Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Starrängsringen 34, 5 tr, Stockholm

Välplanerad fyra högst upp i huset i skuldfri förening!

Pris:

5 995 000 kr

Månadsavgift 2 571 kr/mån

Bostadsrättslägenhet - Stockholm

Rum: 4 rok varav 3 sovrum

Våning: 5 av 5 , hiss finns

Boarea: 71 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Välkomna till en kvadratsmart pärla högst upp i huset i populära kvarter. Lägenheten är belägen på femte våningen och omges av härlig grönska. Lägenheten präglas av fina originaldetaljer, ljusa väggar, ett kaklat badrum samt ett stilrent och fräscht kök som gör det lätt att bara flytta in och trivas. Vardagsrummet är stort och luftigt vilket skapar en social och trevlig atmosfär, lika bra för trevliga middagsbjudningar som för lugna hemmakvällar. Från vardagsrummet nås balkongen som vetter mot söder vilket ger många härliga soltimmar. Här bor du i en välskött och skuldfri förening. Välkomna hit för att trivas i många år! Lugnt toppläge mellan Gärdet och Östermalm med närhet till det mesta. Behagligt promenadavstånd till såväl Gärdets grönområden som till Östermalmstorg, Stureplan, Humlegårdsparken och Djurgården. Starrbäcksängen är ett modernt, lugnt och barnvänligt område beläget på Gärdes-sidan ovanför Valhallavägen invid en vacker park med fontän i centralt placerad damm. Sommartid finns grillplats, boulebana och utemöbler att fritt disponera i parken. Populära gymmet SATS finns inom 100 m från bostaden. Östermalms puls bara några kvarter bort. Lill-Jansskogen och Djurgården erbjuder härliga promenadstråk och löpspår. I närheten ligger även Stockholms Stadion, Ryttarstadion, Tennisstadion, GIH-badet samt Östermalms IP med skridskoåkning vintertid. Nära till livsmedelsaffär, bageri, restaurang i området samt all service i Fältöversten samt T- bane stationerna Stadion alt Karlaplan, Roslagsbanan vid Östra Station, bussarna 1:an, 4:an, 62:an och 72:an har sina hållplatser på Valhallavägen invid Jungfrugatan.

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Viktor Bjälkenfalk

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 070-984 00 76

  viktor.bjalkenfalk@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Linnea Mott

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 070-984 00 79

  linnea.mott@lansfast.se

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Hall

   Ta hissen upp till femte våningen och ni möts av en ljus och rymlig hall med gott om förvaring på hatthylla samt i flertalet garderober. På golvet ligger ett snyggt och praktiskt parkettgolv och väggarna är ljusa.

   Vardagsrum

   Lägenhetens vardagsrum är stort och lättmöblerat, perfekt för både bjudningar och hemmakvällar. Stora fina fönsterpartier gör att rummet är ljust och det bjuds på utsikt över grönska. På golvet ligger en klassisk parkett och väggarna är ljusa. Härifrån nås lägenhetens stora och härliga balkong.

   Balkong

   Stor möblerbar balkong som ligger högst upp i huset. Balkongen vetter mot söder vilket ger många härliga soltimmar!

   Kök

   Från hallen nås köket som är ljust och fräscht renoverat. I köket erbjuds gott om arbetsytor vilket inbjuder till matlagning. Förvaring finns bakom vita släta luckor. Invid fönster ryms ett matbord för ett sällskap om 6-8 personer. Väggarna är tapetserade och under fötterna har ni ett fint parkettgolv. Köket är utrustat med: Spis, ugn, fläkt, diskho samt en kyl/frys.

   Sovrum 1

   Från vardagsrummet nås bostadens första sovrum som inrymmer dubbelsäng med enklare möblemang. På golvet ligger samma fina parkettgolv som i vardagsrum och kök och väggarna är tapetserade. Tack vare stora fönsterpartier och fönster i burspråk så blir det ett härligt ljusinsläpp.

   Sovrum 2

   Rymligt sovrum med gott om förvaringsutrymmen i form av garderob. Parkettgolv och tapetserade väggar.

   Sovrum 3

   Från hallen når du lägenhetens tredje sovrum. Detta sovrum kan med fördel användas som ett barnrum alternativt ett kontorsrum.

   Badrum

   Kaklat badrum med ljust golv och vita kakelplattor på väggar. Badrummet är stort och rymligt och utrustat med: WC, badkar, handfat, spegelskåp och tvättmaskin.

   Övrigt

   Tillträde enligt överenskommelse.

   Bostad

   Boarea

   71m2

   Våning

   5 av 5 , hiss finns

   Andel i föreningen

   Andel i föreningen har ej gått att få fram.

   Andel av årsavgift

   Andel av årsavgift har ej gått att få fram.

   TV och internet

   Bredbandstjänst 500-1000 Mbit/s via Ownit ingår i avgiften. TV-abonnemang TV Silver via Com Hem samt en enkel digitalbox via Com Hem ingår i avgiften. Även analoga kanaler finns tillgängliga i nätet.

