Budgivning pågår

Labradorgatan 30, 3 tr, Stockholm

Aktuellt bud

3 250 000 kr

Utgångspris 3 495 000 kr

Budgivare 1 26/06 kl: 11:12 - 3 250 000 kr

Budgivare 1 26/06 kl: 11:06 - 3 200 000 kr

Visa budgivning

information om budgivning

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Intresseanmälan

   * Obligatoriska fält,
   ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

   Visning

   Mån 22 Jul 12:00 - 13:00

   Visning av säljmaterial och modell sker på vårt kontor - Storängsgatan 7

   Anmäl till visning

   Adress

   Labradorgatan 30, 3 tr - Stockholm

   Kommun

   Stockholm

   Boendeform

   Bostadsrättslägenhet

   Byggår

   2018

   Boarea

   39,5m2

   Våning

   3 av 6 , Hiss finns

   Rum

   1 rok

   Område

   Norra Djurgårdsstaden

   Tillträde

   01-10-2019

   Avgift

   1 844 kr/mån

   I månadsavgiften ingår värme och kallvatten. Förbrukning av varmvatten debiteras separat enligt förbrukning. En obligatorisk avgift om 144 kr tillkommer för IT.

   Utgångspris

   3 495 000 kr

   88 481 kr/m2

   Missa inte chansen att förvärva en toppmodern nyproducerad lägenhet!

   VISAS MÅNDAG 22/7 KL 12:00-13:00! Fin välplanerad etta i bra läge vid Husarviken och nationalstadsparken. Härmed välkomnar jag dig till denna stilrent inredda etta attraktivt belägen i populära kvarter. Förutom en smart planerad lägenhet med materialval av hög standard så får du även en möblerbar balkong i ett härligt läge som vetter mot lugn och fin innergård. Lägenheten genomsyras av ljusa och luftiga ytor och stora fönsterpartier. Ett luftigt vardagsrum i öppen planlösning mot kök med moderna materialval av hög standard skapar en social och trevlig atmosfär, perfekt för både middagar och lugna hemmakvällar. Smart avskilt från de sociala ytorna ligger sovalkoven. Bekvämligheter som ett fullt utrustat kök och badrum gör detta till ett perfekt hem för dig. I föreningen finns dessutom en stor takterrass med milsvid utsikt över grönska och vatten. Här finns också föreningens växthus som är ca 40 kvm stort. I Brf Broparken får ni dessutom ett tryggt boende i en förening som förvaltas av HSB och som innehar marken med äganderätt. Fastigheten är dessutom belägen på ett av Norra Djurgårdsstadens mest attraktiva lägen alldeles intill Husarviken. Välkomna hit för att trivas! Lägenheten säljs på ritning. Kontakta mäklaren för mer information/ visning av modell! Modell över bygget finns att beskåda på kontoret, Storängsgatan 7 i Norra Djurgårdsstaden.

   Ansvarig mäklare

   Alla bilder

   Planritning

   Lägenhetsritning

   Visning

   Visning 1

   2019-07-22 12:00:00 2019-07-22 13:00:00 40 Bostadsvisning Labradorgatan 30, 3 tr, Stockholm 59,36027729, 18,09617353 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

   Beskrivning

   Generell rumsbeskrivning

   Bostädernas interiöra gestaltningsidé bygger på klassiskt vita väggar med trägolv (1-stav med ekens naturliga färgvariationer). Planlösningarna har genomtänkta siktlinjer med ljusinsläpp och många väggytor för exponering och förvaring. Kalkstensgolvet i trapphuset fortsätter in i hallen och ger ett generöst intryck och en tydlig rymlighet. Köken utformas mer som möbler än vanliga kök. Detta åstadkoms genom att bänkskåp och bänkskivor får en mörkare kulör och överskåpen är vita, likt väggarna. Våtrummen ska upplevas ljusa och klassiska. Väggarna kläs med vitt kakel och golven läggs med klinker i beige eller grå kulör.

   Hall

   Välkomnande hall med fint kalkstensgolv och vitmålade väggar. Förvaringsmöjligheter i form av garderober samt avhängningsmöjligheter vid entrén där det finns plats för kapphylla.

   Vardagsrum

   Generöst vardagsrum med härligt ljusinsläpp tack vare det höga läget i huset samt de stora fönsterpartierna. Vardagsrummet ligger i social anslutning till köket. Här finns plats för soffa, TV-möbel, sängmöblemang samt matsalsmöbel om så önskas. Väggarna är målade i vitt och på golvet vilar ett fint trägolv i ek, ytskikten är genomgående för hela bostaden.

   Kök

   Stilrent och läckert kök med det där lilla extra. Köket är fullt utrustat med gott om plats till förvaring i köksskåp, städskåp och linneskåp. Överskåpen är vita medan underskåpen är i toner av peppargrått (tillval) som matchas med en läcker bänkskiva av kompositsten, cemento spa (tillval). Köket är i övrigt utrustat med: induktionshäll, inbyggd ugn, integrerad diskmaskin, inbyggd mikrovågsugn, integrerad kyl/frys samt en fläkt. Köket är i en social öppen planlösning med vardagsrummet.

