Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Rådmansgatan 46, 3tr, Acceptpris!, Stockholm

Välkommen till känslan av ett exklusivt hotellrum i hjärtat av Stockholm!

Pris:

3 000 000 kr

Acceptpris!

Månadsavgift 1 592 kr/mån inkl. värme, VA och bredband. Huset har gemensamt abonnemang för hushållsel för lägsta möjliga kostnad, som utdebiteras på varje lägenhet baserat på dess egen förbrukning.

Bostadsrättslägenhet - Stockholm

Rum: 1 rok

Våning: 3 av 7 , hiss finns

Byggår: 1959

Boarea: 25 m2

På Rådmansgatan 46 hittar du ett boende utöver det vanliga. Här erbjuds en känsla av ett hotellrum med compact livning i en förening med generös inställning till andrahandsuthyrning! Lägenheten ligger i ett väldigt centralt läge med närhet till det mesta du kan tänka dig såsom restauranger, caféer, matbutiker samt detaljhandel. Men trots sitt centrala läge är det aldrig långt till grönområden så som Vasaparken, Humlegården eller vackra Hagaparken. Utmärkta kommunikationer med buss och tunnelbana finns runt hörnet. Centralstationen med bl a flygbussar, pendeltåg och regionaltåg samt Arlanda Express ligger endast inom några minuters promenad bort, vilket är svårslaget! Föreningen Studio apt. 46 erbjuder ett smart boende där medlemmar, förutom sin bostad, har tillgång till en möblerad terrass, tvättstugor på flera plan, ett bra säkerhetssystem och en takbar, för att nämna några av de detaljer som vi menar förgyller vardagen i ett storstadsliv.

Läs mer

Högsta bud

2 830 000 kr

Månadsavgift 1 592 kr

Budgivning pågår

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Emma Holst

  Fastighetsmäklare

  Franchisetagare

  Mobil: 0707-81 52 15

  emma.holst@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Laúend Poncin

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0702-73 70 47

  lauend.poncin@lansfast.se
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Hall

   I denna funktionella och praktiska hall möts man av goda avhängningsmöjligheter och säkerhetsdörr. Ljusa väggar som går fint ihop med rummets klinkergolv. Infällda spotlights i taket.

   Vardagsrum

   Rymligt och härligt rum med riktigt hotellkänsla! Pryds av ljusa väggar och parkettgolv. Rummet har fint ljusinsläpp, stora fönster och plats för soffa och säng. Härlig sitthörna i fönster med utsikt över innergården. Vidare finns praktiskt och funktionellt kokvrå med spishäll med två plattor, kyl, ugn, fläkt och diskmaskin.

   Badrum

   Fräscht och smakfullt badrum med klinkergolv och kaklade väggar. Utrustat med toalett, duschhörna med glasdörrar, handfat med kommod, spegelskåp, golvvärme och infällda spotlights.

   Bostad

   Boarea

   25m2 (Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)

