Stagneliusvägen 38, 1tr, Stockholm

Alla bilder

Visa på karta

Visning

Sön 27 Okt 15:00 - 15:30

Anmäl till visning

Adress

Stagneliusvägen 38, 1tr - Stockholm

Kommun

Stockholm

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

1938

Boarea

45m2

Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Våning

1 av 4 (1 trappa) , Hiss finns

Rum

2 rok

Område

Kungsholmen

Avgift

2 235 kr/mån

I avgiften ingår värme, vatten och Kabel-TV. Ett obligatorisk tillägg om 165 kr/månad tillkommer för bredband.

Utgångspris

2 995 000 kr

66 556 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Intresseanmälan

   * Obligatoriska fält,
   ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

   Perfekt 2:a i Fredhäll!

   Välkommen till denna härliga och rymliga tvåa med optimal planlösning. Lägenheten är i genomgående fint skick med ljusa ytskikt och bjuder på stora ytor med ordentligt vardagsrum, ett fint kök, ett rymligt sovrum och renoverat badrum. Här bor du i ett ostört läge med härliga vyer över himmel och grönska. Magisk takterrass finns att nyttja. I Fredhäll bor du i ett område med blomstrande natur och närhet till många grönområden som Stagneliusvägen 38, exempelvis Rålambshovsparken och Fredhällsparken. Fredhäll är välkänt för lugnet och de härliga badställena som finns runt om, som välbesökta Fredhällsklipporna och närliggande Smedsuddsbadet. Solstugan, med sin fantastiska uteservering nås på några minuters promenad. Ett stenkast från fastigheten ligger flertalet banker, systembolag, matvaruaffärer m.m. Stadspulsen och Fridhemsplan nås snabbt via kommunikationer och ligger även inom promenadavstånd. Här finns allt man kan tänka sig med populära Västermalmsgallerian med stort urval av shopping samt flertalet restauranger och caféer. Här finns tillgång till all tänkbar service med banker, apotek, systembolag samt matbutiker. Kommunikationerna till Fredhäll är goda med buss 1, 4, 59 och 61 och tunnelbana Thorildsplan eller Kristineberg når du inom ett par minuters promenadavstånd.

   Ansvarig mäklare

   Erin Kiruk

   Franchisetagare/Mäklare

   0767-932620

   erin.kiruk@lansfast.se Läs mer om Erin

   Alla bilder

   Planritning

   Visning

   Visning 1

   2019-10-27 15:00:00 2019-10-27 15:30:00 40 Bostadsvisning Stagneliusvägen 38, 1tr, Stockholm 59,328813333726, 18,006491120057 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

   Beskrivning

   Hall

   Inbjudande hall med avhängningsmöjlighet till vänster. Ytterligare förvaring finns här i form av en klädkammare. Hallen öppnar upp fint mot bostadens övriga rum. Väggarna är vita och på golvet ligger ett fint parkettgolv.

   Kök

   Stilrent och välutrustat kök med bra förvaring genom många skåpsluckor samt goda arbetsytor. Köket går i modernt vitt. Den maskinella utrustningen består av inbyggd ugn, induktionshäll, fläkt och en kombinerad kyl och frys. Vitmålade väggar och parkettgolv.

   Vardagsrum

   Fantastiskt sällskapsrum med stort fönsterparti som bjuder på ett härligt ljusinsläpp. Plats för både middagsbord, soffgrupp och media möbel. Ljusa väggar och parkett på golvet.

   Badrum

   Renoverat badrum som är inredd med mörk klinker och vitt kakel på väggar. Utrustat med dusch, wc, handfat, spegel och förvaringsskåp.

   Sovrum

   Rogivande och trivsamt sovrum med plats för större säng och ytterligare möblemang i form av byrå/skrivbord m.m. Det stora fönsterpartiet ger rummet ett naturligt ljusinsläpp. Väggarna är vita och på golvet ligger ett fint parkettgolv.

   Övrigt

   Byggnad/Renoveringar

   Byggnadsår: 1936

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   TV & bredband

   Föreningen är ansluten till kabel-TV via Com hem där ett basutbud ingår i avgiften Samt bredband via bredbandsbolaget. Bredband levereras via -Bredbandsbolaget med en hastighet på 100/100. En obligatorisk kostnad för bredband debiteras på månadsavgiften med 165kr/månad. Nytt bredbands-avtal som träder i kraft i september 2019, tecknades med Bahnhof.

   Läs mer

   Fakta

   Ekonomi

   Andel i föreningen:

   0,0287889%

   Andel av årsavgift:

   Uppgiften har ej gått att få fram

   Pantsättning:

   Bostaden är pantsatt.

   Pantsättningsavgift:

   465 kr

   Överlåtelseavgift:

   1 163 kr

   Betalas av köpare

   Byggnad

   Byggår:

   1938

   Uppvärmningssystem:

   Fjärrvärme

   Förening

   Föreningens namn:

   Brf Vintergatan 4

   Lägenhetsnummer:

   15

   Antal lägenheter:

   32

   Byggår:

   1938

   Antal lokaler:

   1

   Allmänt om föreningen:

   Föreningen äger fastigheten Vintergatan 4 i Stockholms kommun, med adressen Stagneliusvägen 38, 112 57 Stockholm. Fastigheten färdigställdes år 1938. Marken innehas med äganderätt.   Föreningens ekonomi:

   Ekonomisk Förvaltare är Fastighetsägarna i Stockholm AB. Under 2019 planerar föreningen ingen ytterligare avgiftsförändring. 2019-07-26 Föreningen tillåter delat ägande, inga speciella regler kring detta.   Gjorda renoveringar:

   UTFÖRDA: 1999: Genomfördes stambyte. 2006/2007: Renoverades fönster. 2008: Genomfördes OVK besiktning (med gott resultat). Samma år byttes el-stigare. 2011: Renoverades trapphuset samt byte till säkerhetsdörrar. 2014: drogs fiber in till samtliga lägenheter. 2018: Låsbart sopkärlsskåp utomhus. 2018: Ny entredörr med nytt väggparti och ny portkods-dosa. 2019: Takrenovering. Hela plåttaket samt takterrassen, befanns efter besiktning, i stort behov av byte. I december överlät styrelsen fortsättningen med det arbetet till Roslagens Plåtkonsult AB, som då skulle bli projektledare för hela takrenoveringen. Inga planerade renoveringar i dagsläget.   TV/Internet:

   Föreningen är ansluten till kabel-TV via Com hem där ett basutbud ingår i avgiften Samt bredband via bredbandsbolaget. Bredband levereras via -Bredbandsbolaget med en hastighet på 100/100. En obligatorisk kostnad för bredband debiteras på månadsavgiften med 165kr/månad. Nytt bredbands-avtal som träder i kraft i september 2019, tecknades med Bahnhof.   Parkering:

   I området råder boendeparkering. För mer information se: www.stockholm.se   Gemensamma utrymmen:

   Tillgång till en gemensam takterrass. Tvättstugan är belägen på markplan.Föreningen har även en samlingslokal och en bastu som kan hyras av medlemmarna till en kostnad av 100 kr. Samt cykelrum.   Annat:

   Slutgiltig köpare uppmanas kontrollera ovanstående information med föreningens styrelse.


   Energideklaration

   Status:

   Utförd

   Primärenergital:

   173 kWH/m² per år

   Allmänt

   Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

   Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

   Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

   Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

   Om budgivning

   Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

   Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

   Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

   Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

   Boendekalkyl

   Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

   Boendekalkyl Räntor