Objektbild

Torsplan 8, våning 8, Stockholm

Tvåa med New York känsla och stor terrass!

Pris:

6 195 000 kr

Månadsavgift 3 847 kr/mån inkl. värme och vatten. Utöver månadsavgiften tillkommer kostnad för TV, bredband och telefoni om ca 260 kr/månad samt debitering av el, då föreningen har gemensamt abonnemang.

Bostadsrättslägenhet - Stockholm

Rum: 2 rok varav 1 sovrum

Våning: 8 av 36 , hiss finns

Byggår: 2018

Boarea: 63 m2

Välkommen till ett hem med internationell karaktär och genomgående exklusiv inredning vilket redan upplevs i den välkomnande entrén som för tankarna till New York och håller högsta klass. Här bor du även i en fastighet med tillgång till faciliteter på våning 2 som biorum, gym, relaxavdelning och bastu med utsikt. I ett högt läge på våning 8 med stora panoramafönster får ni ett fantastiskt fint ljusflöde. Denna bostad andas ljus, öppenhet, lyx och klass. Norra Tornen har blivit ett av Stockholms nya landmärken och är beläget i expanderande Hagastaden. OMA, ett av världens mest ansedda och prestigefyllda arkitektkontor, har på uppdrag av Oscar Properties förenat funktion, estetik och visioner. Med den ansvariga arkitektens egna ord - "Här blickar du ut och upp emot en byggnad som gör silhuetten av Stockholm mjukare och varmare – och självklart också mer tidsenlig". Här har du nära till allt du kan önska dig som S.A.T.S, Hemköp, restauranger, butiker, caféer, barer, skola, fina grönområden som Hagaparken och bästa kommunikationer som S:t Eriksplan, Odenplan vilka kommer utökas med den gula linjen i Hagastaden. Välkommen till Vasastan!

Läs mer

Pris

6 195 000 kr

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Visning

  Sön 23 Februari

  12:00 - 12:45

  Ordinarie visning, anmäl gärna ert intresse så håller jag er uppdaterade!

  2020-02-23 12:00:00 2020-02-23 12:45:00 40 Bostadsvisning Torsplan 8, våning 8, Stockholm 59,34602127, 18,033905 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

  Intresseanmälan

   * Obligatoriska fält
   ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

   Intresseanmälan

    * Obligatoriska fält
    ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

    Ansvarig mäklare

    Joseph Rashid

    Fastighetsmäklare

    Mobil: 0736-82 96 49

    joseph.rashid@lansfast.se

    Planritning

    Värdera din bostad kostnadsfritt*

    Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

    *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

    Beskrivning

    Interiör

    Hall

    I denna lägenhet möts man av en inbjudande hall med skjutgarderober. Här finns vita väggar och ljuspigmenterat parkettgolv.

    Kök

    Köket är öppet, välplanerat och påkostat och har påkostade material, bänkskivor i sten och gott om plats för matbord och stolar.

    Vardagsrum

    Lägenhetens vardagsrum är socialt, välplanerat och ljust med fönsterpartier från golv till tak. Rummet har vita väggar och ljuspigmenterat parkettgolv.

    Sovrum

    Från vardagsrummet når du detta sovrum som är väl tilltaget, rogivande och ljust med en stor och drömmig walk in closet. Sovrummet har vita väggar och ljuspigmenterat parkettgolv.

    Walk-in-closet

    Stor, lyxig och drömmig walk-in-closet som nås från sovrummet

    Badrum

    Ett smakfullt och rymligt badrum med dusch, handfat och golvvärme. Badrummet har klinkergolv och kaklade väggar.

    Terass

    Från sovrummet når du en rymlig och stor terrass i nordvästläge. Terrassen har dessutom plats för soffgrupp och bjuder på eftermiddagssol.

    Bostad

    Boarea

    63m2

    Våning

    8 av 36 , hiss finns

    Lägenhetsnummer

    1801

    Andel i föreningen

    0,4577%

    Andel av årsavgift

    Andel av årsavgift har ej gått att få fram.

    TV och internet

    Kabel-TV, bredband och telefoni levereras via AWiwo Quadra Play. En obligatorisk kostnad om 260 kr/månad tillkommer och läggs till månadsavgiften. Ny bostadsrättsinnehavare (köparen) måste gå in på länken https://registrera.wisehouse.se/registrera/ för att omregistrera TV-boxen då denna är på hyresavtal.

