Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Labradorgatan 30, 3 tr, Stockholm

Missa inte chansen att förvärva en toppmodern nyproducerad lägenhet!

Pris:

3 495 000 kr

Månadsavgift 1 844 kr/mån

Bostadsrättslägenhet - Stockholm

Rum: 1 rok

Våning: 3 av 6 , hiss finns

Byggår: 2018

Boarea: 39,5 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Fin välplanerad etta i bra läge vid Husarviken och nationalstadsparken. Härmed välkomnar jag dig till denna stilrent inredda etta attraktivt belägen i populära kvarter. Förutom en smart planerad lägenhet med materialval av hög standard så får du även en möblerbar balkong i ett härligt läge som vetter mot lugn och fin innergård. Lägenheten genomsyras av ljusa och luftiga ytor och stora fönsterpartier. Ett luftigt vardagsrum i öppen planlösning mot kök med moderna materialval av hög standard skapar en social och trevlig atmosfär, perfekt för både middagar och lugna hemmakvällar. Smart avskilt från de sociala ytorna ligger sovalkoven. Bekvämligheter som ett fullt utrustat kök och badrum gör detta till ett perfekt hem för dig. I föreningen finns dessutom en stor takterrass med milsvid utsikt över grönska och vatten. Här finns också föreningens växthus som är ca 40 kvm stort. I Brf Broparken får ni dessutom ett tryggt boende i en förening som förvaltas av HSB och som innehar marken med äganderätt. Fastigheten är dessutom belägen på ett av Norra Djurgårdsstadens mest attraktiva lägen alldeles intill Husarviken. Välkomna hit för att trivas! Lägenheten säljs på ritning. Kontakta mäklaren för mer information/ visning av modell! Modell över bygget finns att beskåda på kontoret, Storängsgatan 7 i Norra Djurgårdsstaden.

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Viktor Bjälkenfalk

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 070-984 00 76

  viktor.bjalkenfalk@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Linnea Mott

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 070-984 00 79

  linnea.mott@lansfast.se

  Planritning Lägenhetsritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Generell rumsbeskrivning

   Bostädernas interiöra gestaltningsidé bygger på klassiskt vita väggar med trägolv (1-stav med ekens naturliga färgvariationer). Planlösningarna har genomtänkta siktlinjer med ljusinsläpp och många väggytor för exponering och förvaring. Kalkstensgolvet i trapphuset fortsätter in i hallen och ger ett generöst intryck och en tydlig rymlighet. Köken utformas mer som möbler än vanliga kök. Detta åstadkoms genom att bänkskåp och bänkskivor får en mörkare kulör och överskåpen är vita, likt väggarna. Våtrummen ska upplevas ljusa och klassiska. Väggarna kläs med vitt kakel och golven läggs med klinker i beige eller grå kulör.

   Hall

   Välkomnande hall med fint kalkstensgolv och vitmålade väggar. Förvaringsmöjligheter i form av garderober samt avhängningsmöjligheter vid entrén där det finns plats för kapphylla.

   Vardagsrum

   Generöst vardagsrum med härligt ljusinsläpp tack vare det höga läget i huset samt de stora fönsterpartierna. Vardagsrummet ligger i social anslutning till köket. Här finns plats för soffa, TV-möbel, sängmöblemang samt matsalsmöbel om så önskas. Väggarna är målade i vitt och på golvet vilar ett fint trägolv i ek, ytskikten är genomgående för hela bostaden.

   Kök

   Stilrent och läckert kök med det där lilla extra. Köket är fullt utrustat med gott om plats till förvaring i köksskåp, städskåp och linneskåp. Överskåpen är vita medan underskåpen är i toner av peppargrått (tillval) som matchas med en läcker bänkskiva av kompositsten, cemento spa (tillval). Köket är i övrigt utrustat med: induktionshäll, inbyggd ugn, integrerad diskmaskin, inbyggd mikrovågsugn, integrerad kyl/frys samt en fläkt. Köket är i en social öppen planlösning med vardagsrummet.

   Badrum

   Fräscht och bekvämt badrum beläget intill hallen. Väggarna är vitkaklade och på golvet vilar en fin mellangrå klinker (tillval Light Grey/Brown). Badrummet är i övrigt utrustat med: vägghängd WC, dusch med vikvägg av glas, handfat med kommod, handdukstork, badrumsspegel och spegelbelysning, kombinerad tvättmaskin och torktumlare samt en praktisk arbetsbänk ovan i ek samt överskåp med bänkbelysning under.

   Balkong

   Vakna upp och välkomna dagen på bästa sätt med en smakfull frukost på denna möblerbara balkong. Har njuter du av ett härligt läge med utsikt den fina och lugna innergården. Utrymmet blir dessutom som ett extra rum för bostaden under sommarhalvåret.

   Bostad

   Boarea

   39,5m2

   Våning

   3 av 6 , hiss finns

   Lägenhetsnummer

   010

   Andel i föreningen

   0,88169%

   Andel av årsavgift

   0,94361%

   TV och internet

   Fibernätverk är installerat i fastigheten. Det tillkommer en obligatorisk avgift om ca 144 kr/månad för bredband 250 Mbit/s, digital-TV samt IP-telefoni.

   Övrigt

   I Norra Djurgårdsstaden bor du centralt samtidigt som du har direkt närhet till fina grönområden i Lill-Jansskogen och Stora Skuggans naturområden, här finns bl a motionsslingor för den löpvillige samt skidspår vintertid. Området beskrivs bäst som expansivt och naturskönt med fina promenadstråk samtidigt som all tänkbar service finns på bekvämt avstånd. Flera förskolor finns etablerade i området och grundskola upp till årskurs 6 finns i Hjorthagen. Dessutom finns folkkulturcentrum/Medborgarhuset, en mötesplats för konst, musik och teater, tennisbana samt fotbollsplan. Goda kommunikationer med buss nr 55, 6 samt nr 75 från Gasverket som går genom stan, samt med T-bana Ropsten som nås inom ca 7 minuters promenadavstånd. Med cykel kan du ta dig till Stureplan på ca 5-10 minuter. http://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/ny-stombusslinje-mellan-ropsten-och-karolinska Nu föds en ny lokal kreativ stadskärna i det gamla gasverksområdet vid Husarviken med service, kultur och upplevelser. I de vackra tegelbyggnaderna som under mer än 100 år försåg innerstaden med stadsgas, görs nu plats för Gasverket. I den mindre Gasklocka 1 blir det ett musikhotell och en atriumscen, vilket rimmar väl med Gasverkets profilering som destination för upplevelser inom kultur. Se http://www.gasverket.se/ för hur planen för området ser ut. En ny skola ska även byggas här för ÅK F-9. Läs mer på: http://bygg.stockholm.se/Alla-projekt/norra-djurgardsstaden/Flytta-hit/Hjorthagen/Gasverket/

   Byggnad

   Byggår

   2018 Under uppbyggnad

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Fönster

   3-glasfönster

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   HSB Broparken

   Föreningens organisationsnummer

   769630-7623

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   62 st

   Antal lokaler

   1 st

   Byggår

   2018

   Byggår kommentar

   Under uppbyggnad

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Föreningen äger fastigheten Koppgången 3. På föreningens fastighet uppförs en huskropp innehållandes 62 st lägenheter som upplåts med bostadsrätt samt 1 st lokal som upplåts med hyresrätt. Lägenheternas storlek varierar från ett till fem rum och kök. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening och äger marken.

   Gemensamma utrymmen

   Gemensamma utrymmen finns på taket och i källaren på trapphus 2. På takterrassen finns bostadsföreningens växthus som är cirka 40 kvadratmeter samt gemensamma vistelseytor med fin utsikt. Växthuset kan nyttjas från vår till höst, det är inte uppvärmt eller isolerat. I källaren finns en grovtvättstuga och ett styrelserum. Här finns också lägenhetsförråd, cykelförråd, rullstolsförråd och barnvagnsrum samt tekniska utrymmen.

   Parkering

   Föreningen delar garage med grannfastigheten och disponerar över 31 st garageplatser. Medlemmar i föreningen kan hyra garageplats till en kostnad av 2 000 kr/månad. För närvarande är det kö.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Labradorgatan 30, 3 tr, Stockholm

   Kommun: Stockholm

   Område: Norra Djurgårdsstaden

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 3 495 000 kr

   Månadsavgift: 1 844 kr/mån

   Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

   Driftkostnad: 300 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 220 kr/månad

   Vatten & avlopp: 80 kr/månad

   Kommentar till driftkostnad: Då lägenheten är nyproducerad och kommer att upplåtas med bostadsrätt först på tillträdet så är driftskostnader angivna enligt schablon.

   Karta & område

   Stockholm - Östermalm

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Storängsgatan 7 i Stockholm, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare på Östermalm!

   Läs mer

   Bobutiken i Stockholm - Östermalm

   Hitta din mäklare i Stockholm - Östermalm

   Liknande bostäder