkring

   Föreningens hemsida

   http://www.brfskalen.com/

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Karlbergsvägen 84, Stockholm

   Kommun: Stockholm

   Område: Stockholm - Vasastan/Norrmalm

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 4 995 000 kr

   Månadsavgift: 2 699 kr/mån AVGIFT: Inkl: Värme, El, Vatten, Digital TV via comhem, Bredband via comhem Hastigheten är 50 Mbit/sek.

   Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

   Pantsättningsavgift: 473 kr

   Överlåtelseavgift: 1 183 kr

   Karta & område

   Stockholm - Vasastan

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Upplandsgatan 51 i Stockholm, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Vasastan!

   Läs mer

   Bobutiken i Stockholm - Vasastan

   Hitta din mäklare i Stockholm - Vasastan

   Boendekalkyl

   Liknande bostäder