Objektbild

Sehlstedtsgatan 9, 2 tr, Stockholm

Välplanerad lägenhet med balkong i västerläge!

Pris:

4 000 000 kr

Månadsavgift 2 150 kr/mån I avgiften ingår värme och vatten.

Bostadsrättslägenhet - Stockholm

Rum: 1,5 rok varav 1 sovrum

Våning: 2 av 5 , hiss finns

Byggår: 1960/2014

Boarea: 43 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång.

RING 070-984 00 76 FÖR PRIVATVISNING! Välplanerad lägenhet med balkong i västerläge! Nu har ni chans att förvärva en av Gärdets absolut bästa bostäder. Här bor ni i en optimalt planerad bostad med en balkong i västerläge. Bostaden erbjuder goda förvaringsmöjligheter, lyxigt badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare och ett modernt kök med diskmaskin. Välskött förening med en vacker fastighet. Missa inte chansen till en unik bostad med alla rätt! Här bor ni bekvämt med T-bana Gärdet på bekvämt gångavstånd samt flertalet bussar i närområdet. Området kring bostaden kan närmast beskrivas som en grön oas med Ladugårdsgärdet i närheten samt fina promenadstråk längs med vattnet mot Djurgården. Välkomna hit för att trivas!

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Viktor Bjälkenfalk

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 070-984 00 76

  viktor.bjalkenfalk@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Linnea Mott

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 070-984 00 79

  linnea.mott@lansfast.se
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Hall

   Ingång till välkomnande hall via tyst och trygg säkerhetsdörr. Avhängning finns i form av hatthylla direkt till vänster. På golvet ligger ett smakfullt stengolv och väggarna är målade i vitt. Hallen leder dig vidare till duschrum, kök och vardagsrum.

   Vardagsrum

   Generöst vardagsrum i öppen planlösning mot kök. Stora fönsterpartier och utgång till balkong bidrar till ett härligt ljusinsläpp. Gott om plats för soffa och tillhörande tv-möbel samt matplats. Golvet pryds av en fin ekparkett och väggarna är vitmålade. Från vardagsrummet nås balkongen och sovrummet.

   Balkong

   Välkomna våren och sommaren på denna möblerbara balkong i soligt och härligt västerläge!

   Kök

   Stilrent och fullt utrustat kök med gott om arbetsutrymmen vilket inspirerar till matlagning. Köket är inrett med induktionshäll, fläkt, rostfri ugn och mikro i ståhöjd, integrerad kyl/frys samt integrerad diskmaskin. Moderna vita skåpluckor med spotlights undertill matchas med ett snyggt stänkskydd.

   Sovalkov

   Här finns det utrymme för säng. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger samma fina ekparkett som i vardagsrummet. Här erbjuds gott om förvaringsmöjligheter i form av inbyggda garderober.

   Badrum

   Stort, ljust och lyxigt badrum. Utrymmet är utrustat med en kombinerad tvättmaskin/torktumlare, golvvärme, handfat med kommod, badrumsskåp med spegel, WC, spotlight i tak samt dusch med glasvägg.

   Övrigt

   Ett stort källarförråd tillhör lägenheten. Lägenheten är inskriven som 1 rok enligt lägenhetsförteckningen.

   Bostad

   Boarea

   43m2

   Våning

   2 av 5 , hiss finns

   Lägenhetsnummer

   1203

   Andel i föreningen

   0,56%

   Andel av årsavgift

   0,56%

   TV och internet

   Ett nätverk finns installerat i lägenheten med möjlighet att få funktioner såsom bredband, TV och bredbandstelefoni via en datakabel. För att göra dina val går du in på www.bredbandsvaljaren.se och följer instruktionerna för att se eller beställa aktuella erbjudanden och priser. Där finns leverantörer av bredband, TV och telefoni. Zitius ansvarar för drift, underhåll och utveckling av husets bredbandsnät. Läs mer på www.zitius.se

   Byggnad

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd
   Energiklass:
   Energiprestanda, specifik energianvändning: 150 kWh/m2 och år

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Tegeludden 17

   Föreningens organisationsnummer

   769624-2028

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Övrigt om föreningen

   Till lägenheten hör ett källarförråd. Förråden är fördelade i olika utrymmen på plan -1 och -2. Utöver dessa finns ca 36 förråd som man kan hyra för 50 kr per kvm och månad. Majoriteten av förråden är omkring 4 kvm stora.

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   102 st

   Antal lokaler

   4 st

   Byggår

   1960/2014

   Byggår kommentar

   Värdeår 2014

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Under hösten 2012 påbörjades en till- ombyggnation av fastigheten som tidigare till största del bestått av kontor till att i huvudsak bli bostäder som stod klara för inflytt våren 2014. Idag består föreningen av 102 bostadslägenheter och 4 stycken lokaler som hyrs av Skanova, IP-Only, Wåga och Wilja Förskola samt restaurang UMI, där föreningens medlemmar har 15 % rabatt.

   Föreningens ekonomi

   Finns inga planerade avgiftshöjningar (2021-02-19).

   Gemensamma utrymmen

   På källarplan finns en gemensam tvättstuga. Bokning sker på bokningssystemet som sitter i anslutning till tvättstugan. I fastigheten finns även cykel- och barnvagnsförråd.

   Parkering

   Föreningen har (49) parkeringsplatser i fastigheten, fördelat på två plan (-1 och -2). Infart sker via Tegeluddsvägen 70 (till plan -2) och Tegeluddsvägen 72 (plan -1). Kostnaden är för närvarande från 1600-3000kr per månad och parkeringsplats. Föreningen har under 2019 installerat Elbilsladdare av märket Charge Amps Halo installerade på nästan alla platser (ej obekväm plats). Användarmanual för dessa elbilsladdare finns längst ner på sidan Det finns en biltvätt bredvid garaget på plan -2 med 3 breda tvätthallar och tillgång till högtryckstvätt, avfettning samt dammsugare som medlemmar kan utnyttja. Att tvätta bilen själv kostar 100 kronor.

   Försäkring

   Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Trygg Hansa.

   Föreningens hemsida

   http://www.tegeludden17.se/

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Sehlstedtsgatan 9, 2 tr, Stockholm

   Kommun: Stockholm

   Område: Gärdet

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 4 000 000 kr

   Månadsavgift: 2 150 kr/mån I avgiften ingår värme och vatten.

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2021-02-19

   Pantsättningsavgift: 476 kr

   Överlåtelseavgift: 1 190 kr Betalas av köpare

   Driftkostnad: 420 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 220 kr/månad

   Försäkring: 200 kr/månad

   Antal personer i hushållet: 2 st

   Karta & område

   Stockholm - Östermalm

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Storängsgatan 7 i Stockholm, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare på Östermalm!

   Läs mer

   Bobutiken i Stockholm - Östermalm

   Hitta din mäklare i Stockholm - Östermalm

   Liknande bostäder