Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Sankt Eriksgatan 4, Stockholm

Högt upp med balkong!

Pris:

6 495 000 kr

Månadsavgift 3 637 kr/mån AVGIFT: inkl: Värme, vatten, kabel-TV, bredband, fast telefoni, trappstädning och bostadsrättstillägg.

Bostadsrättslägenhet - Stockholm

Rum: 2,5 rok

Våning: 3 av 5 , hiss finns

Boarea: 67 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Ljus och välplanerad 2:a mycket bra skick. Balkong i sydöst mot innergård. 20-talscharm med högt i tak, takrosetter och vackra trägolv. Smakfullt renoverat kök, badrum. Fastighet anno 1929 med hiss. Toppläge på nedre Kungsholmen vid Norr Mälarstrand, Riddarfjärden och Rålambshovsparken. Här bor du i ett lugnt område med närhet till badplatser, parker och uteserveringar, men samtidigt centralt med bara ett par minuter till Fridhemsplans stadspuls med både trevliga restauranger, mysiga caféer samt shopping i bl.a. Västermalmsgallerian. Här finns även mycket goda kommunikationer i form av T-banans gröna och blå linje samt flertalet busslinjer.

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Erin Kiruk

  Fastighetsmäklare

  Franchisetagare

  Mobil: 0767-932620

  erin.kiruk@lansfast.se
  Planritning
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Bostad

   Boarea

   67m2

   Våning

   3 av 5 , hiss finns

   Lägenhetsnummer

   134

   Andel i föreningen

   3,70083%

   Andel av årsavgift

   Andel av årsavgift har ej gått att få fram.

   TV och internet

   Bredband: finns via ComHem och ingår i avgiften. Hastighet som ingår 100/10 eller 50/50, individuell uppgradering kan ske mot extra kostnad (Fiber). Kabel-TV: finns via ComHem och ingår i avgiften. Basutbud ingår (27 kanaler).

   Byggnad

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Gökungen 2 i Stockholm

   Föreningens organisationsnummer

   769609-9980

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   33 st , varav hyresrätter: 3 st

   Antal lokaler

   2 st

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Brf Gökungen 2: Föreningen bildades 2003 och under 2004 köpte man loss fastigheten. Föreningen består av 33 st lägenheter varav 30 st med bostadsrätt och 3 st med hyresrätt. Föreningen har även samt 2 st lokaler (ett förråd på 20 m2 och ett garage på 450m2 som är uthyrt till budfirma).

   Föreningens ekonomi

   Föreningen har inga planerade avgiftsförändringar i dagsläget 2020-09-14.

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   UTFÖRDA: - 2019 målades nedre delen av fasaden, garageport och entrén. Bottenplattan relinades. - 2018 utfördes energideklaration, OVK (godkänd) samt hissen renoverades - 2013 relinades en stam. - 2014 upprustades tvättstugan. - 2012 renoverades gårdsbjälklag, innergården och garagetak samt OVK utfördes. På grund av en underkänd OVK-besiktning genomförde man ett antal åtgärder i ventilationskanalerna för att förbättra ventilationssystemet i fastigheten. - 2010 installerades ett nytt expansionskärl. - 2008 Renovering av hissen - 2008 Nya låskolvar i samtliga gemensamma dörrar - 2008 Energideklaration - 2006 Takrenovering och målning av trapphus - 2005 Fönsterrenovering - 2004 Ventilationskontroll (OVK) - 1982 Fasadrenovering Stammarna har renoverats löpande i fastigheten. Det finns en del stammar kvar som inte är bytta. PLANERADE: - Föreningen följer en underhållsplan. I dagsläget planerar föreningen att relina de lodräta stammar som inte är bytta. Detta arbete beräknas vara klart under 2020. Inga åtgärder som kräver finansieringstillskott är planerade.

   Gemensamma utrymmen

   Cykelrum.

   Gårdsplats

   Trevlig innergård med flera möblemang och grillar.

   Parkering

   Det råder boendeparkering i området. Läs mer på http://www.stockholmstad.se.

   Försäkring

   Fullvärdesförsäkrad genom Trygg Hansa.

   Föreningens hemsida

   https://gokungen2.bostadsratterna.se/maklarinformation

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Sankt Eriksgatan 4, Stockholm

   Kommun: Stockholm

   Område: Kungsholmen

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 6 495 000 kr

   Månadsavgift: 3 637 kr/mån AVGIFT: inkl: Värme, vatten, kabel-TV, bredband, fast telefoni, trappstädning och bostadsrättstillägg.

   Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

   Pantsättningsavgift: 473 kr

   Överlåtelseavgift: 1 183 kr Betalas av säljare

   Karta & område

   Stockholm - Kungsholmen

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Fleminggatan 43 i Stockholm, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare på Kungsholmen!

   Läs mer

   Bobutiken i Stockholm - Kungsholmen

   Hitta din mäklare i Stockholm - Kungsholmen

   Liknande bostäder