Torsplan 8, våning 8, Stockholm

6 250 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Torsplan 8, våning 8 - Stockholm

  Kommun

  Stockholm

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  2018

  Boarea

  63m2

  Våning

  8 av 36 , Hiss finns

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Område

  Stockholm - Vasastan/Norrmalm

  Avgift

  3 847 kr/mån

  Inkl. värme och vatten. Utöver månadsavgiften tillkommer kostnad för TV, bredband och telefoni om ca 260 kr/månad samt debitering av el, då föreningen har gemensamt abonnemang.

  inkl. värme och vatten. Utöver månadsavgiften tillkommer kostnad för TV, bredband och telefoni om ca 260 kr/månad samt debitering av el, då föreningen har gemensamt abonnemang.

  Utgångspris

  6 250 000 kr

  99 206 kr/m2

  Tvåa med New York känsla och stor terrass!

  Välkommen till ett hem med internationell karaktär och genomgående exklusiv inredning vilket redan upplevs i den välkomnande entrén som för tankarna till New York och håller högsta klass. Här bor du även i en fastighet med tillgång till faciliteter på våning 2 som biorum, gym, relaxavdelning och bastu med utsikt. I ett högt läge på våning 8 med stora panoramafönster får ni ett fantastiskt fint ljusflöde. Denna bostad andas ljus, öppenhet, lyx och klass. Norra Tornen har blivit ett av Stockholms nya landmärken och är beläget i expanderande Hagastaden. OMA, ett av världens mest ansedda och prestigefyllda arkitektkontor, har på uppdrag av Oscar Properties förenat funktion, estetik och visioner. Med den ansvariga arkitektens egna ord - "Här blickar du ut och upp emot en byggnad som gör silhuetten av Stockholm mjukare och varmare – och självklart också mer tidsenlig". Här har du nära till allt du kan önska dig som S.A.T.S, ICA, restauranger, butiker, caféer, barer, skola, fina grönområden som Hagaparken och bästa kommunikationer som S:t Eriksplan, Odenplan vilka kommer utökas med den gula linjen i Hagastaden. Välkommen till Vasastan!

  Ansvarig mäklare

  Joseph Rashid

  Reg. Fastighetsmäklare

  073-682 96 49

  joseph.rashid@lansfast.se Läs mer om Joseph

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  I denna lägenhet möts man av en inbjudande hall med skjutgarderober. Här finns vita väggar och ljuspigmenterat parkettgolv.

  Kök

  Köket är öppet, välplanerat och påkostat och har påkostade material, bänkskivor i sten och gott om plats för matbord och stolar.

  Vardagsrum

  Lägenhetens vardagsrum är socialt, välplanerat och ljust med fönsterpartier från golv till tak. Rummet har vita väggar och ljuspigmenterat parkettgolv.

  Sovrum

  Från vardagsrummet når du detta sovrum som är väl tilltaget, rogivande och ljust med en stor och drömmig walk in closet. Sovrummet har vita väggar och ljuspigmenterat parkettgolv.

  Walk-in-closet

  Stor, lyxig och drömmig walk-in-closet som nås från sovrummet

  Badrum

  Ett smakfullt och rymligt badrum med dusch, handfat och golvvärme. Badrummet har klinkergolv och kaklade väggar.

  Terass

  Från sovrummet når du en rymlig och stor terrass i nordvästläge. Terrassen har dessutom plats för soffgrupp och bjuder på eftermiddagssol.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2018

  TV & bredband

  Kabel-TV, bredband och telefoni levereras via AWiwo Quadra Play. En obligatorisk kostnad om 260 kr/månad tillkommer och läggs till månadsavgiften. Ny bostadsrättsinnehavare (köparen) måste gå in på länken https://registrera.wisehouse.se/registrera/ för att omregistrera TV-boxen då denna är på hyresavtal.

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  350 kr/månad

  Försäkring:

  100 kr/månad

  Elkostnad:

  250 kr/månad

  Total driftkostnad:

  350 kr/månad

  Andel i föreningen:

  0,4577%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-04-16

  Pantsättningsavgift:

  465 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 163 kr

  Betalas av köpare

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Innovationen

  Lägenhetsnummer:

  1801

  Antal lägenheter:

  182

  Byggår:

  2018

  Antal lokaler:

  2

  Allmänt om föreningen:

  Brf Innovationens hus är 125 m högt och består av 36 våningsplan, 182 bostadslägenheter, två kommersiella lokaler och utgör en av två fastigheter och föreningar i Oscar Properties prestigeprojekt Norra Tornen. I dagsläget är lokalerna inte uthyrda. OP betalar hyra för lokalerna tillsvidare. Tillträden har skett sedan augusti 2018.  Föreningens ekonomi:

  Ekonomisk förvaltning sköts av ViRedo AB. Inga planerade avgiftsförändringar i dagsläget. Det är interimsstyrelse fram till stämman och de kommer inte att förändra avgiften, vad kommande styrelse beslutar vet ekonomiska förvaltaren inte ännu. (2019-04-25) Delat ägande kan accepteras under förutsättning att minst en delägare har för avsikt att bosätta sig permanent i lägenheten.  Gjorda renoveringar:

  Då fastigheten är nyproducerad finns inga utförda eller planerade underhåll.  TV/Internet:

  Kabel-TV, bredband och telefoni levereras via AWiwo Quadra Play. En obligatorisk kostnad om 260 kr/månad tillkommer och läggs till månadsavgiften. Ny bostadsrättsinnehavare (köparen) måste gå in på länken https://registrera.wisehouse.se/registrera/ för att omregistrera TV-boxen då denna är på hyresavtal.  Parkering:

  Garageplatser finns till en kostnad av 3 150 kr/månad. Plats med El-laddare kostar 3625:-/månad. Ansökan om plats görs direkt via Stockholm parkerings hemsida där garaget är benämnt som "Tors Torn". Hissen når direkt från fastigheten ner till garaget. En garageplats kan inte överlåtas från säljare till köpare utan köparen måste själv ansöka om en plats via Stockholm Stad. De som är boende på Torsplan 8 har förtur i kön.  Gemensamma utrymmen:

  - Varje lägenhet har ett tillhörande källarförråd. - Biorum - Relaxavdelningen har bastu, duschar, omklädningsrum och relaxdel. - Gym - Gästmatsal/festlokal - Cykel- och barnvagnsrum med access via hiss. - Plast och restavfalls hantering genom anslutning till stadens sopsugsanläggning. Övrigt avfall hanteras genom återvinningskärl. - Övernattningslägenhet  Annat:

  Slutgiltig köpare uppmanas att kontrollera ovanstående information med föreningens styrelse.


  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor