Virkesvägen 13, Stockholm

6 390 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Virkesvägen 13 - Stockholm

  Kommun

  Stockholm

  Typ

  Flerfamiljhus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  Boarea

  100m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  4 av 10 (Våningsplan 4 av 10. ) , Hiss finns

  Rum

  4 rok varav 3-4 sovrum

  Område

  Hammarby Sjöstad

  Avgift

  5 328 kr/mån

  I avgiften ingår värme, kallvatten. El, varmvatten,bredband, TV samt telefoni tillkommer.

  Pris

  6 390 000 kr

  63 900 kr/m2

  Fullträff till 4:a (möjlig 5:a) med dubbla balkonger och dubbla badrum!

  Accepterat pris! Kontakta ansvarig mäklare för mer information. Belägen på fjärde våningen hittar vi denna toppmoderna pärla om 100 välplanerade kvadratmeter. Bostaden disponeras som en 4:a men kan med enkla medel göras om till en bra 5:a (se den alternativa planlösningen). Bostaden inrymmer tre rymliga sovrum, ett modernt kök med intilliggande matplats samt öppen planlösning mot det luftiga vardagsrummet. Här finns även dubbel uppsättning av båda badrum och balkonger. Lägg där till en modern fastighet med garageplatser samt takterass med festlokal och gemensam grillplats så har du ett boende att trivas i! Mitt i Hammarby Sjöstad växer ett nytt grönt kvarter fram. Kvarteret drivs av tre värderingar: Modernt, Grönt och Gemenskap. Ett nyproducerat boende för dig som söker kombinationen av modernt stadsboende och det gröna småstadslivet. Gemensamma takterrasser, odlingslotter, välplanerade kvadratmeter och samlingsplatser skapar visionen om en modern grön gemenskap och The Village STHLM. Föreningens hus ligger cirka 500 meter från Lumabryggan. Härifrån går två färjelinjer, en till Nybroviken och en till Barnängsbryggan på Södermalm. 200 meter från kvarteret ligger Lumatorget. Här går tvärbanan mellan Alvik/Sickla udde och Liljeholmen/Gullmarsplan. Här går även buss 74 till Mariatorget/Södersjukhuset och Sickla köpkvarter, och buss 71 till Slussen/Kungsträdgården/Nacka. Snart kommer också tunnelbanans blå linje förlängas med en station under Hammarby kanalen. Besök gärna föreningens hemsida för information om boendet: http://dokument.thevillagesthlm.se/

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Planritning

  Planlösning

  Alternativ planlösning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Övriga utrymmen

  Tillhörande bostaden finns ett separat källarförråd. Gemensamt i föreningen finns även cykelförråd, barnvagnsrum, sopsug och takterass med taklounge.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2019

  Uppvärmning

  Fjärrvärme och bergvärme, vattenburet radiatorsystem

  Uteplats/Balkong

  Bostaden har två fina balkonger. Den första nås från vardagsrummet och vetter mot innergården. Bostadens andra balkong nås från matplatsen och ligger i bästa tänkbara söderläge, gott om plats för balkongmöbler och växtlighet.

  Bilplats

  I föreningen finns det ca 131 garageplatser och 12 mc-platser.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  850 kr/månad

  Försäkring:

  200 kr/månad

  Elkostnad:

  350 kr/månad

  Uppvärmning:

  300 kr/månad

  Total driftkostnad:

  850 kr/månad

  Andel i föreningen:

  0,545%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Byggnad

  Ventilation:

  FTX: Mekanisk till- och frånluftsventilation

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme och bergvärme, vattenburet radiatorsystem

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf The Village Sthlm

  Lägenhetsnummer:

  10052

  Antal lägenheter:

  0

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Brf The Village Sthlm består av totalt 226 lägenheter i trapphus 4-13 samt townhouse. Brf The Village Sthlm 2 består av totalt 154 lägenheter i trapphus 1-3 samt 14-16. Föreningen äger marken.  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor