Objektbild

Kungsholmstorg 13b, Stockholm

Trea (möjlig fyra) på Kungsholmens absolut bästa adress!

Pris:

Pris ej angivet

Månadsavgift 3 490 kr/mån Månadsavgift inkl. Värme, vatten, TV/bredband via comhem. Obligatorisk kostnad för fiber via Ownit. Se mer info under drift. Gas och el enligt individuella avtal med leverantör.

Bostadsrättslägenhet - Stockholm

Rum: 3 rok

Våning: 0,5 av 6 , hiss finns

Byggår: 1914

Boarea: 90 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång.

Välkomna till denna magiska byggnad i nationalromantisk stil med jugendinslag! Här bor ni på en av Kungsholmens mest eftertraktade adresser med Kungsholmstorg och Norrmälarstrand som närmsta granne där 1910-talscharmen följer oss hela vägen genom trapphuset in till den extremt välplanerade lägenheten. Lägenheten har varsamt renoverats och här har inget lämnats åt slumpen. Bostaden är 90 kvm och disponeras över 3 rum & kök, badrum och gäst-WC. Härligt och väl tilltaget vardagsrum med stor öppen spis i kalksten i en öppen planlösning mot köket som bland annat är utrustat med ny gasspis och en mäktig kalkstensskiva. Tillsammans med den generösa takhöjden om 3,20 meter bidrar den öppna planlösningen till ett magiskt ljusinsläpp och en påtaglig rymd. Flertalet detaljer bevarade från byggåret så som speglade, breda fönsternischer samt serveringsskåp. Bostaden disponerar två stora sovrum varav möjlighet finns att disponera tre (föreningen måste godkänna). En unik chans att förvärva en bostad med town house-känsla där man når föreningens underbara innergård direkt från köket. Välskött förening med god ekonomi och sammanhållning som förvärvade fastigheten år 1999 och består av 26 bostäder och 1 hyreslokal. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening som äger marken. Här bor ni på en av Kungsholmens mest attraktiva adresser med omedelbar närhet till kommunikationer, restauranger och serviceutbud. Vänligen kontakta ansvarig mäklare vid frågor.

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  William Bucaro

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0790-61 05 21

  william.bucaro@lansfast.se

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Bostad

   Boarea

   90m2 (Information av förening)

   Våning

   0,5 av 6 , hiss finns

   Lägenhetsnummer

   00015

   Andel i föreningen

   2,86%

   Andel av årsavgift

   2,83%

   TV och internet

   Tv och bredbandsuppkoppling via Com Hem. Utöver det har föreningen Fiberbredband med Ownit som leverantör. Alla lägenheter är anslutna till fiberuppkopplingen (100Mbit/s), obligatorisk kostnad 125 kr/mån.

   Byggnad

   Fastighetsbeteckning

   Bergamotträdet 10

   Byggår

   1914

   Byggnadstyp

   Flerfamiljshus

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd 2019-05-29
   Energiklass:

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Bergamotträdet 10

   Föreningens organisationsnummer

   716417-8316

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ej angiven

   Övrigt om föreningen

   Källarförråd ingår till bostaden. Slutgiltig köpare uppmanas att kontrollera ovanstående information med föreningens styrelse.

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   26 st

   Antal lokaler

   1 st

   Byggår

   1914

   Äger föreningen marken

   Ja

   Föreningens ekonomi

   Ekonomisk förvaltning Botema Fastighets AB. Inga planerade avgiftsförändringar i dagsläget. (Kontrollerat 2021-10-22).

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   2002: Byte av rörstammar och elstammar. Omputsning av fasad och renovering av balkonger. 2003: Omläggning av tak. 2007: Installation av bullerglas. 2011: Byte av stamventiler, ventiler och termostat i radiatorer. 2014: Målning av fönster mot gården. 2015: Installation av fiber. 2018: Renovering av tak. 2020: Renovering/målning av fönster mot gatan. Föreningen följer en underhållsplan.

   Gemensamma utrymmen

   Tvättstuga. Cykelförråd i källare samt cykelställ under tak på gården.

   Gårdsplats

   Innergård med planteringar (lådor), utemöbler och gemensam grill.

   Parkering

   Föreningen har ingen egen parkering.

   Försäkring

   Fastigheten är fullvärdesförsäkrad genom brandkontoret. Ansvarsförsäkring ingår för styrelsen. Hemförsäkring och bostadsrättstillägg ingår ej och tecknas därmed av bostadsrättsinnehavaren.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Kungsholmstorg 13b, Stockholm

   Kommun: Stockholm

   Område: Kungsholmen/ Nedre Kungsholmen

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: Pris ej angivet

   Månadsavgift: 3 490 kr/mån Månadsavgift inkl. Värme, vatten, TV/bredband via comhem. Obligatorisk kostnad för fiber via Ownit. Se mer info under drift. Gas och el enligt individuella avtal med leverantör.

   Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

   Pantsättningsavgift: 476 kr

   Överlåtelseavgift: 1 190 kr Betalas av köpare

   Karta & område

   Stockholm - Kungsholmen

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Fleminggatan 43 i Stockholm, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare på Kungsholmen!

   Läs mer

   Bobutiken i Stockholm - Kungsholmen

   Hitta din mäklare i Stockholm - Kungsholmen

   Liknande bostäder