Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Strålgatan 21, Stockholm

Balkong med sjöutsikt i sydvästläge!

Pris:

1 995 000 kr

Månadsavgift 2 004 kr/mån Inkl värme, VA, kabel-TV och bredband

Bostadsrättslägenhet - Stockholm

Rum: 1 rok

Våning: 3 av 5 , hiss finns

Boarea: 24 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Denna fina enrummare har ett högt läge med väldisponerade kvadratmeter och en balkong som bjuder på sol och sjöutsikt över Mälarens vatten. Genomgående ljusa ytskikt och stora fönsterpartier gör bostaden ljus och fräsch. Dessutom har föreningen en gemensam takterrass som man får använda. Här bor du i harmonisk miljö med endast en kort promenad till stadspuls och goda kommunikationer. Smakfull och charmig lägenhet med gott om ljusinsläpp och balkong högt upp i huset i fritt sydvästläge med utsikt över takåsar och Mälarens vatten! Helkaklat och stambytt badrum, trivsam köksdel samt rymligt rum med plats för möblemang. Här bor du i 24 väldisponerade kvadratmeter i en populär förening där man självklart äger marken. Föreningen har dessutom dolda tillgångar i form av 2 st hyreslägenheter som på sikt kommer att ge intäkter till föreningen. Centralt på Lilla Essingen med närhet till kommunikationer, service och Mälarens vatten! ·Gemansam takterrass ·Solig balkong ·Vy mot vatten ·Högt belägen ·Fint ljusinsläpp ·Nära till stadspuls ·Påtaglig skärgårdskänsla ·Populära restauranger, fik och butiker ·Närhet till badplatser ·Mysiga promenadstråk ·Härliga badbryggor ·Goda kommunikationer

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Tolgay Erdinc

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0704-82 88 88

  Tolgay.Erdinc@lansfast.se

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Hall

   Ekparkett och ljusa väggar. Plats för avhängning och garderober.

   Rum

   Ekparkett och ljusa väggar. Plats för soffa, förvaring och matplats för ca fyra personer. Möjligheter för platsbyggd förvaring med bänk ovan. Stort fönsterparti och utgång till balkong.

   Balkong

   Rymlig balkong i härligt solläge i sydväst. Högt upp med vy mot vatten.

   Kokvrå

   Ekparkett och ljusa väggar. Vita skåpluckor, grått liggande kakel ovan arbetsbänk i ek. Gasspis och kyl med frysfack.

   Badrum

   Ljusblått klinkergolv och vita kaklade väggar. Dusch, WC, handfat och spegelskåp med belysning.

   Förråd

   Till lägenheten hör ett förråd.

   Bostad

   Boarea

   24m2

   Våning

   3 av 5 , hiss finns

   Andel i föreningen

   Andel i föreningen har ej gått att få fram.

   Andel av årsavgift

   Andel av årsavgift har ej gått att få fram.

   TV och internet

   Digitaltv-leverantör:Telenor Bredbandsleverantör: Bahnhof 500-1000 Mbit/s Föreningen debiterar en obligatorisk avgift på 200:- per månad för TV/Bredband, denna är medräknad i månadsavgiften

   Byggnad

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Strålgatan 21-23

   Föreningens organisationsnummer

   769612-4341

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ej angiven

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   93 st , varav hyresrätter: 2 st

   Antal lokaler

   3 st

   Byggår

   1939-1941

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Föreningen äger fastigheten Luxlampan 10 i Stockholms kommun. Fastigheten är bebyggd 1938. I föreningens byggnad finns 91 bostadsrätter och två hyresrätter.

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   2007: Stamrenoveringen avslutad slutet av november 2007 2007: Samtliga el-stigar renoverade 2007 2009: Renoverades våren 2009. 2010: Dränering, uppgrävning, utfyllning och asfaltering framför entréerna 2010 2011: Fönster och balkongdörrar på Strålgatan 23 renoverade 2011 2012: Byte av entréportar 2012: Omläggning av gräsmatta nedre plan 2013: OVK-besiktning utfördes december 2012. Förbättringar genomfördes 2013 av Habistat. 2013: Ett nytt passersystem med personliga taggar har installerats för att öka säkerheten och minska inbrottsrisken 2013. 2013:Taket renoverades 2013 2016: Förstärkning av huvudel 2016: Nya hissar februari 2016: Nytt golv, tak och målning av väggar förvestibulen med målning av snickerier och ny belysning i 21:an 2016: Ny markbrunn och nya sandfång utanför 21:an 2018: Renoverades förrådsutrymmen på vinden 2018: Byte av belysning i trapphus 2019: Brand i port 23 som resulterade i div renoveringsarbete, se årsredovisning 2019 2020: Port 23. Återstående sanering efter brand 2020: Taköversyn och åtgärder i port 21 och 23 2020: Renovering fuktskada på takterrassen, port 23

   Gemensamma utrymmen

   Cykelrum:2 st, ett i vardera port, Barnvagnsrum, Tvättstuga:2 st, en i vardera port. Gemensam Takterrass. Det är obligatoriskt för medlemmar att delta på höst- och vårstädning.

   Parkering

   P-Plats: Föreningen har två platser för uthyrning. Pris: 1100:-/ månad Kö: Lottning sker en gång om året

   Föreningens hemsida

   https://www.stralgatan21-23.se/

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Strålgatan 21, Stockholm

   Kommun: Stockholm

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 1 995 000 kr

   Månadsavgift: 2 004 kr/mån Inkl värme, VA, kabel-TV och bredband

   Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

   Pantsättningsavgift: 400 kr

   Överlåtelseavgift: 1 000 kr Betalas av köpare

   Karta & område

   Stockholm - Kungsholmen

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Fleminggatan 43 i Stockholm, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare på Kungsholmen!

   Läs mer

   Bobutiken i Stockholm - Kungsholmen

   Hitta din mäklare i Stockholm - Kungsholmen

   Liknande bostäder