   Badrum

   Fräscht och bekvämt badrum beläget intill hallen. Väggarna är vitkaklade och på golvet vilar en fin mellangrå klinker (tillval Light Grey/Brown). Badrummet är i övrigt utrustat med: vägghängd WC, dusch med vikvägg av glas, handfat med kommod, handdukstork, badrumsspegel och spegelbelysning, kombinerad tvättmaskin och torktumlare samt en praktisk arbetsbänk ovan i ek samt överskåp med bänkbelysning under.

   Balkong

   Vakna upp och välkomna dagen på bästa sätt med en smakfull frukost på denna möblerbara balkong. Har njuter du av ett härligt läge med utsikt den fina och lugna innergården. Utrymmet blir dessutom som ett extra rum för bostaden under sommarhalvåret.

   Byggnad/Renoveringar

   Byggnadsår: 2018

   TV & bredband

   Fibernätverk är installerat i fastigheten. Det tillkommer en obligatorisk avgift om ca 144 kr/månad för bredband 250 Mbit/s, digital-TV samt IP-telefoni.

   Övrigt

   I Norra Djurgårdsstaden bor du centralt samtidigt som du har direkt närhet till fina grönområden i Lill-Jansskogen och Stora Skuggans naturområden, här finns bl a motionsslingor för den löpvillige samt skidspår vintertid. Området beskrivs bäst som expansivt och naturskönt med fina promenadstråk samtidigt som all tänkbar service finns på bekvämt avstånd. Flera förskolor finns etablerade i området och grundskola upp till årskurs 6 finns i Hjorthagen. Dessutom finns folkkulturcentrum/Medborgarhuset, en mötesplats för konst, musik och teater, tennisbana samt fotbollsplan. Goda kommunikationer med buss nr 55, 6 samt nr 75 från Gasverket som går genom stan, samt med T-bana Ropsten som nås inom ca 7 minuters promenadavstånd. Med cykel kan du ta dig till Stureplan på ca 5-10 minuter. http://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/ny-stombusslinje-mellan-ropsten-och-karolinska Nu föds en ny lokal kreativ stadskärna i det gamla gasverksområdet vid Husarviken med service, kultur och upplevelser. I de vackra tegelbyggnaderna som under mer än 100 år försåg innerstaden med stadsgas, görs nu plats för Gasverket. I den mindre Gasklocka 1 blir det ett musikhotell och en atriumscen, vilket rimmar väl med Gasverkets profilering som destination för upplevelser inom kultur. Se http://www.gasverket.se/ för hur planen för området ser ut. En ny skola ska även byggas här för ÅK F-9. Läs mer på: http://bygg.stockholm.se/Alla-projekt/norra-djurgardsstaden/Flytta-hit/Hjorthagen/Gasverket/

   Läs mer

   Fakta

   Ekonomi

   Driftkostnad:

   300 kr/månad

   Elkostnad:

   220 kr/månad

   Vatten/avlopp:

   80 kr/månad

   Total driftkostnad:

   300 kr/månad

   Kommentar:

   Då lägenheten är nyproducerad och kommer att upplåtas med bostadsrätt först på tillträdet så är driftskostnader angivna enligt schablon.

   Andel i föreningen:

   0,88169%

   Andel av årsavgift:

   0,94361%

   Pantsättning:

   Bostaden är inte pantsatt.

   Byggnad

   Byggår:

   2018

   Fönster:

   3-glasfönster

   Förening

   Föreningens namn:

   HSB Broparken

   Lägenhetsnummer:

   010

   Antal lägenheter:

   62

   Byggår:

   2018

   Byggår kommentar:

   Under uppbyggnad

   Antal lokaler:

   1

   Allmänt om föreningen:

   Föreningen äger fastigheten Koppgången 3. På föreningens fastighet uppförs en huskropp innehållandes 62 st lägenheter som upplåts med bostadsrätt samt 1 st lokal som upplåts med hyresrätt. Lägenheternas storlek varierar från ett till fem rum och kök. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening och äger marken.   TV/Internet:

   Fibernätverk är installerat i fastigheten. Det tillkommer en obligatorisk avgift om ca 144 kr/månad för bredband 250 Mbit/s, digital-TV samt IP-telefoni.   Parkering:

   Föreningen delar garage med grannfastigheten och disponerar över 31 st garageplatser. Medlemmar i föreningen kan hyra garageplats till en kostnad av 2 000 kr/månad. För närvarande är det kö.   Gemensamma utrymmen:

   Gemensamma utrymmen finns på taket och i källaren på trapphus 2. På takterrassen finns bostadsföreningens växthus som är cirka 40 kvadratmeter samt gemensamma vistelseytor med fin utsikt. Växthuset kan nyttjas från vår till höst, det är inte uppvärmt eller isolerat. I källaren finns en grovtvättstuga och ett styrelserum. Här finns också lägenhetsförråd, cykelförråd, rullstolsförråd och barnvagnsrum samt tekniska utrymmen.   Allmänt

   Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

   Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

   Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

   Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

   Om budgivning

   Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

   Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

   Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

   Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

   Boendekalkyl

   Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

   Boendekalkyl Räntor