Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Sjöviksvägen 124, 2 tr, Stockholm

Dröm 3 Rok

Pris:

Pris ej angivet

Månadsavgift 3 700 kr/mån Inkluderar värme och kallvatten. Varmvatten debiteras separat efter förbrukning. Ett obligatoriskt tillägg om 220 kr/mån tillkommer för Telia Triple-play.

Bostadsrättslägenhet - Stockholm

Rum: 3 rok

Våning: 2 av 8 , hiss finns

Boarea: 70 m2

Denna bostad är en försprångsbostad - Vänligen kontakta ansvarig mäklare Victor Öfverberg 070 688 20 50 för mer information. Välplanerad 3 Rok med goda ljusflöden och en magisk uteplats. Redan vid hallen blir du positivt överraskad i form utav stora skjutgarderober med plats för god förvaring samt bra placering för ytterkläder. Vardagsrummet är luftigt och det finns plats för stor soffgrupp och media möbler för den stora familjen. I anslutning till vardagsrummet når du ett rymligt sovrum eller varför inte ett lyxigt arbetsrum. Sovrummet är välplanerat med plats för säng och sovrums möblemang, gott om ljusflöde ifrån stort fönsterparti. Rundturen leder oss vidare till ett fullt maskinellt utrustat kök med stora tillagningsytor och läcker design, gott om plats med större matbord för den stora familjen och härliga ljuspartier som bjuder på ett gott ljusflöde. Med ett par enkla danssteg når du den magiska uteplatsen som är stor och rymlig för trevliga tillställningar och minnesrika händelser. Stor soffgrupp och grill är givet och det finns en mängd olika kombinationer för denna magiska uteplats. Master bedroom - plats för stor kingsize säng och väldigt generöst med förvaring med stora garderober. Badrummet är lyxigt och helkaklat i vitt och grått och det finns både tvätt och torkmaskin samt gott om förvaring

Läs mer

Pris

Pris ej angivet

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Victor Öfverberg

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0706-88 20 50

  victor.ofverberg@lansfast.se
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Bostad

   Boarea

   70m2

   Våning

   2 av 8 , hiss finns

   Andel i föreningen

   Andel i föreningen har ej gått att få fram.

   Andel av årsavgift

   Andel av årsavgift har ej gått att få fram.

   TV och internet

   Kabel-TV och bredband levereras av Telia med tjänsten Triple-play. Ett obligatoriskt tillägg på 220 kr/mån tillkommer för detta.

   Byggnad

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Bergkanten i Liljeholmen

   Föreningens organisationsnummer

   769630-7557

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   91 st

   Antal lokaler

   2 st

   Byggår

   2016/17

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Brf Bergkanten i Liljeholmen är en äkta bostadsrättsförening belägen i Liljeholmskajen. Föreningen består av två bostadshus med 6-10 våningar samt källare med adresserna Sjöviksvägen 106-116 och 118-136. I föreningen finns det 91 stycken lägenheter och två kommersiella lokaler (förskola och yoga studio). Den ekonomiska förvaltningen sköts av JM @ HOME. Föreningens hemsida: https://brfbergkantenililjeholmen.se

   Föreningens ekonomi

   Inga planerade avgiftsförändringar, kontrollerat den 28/7-20

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   Fastigheterna producerades 2016/17 och inga renoveringar är gjorda sedan dess. Föreningen planerar heller inte några renoveringar de närmsta åren.

   Gemensamma utrymmen

   Takterrass Föreningen har en gemensam takterrass med sjöutsikt. Varje hus har varsin takterrass som medlemmar får nyttja. Övernattningsrum/Gemensamhetslokal Finns för medlemmar att hyra på Sjöviksvägen 128 för 300 kr/dygn. Förråd Lägenhetsförråden är placerade i källarplan och nås med hiss. Föreningen har även extra lägenhetsförråd för uthyrning. Barnvagnsförråd Beläget i källaren Cykelförråd Beläget på entréplan

   Parkering

   Föreningen disponerar över 63 parkeringsplatser i Bergrumsgaraget. Kostnaden för en parkeringsplats är 1400 kr/mån och för närvarande finns det lediga platser (Information från Parkando 2020-07-23)

   Försäkring

   Fastigheten är fullvärdesförsäkrad via Trygg Hansa.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Sjöviksvägen 124, 2 tr, Stockholm

   Kommun: Stockholm

   Område: Liljeholmen

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: Pris ej angivet

   Månadsavgift: 3 700 kr/mån Inkluderar värme och kallvatten. Varmvatten debiteras separat efter förbrukning. Ett obligatoriskt tillägg om 220 kr/mån tillkommer för Telia Triple-play.

   Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

   Pantsättningsavgift: 473 kr

   Överlåtelseavgift: 1 183 kr Betalas av köpare

   Karta & område

   Stockholm - Hägersten

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Ture Wennerholms Torg 2 i Hägersten , så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Hägersten!

   Läs mer

   Bobutiken i Stockholm - Hägersten

   Hitta din mäklare i Stockholm - Hägersten

   Boendekalkyl

   Liknande bostäder