Körsbärsvägen 12, 4 tr, Stockholm

4 595 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Körsbärsvägen 12, 4 tr - Stockholm

  Kommun

  Stockholm

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  Boarea

  64m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  4 av 5 , Hiss finns

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Område

  Östermalm

  Avgift

  3 106 kr/mån

  I avgiften ingår värme och vatten

  /Utgångspris

  4 595 000 kr

  71 797 kr/m2

  Välkomna till en generös tvåa belägen i trivsamma kvarter!

  Söker ni efter ett boende högt upp i huset utan insyn med gott om sociala ytor och bevarade funkisdetaljer så får ni inte missa denna lägenhet på Körsbärsvägen 12. Lägenheten disponeras idag som två rum och kök men går att bygga om till tre rum och kök om så önskas. Direkt när man kliver innanför den trygga säkerhetsdörren möts man av den välkomnande hallen som leder er vidare till det stora vardagsrummet som både lämpar sig för den lugna hemmakvällen som för den större tillställningen. Lägenheten har ett kök som totalrenoverades 2010 med stilrena materialval. I köket finns både arbetsytor och full maskinell utrustning. Lägg därtill ett helkaklat badrum som även det gjordes 2010 och ett stort sovrum som inrymmer såväl dubbelsäng som tillhörande möbler. För att göra lägenheten komplett har man även en möblerbar balkong i söder. Lägenheten är belägen i en förening som 2010 gjorde om hela fastigheten och därmed har alla stora renoveringar bakom sig. Området som ligger nära Hagaparken och Brunnsviken bjuder på grönytor sommartid och bland annat en skridskobana vintertid. Även Lill-Jansskogen, som bjuder på fina motionsspår, finns på gångavstånd. Det finns flera förskolor och dessutom Engelska Skolan Norr. Tunnelbanan station Tekniska Högskolan ligger på cirka 300 meters promenad från bostaden.

  Ansvarig mäklare

  Extra kontaktperson

  Alla bilder

  Planritning

  Alternativ planlösning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  Rymlig och ljus hall med plats för avhängning på hatthylla direkt till höger och i garderob bredvid. Längre in i hallen finns ytterligare förvaring i form av inbyggd garderob. Här ryms även enklare möblemang som fåtölj och bord alternativt en kontorshörna. Väggarna är målade i vitt och golvet pryds av ett vackert stengolv i original. Från den inre hallen nås vardagsrum, kök och WC samt sovrum.

  Sovrum:

  Stort sovrum med plats för dubbelsäng och tillhörande möblemang. Väggarna är målade i vitt och golvet pryds av en ekparkett. Fönster vetter mot lugn och grön gård. Här finns det utrymme för en hel garderobsvägg.

  Vardagsrum:

  Ljust och trevligt vardagsrum med utgång till balkong i härligt sydvästläge. Här finns plats för såväl soffa och tillhörande tv-möbel. På golvet ligger en fin fiskbensparkett och väggarna är målade i vitt.

  Balkong:

  Möblerbar balkong i bästa sydvästläge

  Kök

  Ljust kök med vita skåpsluckor som matchas med ett vitt kakel och fungerar stänkskydd ovan bänkskiva i stål. Köket är utrustat med fläkt, rostfri spis, ugn samt vit kyl/frys. Samtliga vitvaror är av märket Siemens. Här finns matplats för ett sällskap om 4-6 personer. Fönster vetter mot grönska utanför.

  Duschrum:

  Stambytt duschrum utrustat med dusch, WC, handfat, handdukstork och badrumsskåp med spegel. Golvet pryds av en ljusgrå klinker och väggarna är klädda i stora vita kakelplattor. Förberett för tvättmaskin.

  Övrigt:

  Tillträde enligt överenskommelse.

  Övriga utrymmen

  Till lägenheten hör ett källarförråd. Tvättstuga från 2010 med 2 st tvättmaskiner, 2 st torktumlare och torkskåp. Cykelförråd och soprum finns på entréplanet.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1941

  2010 utfördes rörstambyte, badrum, kök, el, säkerhetsdörrar, radiatorer, tvättstuga, trapphus och fasad mot gården.

  TV

  Ansluten till kabelnät. Leverantör: Ownit Broadband. För information se; www.ownitkabeltv.se.

  Bredband

  Bredband. Leverantör: Ownit Broadband. För information se; www.ownitkabeltv.se.

  TV & bredband

  Uteplats/Balkong

  Mysigt möblerbar balkong i bästa sydvästläge.

  Bilplats

  Boendeparkering i området. Tillstånd ansökes hos Stockholms Stad (08 508 263 00). Tillståndet kostar 300 kr vid nyansökan, områdesbyte eller fordonsbyte. En periodbetalning på 30 dagar kostar 1 100 kr vilken faktureras i efterhand, alternativt löses biljett för 75 kr/dygn.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  5,17%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Pantsättningsavgift:

  465 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 163 kr

  Förening

  Föreningens namn:

  Körsbäret 12

  Lägenhetsnummer:

  3921

  Antal lägenheter:

  28

  Antal lokaler:

  1

  Allmänt om föreningen:

  Föreningen förvärvade fastigheten Roslagsbanan 23 2011. Föreningens fastighet består av ett flerbostadshus med 28 st lägenheter och 1 st lokal. Byggnaden uppfördes 1941 och byggdes om 2010. Föreningen är ett privatbostadsföretag (äkta bostadsrättsförening). Lägenhetsfördelningen ser ut enligt följande: 16 st 1 rok, 9 st 2 rok, 2 st 3 rok och 1 st 4 rok.  Föreningens ekonomi:

  Det finns i dagsläget inga beslut på kommande avgiftsförändringar (2019-05-16).  Energideklaration

  Energiprestanda, specifik energianvändning:

  184 kWh/m2 per år

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor