Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Nybohovsgränd 28, Stockholm

Pris:

Pris ej angivet

Månadsavgift 1 250 kr/mån

Bostadsrättslägenhet - Stockholm

Rum: 1 rok varav 1 sovrum

Våning: 1 av 5 , hiss finns inte

Boarea: 28 m2

Varmt välkommen till denna fantastiska 1 rok i Liljeholmen. Lägenheten är fantastiskt ljus och upplevs rymlig tack vare det smarta planlösningen. Den är genomgående renoverad med bra materialval. Lägenheten är inte till salu just nu, men kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information.

Pris

Pris ej angivet

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Veronica Pettersson

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0723-11 22 29

  veronica.pettersson@lansfast.se

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Bostad

   Boarea

   28m2

   Våning

   1 av 5 , hiss finns inte

   Andel i föreningen

   Andel i föreningen har ej gått att få fram.

   Andel av årsavgift

   Andel av årsavgift har ej gått att få fram.

   TV och internet

   Kabel-TV och bredband levereras av ComHem. Kabel-TV basutbud ingår i månadsavgiften samt 100 Mbit bredband.

   Byggnad

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Hiss

   Hiss finns inte

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   BRF Reservoaren Nybohov

   Föreningens organisationsnummer

   769604-2402

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   150 st , varav hyresrätter: 3 st

   Antal lokaler

   3 st

   Byggår

   1960-62

   Äger föreningen marken

   Nej

   Allmän information

   Brf Reservoarpennan Nybohov är en äkta bostadsrättsförening belägen i Liljeholmen. Fastigheten uppfördes 1960 och marken upplåts med tomträtt som omförhandlas 2020-12-31. Föreningen består av totalt 150 bostäder varav 3 av dessa är upplåtna med hyresrätt. I föreningen finns även 3 lokaler. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Carin Forslund AB. Juridisk person godkännes ej. Delande ägande är ok.

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   Utförda renoveringar: 2018 Nytt torkskåp och tvättmaskiner 2016 Renovering av stammar 2015 Badrumsrenovering (ca 90 lägenheter) 2015 OVK 2008/09 Fasadputs 2008 Fönstermålning 2008 Balkongfronter 2008 Nya entrépartier 2007/08 Målning av trapphus och källargångar. Armaturer byttes ut. 2007 Byte av frånluftsfläkt 2005/07 Hissrenovering 2005 Renovering av tvättstugor 2004 Stamspolning Kommande renoveringar:

   Gemensamma utrymmen

   Tvättstugor Föreningen har tre gemensamma tvättstugor i anslutning till källarna på Nybohovsgränd 48 och Nybohovsgränd 32. Samlingslokal På bottenplanet på Nybohovsgränd 46 finns föreningens gemensamma föreningslokal lämplig för bl.a. sammankomster. Lokalen rymmer ca 25 personer och kan hyras av medlemmar och hyresgäster i Brf Reservoaren. Kostnaden är 200 kr/tillfälle. Bastu- och relaxrum Anläggningen finns på Nybohovsgränd 11-13 och kan nyttjas kostnadsfritt av boende i föreningen. Relaxen är öppen mellan 08-22. Övernattningslägenhet Belägen på Nybohovsgränd 52 för boende i föreningen att nyttja. Även gästparkering finns att hyra och förvaltas av föreningens ekonomiska förvaltare (info@forslundab.se). Kostnaden för att hyra övernattningslägenheten är 300 kr/natt. Miljöstuga Miljöstugan är öppen varje dag från 07.00-22.00 och ska användas för alla övriga sopor som normalt uppstår i en lägenhet. I miljöstugan finns det olika behåller för t.ex. ofärgat glas, färgat glas, metall, batterier m.m. Förråd Till de flesta lägenheterna hör ett vindsförråd. Det finns även förråd i källaren om 2-20 kvm som kan hyras av boende. Kontakta styrelsen om intresset finns.

   Parkering

   Föreningen har totalt 140 parkeringsplatser varav 40 med uttag för motorvärmare. Föreningens ekonomiska förvaltare Carin Forslund AB sköter hanteringen av uthyrning av föreningens parkeringsplatser. Vill ni ställer i kö kontaktar ni förvaltaren på telefon 08-549 030 76 eller info@forslundab.se. Även boendeparkering finns i området. Det finns även 2 parkeringsplatser som är avsedda för gäster. Dessa bokas via info@forslundab.se Med motorvärmare: 350 kr/mån Utan motorvärmare: 350 kr/mån För närvarande finns det inga lediga platser, men omsättningen har varit ganska god och kötiden brukar inte vara så lång (Uppdaterat 2020-08-27)

   Försäkring

   Fullvärdesförsäkrad via Gjensidige.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Nybohovsgränd 28, Stockholm

   Kommun: Stockholm

   Område: Hägersten/Liljeholmen

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: Pris ej angivet

   Månadsavgift: 1 250 kr/mån

   Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

   Pantsättningsavgift: 473 kr

   Överlåtelseavgift: 1 183 kr Betalas av köpare

   Karta & område

   Stockholm - Hägersten

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Ture Wennerholms Torg 2 i Hägersten , så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Hägersten!

   Läs mer

   Bobutiken i Stockholm - Hägersten

   Hitta din mäklare i Stockholm - Hägersten

   Boendekalkyl

   Liknande bostäder