   Våning

   3 av 7 , hiss finns

   Lägenhetsnummer

   511313

   Andel i föreningen

   1,165%

   Andel av årsavgift

   1,17%

   TV och internet

   Bredband: Comhem ingår i avgiften TV: Comhem

   Byggnad

   Byggår

   1959 Ombyggnadsår 2012-2013

   Byggnadstyp

   Flerfamiljshus

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf StudioApt. 46 i Stockholm

   Föreningens organisationsnummer

   769619-1613

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   63 st

   Antal lokaler

   3 st

   Byggår

   1959

   Byggår kommentar

   Ombyggnadsår 2012-2013

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Brf StudioApt.46 bildades 2012 och är en äkta förening bestående av 63 bostadsrättslägenheter samt 3 hyreslokaler. Fastigheten Sjöråen 24 förvärvades av föreningen 2012, totalrenoverades under 2011 och 2012 och är byggd med en ljudreducerad arkitektur. Fastigheten består av ett flerbostadshus i 7 våningsplan samt källare i två plan. Föreningens syfte har varit att skapa ett framtidsboende beläget i hjärtat av Stockholm, granne med det bästa av restauranger, shopping och kulturliv som Stockholm har att erbjuda. Det är ett smart boende där medlemmarna, förutom sin bostad, har tillgång till bland annat en möblerad terrass, tvättstugor på flera plan, ett bra säkerhetssystem och en takbar. Föreningen har lagt ner stor omsorg på fastighetens säkerhet med bl.a. ett elektroniskt nyckelsystem och försett varje våningsplan med kodlås. För medlemmar i föreningen finns det ett elektroniskt bokningssystem där du kan boka tvättstuga eller en av husets gemensamma utrymmen, rapportera fel och kontrollera bl.a. din elkonsumtion. Huset har gemensamt abonnemang för hushållsel för lägsta möjliga kostnad, som utdebiteras på varje lägenhet baserat på dess egen förbrukning (debiteras av föreningen på avgiftsavierna en gång per kvartal). För mer info se föreningens hemsida: http://studioapt.se/

   Föreningens ekonomi

   Ekonomisk förvaltning sköts av Alin & Hedenlund Fastighetsförvaltning AB. Föreningen har beslutat en avgiftshöjning om 2,5%, gäller fr o m 1/1-2021. Angiven månadsavgift är inkl. avgiftshöjningen (kontrollerat 2021-01-07). Föreningen godkänner delat ägande med minsta andel 10%. Föreningen har en generös inställning gällande andrahandsuthyrning (ej till juridisk person). En avgift tas ut för andrahandsuthyrning på 10% av ett prisbasbelopp per år.

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   - En omfattande renovering av alla lägenheter, stammar och el genomfördes 2012. 2011: Fasad omfärgad och förbättrad. 2011/2012: Fastigheten är till 90% stambytt där vissa delar kvarstår i lokaldelarna. 2012: Inpasseringssystem installerat. 2012: Ny entréport. 2012: Hissrenovering. 2012: Nya tvättstugor. 2013: Ny fjärrvärmeundercentral. 2014: Ommålning av tak. 2015: Förbättrad inpassering till garaget. 2017: Åtgärdat mindre vattenläcka i källaren. Planerade renoveringar: -Ombyggnad av altan på taket.

   Gemensamma utrymmen

   I huset finns 3 st tvättstugor varav 2 st bokningsbara på våningsplanen 4 och 5 samt en stor bokningsbar tvättstuga på plan -1. Samtliga lägenheter har också ett förrådsutrymme. I huset finns även ett grovsoprum och cykelrum. Gemensam takbar på plan 6.

   Gårdsplats

   Gemensam terrasserad innergård med uteplatser, planteringar och loungemöbler.

   Parkering

   Boendeparkering gäller i området. Är man folkbokförd i stadsdelen kan boendeparkering ansökas hos Stockholms Stad, www.stockholm.se. Garage i huset med 12 bilplatser. Lediga P-platser finns för närvarande (ej kö, enl. ekonomisk förvaltare 2021-01-07) för endast 2000 kr/mån.

   Försäkring

   Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Brandkontoret. Hemförsäkring och bostadsrättstillägg tecknas separat av bostadsrättsinnehavaren.

   Föreningens hemsida

   http://studioapt.se/

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Rådmansgatan 46, 3tr, Acceptpris!, Stockholm

   Kommun: Stockholm

   Område: Vasastan - City / Norrmalm

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 3 000 000 kr
   Acceptpris!

   Månadsavgift: 1 592 kr/mån inkl. värme, VA och bredband. Huset har gemensamt abonnemang för hushållsel för lägsta möjliga kostnad, som utdebiteras på varje lägenhet baserat på dess egen förbrukning.

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2020-11-20

   Pantsättningsavgift: 476 kr

   Överlåtelseavgift: 1 190 kr Betalas av köpare

   Driftkostnad: 300 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 150 kr/månad

   Försäkring: 150 kr/månad

   Kommentar till driftkostnad: Beräknat enligt schablon. Kostnaderna kan både vara högre och lägre för ny ägare/boende.

   Antal personer i hushållet: 1 st

   Karta & område

   Stockholm - Vasastan

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Upplandsgatan 51 i Stockholm, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Vasastan!

   Läs mer

   Bobutiken i Stockholm - Vasastan

   Hitta din mäklare i Stockholm - Vasastan

   Boendekalkyl

   Liknande bostäder