   Byggnad

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Starrbäcksängen 1

   Föreningens organisationsnummer

   769603-6537

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   100 st , varav hyresrätter: 10 st

   Antal lokaler

   0 st

   Byggår

   1991

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Bostadsrättsföreningen registrerades 1998-12-04. Föreningens nuvarande ekonomiska plan registrerades 2001-02-16 och nuvarande stadgar registrerades 2017-12-22 hos Bolagsverket. Föreningens fastighet Starrbäcken 3 byggdes 1991 och har värdeår 1991. Byggnadens totalyta är enligt taxeringsbeskedet 9 416 kvm varav 9 376 kvm utgör lägenhetsyta och 40 kvm utgör övrig yta. Tomtytan är 8 002 kvm. Marken till fastigheten innehas med äganderätt. Fastigheten består av 100 st medlemslägenheter. Föreningen upplåter med 10 st bostäder med hyresrätt, 52 st garageplatser och ett antal förråd. Fastigheten är fullvärdesförsäkrad genom Trygg Hansa. Fastigheten deltar i gemensamhetsanläggningarna Svea Artilleri ga:1 och ga:5 (Parkeringsgarage, 52 platser av 341), Starrbäcken ga:1 (Sopsuganläggning, 9,92 %) och Fontänens samfällighetsförening (Fontän, trädgårdsanläggningar och gemensamma förbindelseytor, 19,03%). Fontänen (bassängen) med tillhörande brunnar och anslutande rör och elkablar är placerade på fastigheten Starrbäcken 3. Fastigheten har genom servitutsavtal rätt att utnyttja grovsoprum inom fastigheten Svea Artilleri 5, (Starrängsringen 65). Grovsoprummet delas med föreningen i samma fastighet, Brf Svea Artilleri 5.

   Föreningens ekonomi

   Ekonomisk förvaltning sköts av Nabo och föreningen räknas som en äkta bostadsrättsförening. Föreningens räkenskapsår omfattar tiden 1/1 – 31/12. Föreningens medlemmar har under juli 2019 haft en avgiftsfri månad.

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   2008 Renovering av trapphus inkl nya armaturer 2009 OVK 2009 Blästring och målning av plåttak 2010 Terassbalkonger tätning av fogar 2010 Fibernätverk indraget till varje lägenhet. Nya anslutningspunkter i vissa allmänna utrymmen för framtida bruk. 2010 Hissar, styrkort bytta 2010 Nya cykelställ i portaler 2010 Avloppsspolning i lägenheter 2010 El, kommunikationssystem för gemensam el uppdaterad 2012 Utvändiga pelare och socklar målas 2012 Gemensamhetslokalen Malajen renoveras 2014 OVK 2015-2016 Modernisering hissar 2016 Underhållsplan tas fram 2016 Innergårdarna renoveras 2016 Ny ytterbelysning på ekerhusens väggar mot fontänen 2016 Avloppsrören filmas och kartläggs 2016 Uppstart av bergvärmeprojekt 2017 Spolning av samtliga köksavlopp 2018 Förstudier för bergvärmeprojekt 2018 Ekerhusens elcentraler har försetts med drosslar 2018 Byggnaderna värmefotograferas 2018 En gavelfasad med fuktproblem åtgärdas 2018 Filter i frånluftsventilationen byts 2018 Vattenlås monterats i tvättstugan för att begränsa flödet och förhindra avloppsdoft 2018-2019 MSB besiktar skyddsrummen och brister åtgärdas 2019 Nya tvättmaskiner och torkmaskiner installeras 2019 Samtliga entréer och hissfronter målas

   Gemensamma utrymmen

   Enligt planritningarna så ingår det att alla lägenheter har förråd, i de flesta fall ligger detta förråd inne i lägenheten men för vissa lägenheter finns detta utrymme utanför lägenheten. Alla dessa förråd är uppmärkta och ingår i lägenhetsplanen. Föreningen har inrett två källare med extra förråd. Det är separat kö till förråden, se sidan Förråd i menyn till vänster. Föreningen har en gemensam tvättstuga med sex tvättmaskiner, fyra torktumlare, två torkskåp samt två manglar. Föreningen har en föreningslokal "Malajen" på ca 20 kvm med ett litet kök och en toalett. Medlemmar och boende kan hyra "Malajen" för t.ex. barnkalas, möte, mindre fest osv. Se Föreningslokal Malajen i menyn till vänster.

   Parkering

   Föreningen har 52 garageplatser. Separat kö till garaget.

   Försäkring

   Fastigheten är fullvärdesförsäkrad genom Trygg Hansa.

   Föreningens hemsida

   http://www.brfstarrbacksangen1.se/

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Starrängsringen 34, 5 tr, Stockholm

   Kommun: Stockholm

   Område: Gärdet

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 5 995 000 kr

   Månadsavgift: 2 571 kr/mån

   Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

   Pantsättningsavgift: 465 kr

   Överlåtelseavgift: 1 163 kr

   Driftkostnad: 200 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 100 kr/månad

   Försäkring: 100 kr/månad

   Antal personer i hushållet: 1 st

   Karta & område

   Stockholm - Östermalm

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Storängsgatan 7 i Stockholm, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare på Östermalm!

   Läs mer

   Bobutiken i Stockholm - Östermalm

   Hitta din mäklare i Stockholm - Östermalm

   Liknande bostäder