    Byggnad

    Byggår

    2018

    Energideklaration

    Hiss

    Hiss finns

    Allmänt om föreningen

    Föreningens namn

    Brf Innovationen i Stockholm

    Föreningens organisationsnummer

    769629-5893

    Föreningsform

    Bostadsrättsförening

    Äkta/oäkta förening

    Äkta förening

    Tillåter föreningen delat ägande?

    Ja

    Föreningens byggnader

    Antal lägenheter

    182 st

    Antal lokaler

    2 st

    Byggår

    2018

    Äger föreningen marken

    Ja

    Allmän information

    Brf Innovationens hus är 125 m högt och består av 36 våningsplan, 182 bostadslägenheter, två kommersiella lokaler och utgör en av två fastigheter och föreningar i Oscar Properties prestigeprojekt Norra Tornen. I dagsläget är lokalerna inte uthyrda. OP betalar hyra för lokalerna tillsvidare. Tillträden har skett sedan augusti 2018.

    Föreningens ekonomi

    Ekonomisk förvaltning sköts av ViRedo AB. Inga planerade avgiftsförändringar i dagsläget. Det är interimsstyrelse fram till stämman och de kommer inte att förändra avgiften, vad kommande styrelse beslutar vet ekonomiska förvaltaren inte ännu. (2019-04-25) Delat ägande kan accepteras under förutsättning att minst en delägare har för avsikt att bosätta sig permanent i lägenheten.

    Föreningens planerade och utförda renoveringar

    Då fastigheten är nyproducerad finns inga utförda eller planerade underhåll.

    Gemensamma utrymmen

    - Varje lägenhet har ett tillhörande källarförråd. - Biorum - Relaxavdelningen har bastu, duschar, omklädningsrum och relaxdel. - Gym - Gästmatsal/festlokal - Cykel- och barnvagnsrum med access via hiss. - Plast och restavfalls hantering genom anslutning till stadens sopsugsanläggning. Övrigt avfall hanteras genom återvinningskärl. - Övernattningslägenhet

    Parkering

    Garageplatser finns till en kostnad av 3 150 kr/månad. Plats med El-laddare kostar 3625:-/månad. Ansökan om plats görs direkt via Stockholm parkerings hemsida där garaget är benämnt som "Tors Torn". Hissen når direkt från fastigheten ner till garaget. En garageplats kan inte överlåtas från säljare till köpare utan köparen måste själv ansöka om en plats via Stockholm Stad. De som är boende på Torsplan 8 har förtur i kön.

    Försäkring

    Föreningen kommer att inneha fullvärdesförsäkring hos någon av de större försäkringsbolgen avseende Fastigheten avseende inklusive styrelseansvarsförsäkring. Hemförsäkring och bostadsrättstillägg tecknas separat av bostadsrättsinnehavaren.

    Föreningens hemsida

    https://www.brfinnovationen.se/

    Stockholm - Vasastan/Norrmalm

    Allmänt om området

    ddd

    Läs mer

    Allmänt

    Adress: Torsplan 8, våning 8, Stockholm

    Kommun: Stockholm

    Område: Stockholm - Vasastan/Norrmalm

    Boendeform: Bostadsrättslägenhet

    Upplåtelseform: Bostadsrätt

    Ekonomi

    Pris: 6 195 000 kr

    Månadsavgift: 3 847 kr/mån inkl. värme och vatten. Utöver månadsavgiften tillkommer kostnad för TV, bredband och telefoni om ca 260 kr/månad samt debitering av el, då föreningen har gemensamt abonnemang.

    Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-04-16 Lånen löses i sin helhet av säljaren på tillträdesdagen.

    Pantsättningsavgift: 465 kr

    Överlåtelseavgift: 1 163 kr Betalas av köpare

    Driftkostnad: 350 kr/månad

    Driftskostnaden fördelas enligt följande:

    Elkostnad: 250 kr/månad

    Försäkring: 100 kr/månad

    Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende

    Karta & område

    Bobutiken i Stockholm - Vasastan

    Hitta din mäklare i Stockholm - Vasastan

    Liknande bostäder