Objektbild

Warfvinges väg 23, 4tr, Stockholm

Inbjudande 2:a i toppskick!

Pris:

Pris ej angivet

Utgångspris

Månadsavgift 1 772 kr/mån

Bostadsrättslägenhet - Stockholm

Rum: 2 rok varav 1 sovrum

Byggår: 2014-15

Boarea: 43,5 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Välkommen till denna inbjudande tvåa, här nyttjas varje kvadratmeter optimalt! De generösa fönsterpartierna och balkongen om ca 7kvm ger ett vackert ljusflöde genom lägenheten. Ett fantastiskt boende i toppskick med gedigna materialval. Denna lägenhet har en extra låg månadsavgift då köparen betalt in en högre upplåtelseavgift. Välkommen på visning!

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Emma Holst

  Fastighetsmäklare

  Föräldraledig

  Mobil: 0707-81 52 15

  emma.holst@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Fanny Palsander

  Reg. Fastighetsmäklare

  Mobil: 073-6240776

  fanny.palsander@lansfast.se
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Rumsbeskrivning

   En stor och rymlig hall hälsar dig välkommen och ger gott om plats för avhängning i platsbyggda garderober. Badrum i utsökt standard med vägghängd wc, tvättställ med komod, engreppsblandare, spegel med belysning, väggskåp, dusch med skärm, kombinerad tvätt och torktumlare från Siemens, spothlights i tak och njutningsfull komfortvärme i golv. Väl framme i köket som är införlivat i vardagsrummet är skåpsinredningen från Myresjökök Aspekt vit, bänkskivan är laminat, kolfilterfläkt, rostfri diskbänk, bänkskåp med källsortering, spottar i överskåp. Induktionshäll , inbyggnadsugn, mikro i högskåp, helintegrerad diskmaskin, kyl/frys rostfri från Siemens. Rummet ger gott om plats för både matbord och en skön soffgrupp med utsikt mot gården genom det stora antalet fönster och glasade dörrar som leder ut till den stora fina balkongen och samtidigt skänker flödande ljus in i ditt vackra hem. Sovrummet har en praktisk garderobsvägg. Här ryms förutom en rejäl dubbelsäng även en arbetsplats. Två inbyggda skjutdörrar bistår dig till att enkelt öppna upp eller stänga till från den övriga bostaden om du behöver sätta dig och jobba ett par timmar till när din respektive ordnar middagen.

   Övrigt

   + Garantibesiktning sker feb 2018

   Bostad

   Boarea

   43,5m2 (Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)

   Våning

   5 av 0  (Våningsplan 5. ) , hiss finns

   Lägenhetsnummer

   9894

   Andel i föreningen

   0,00393%

   Andel av årsavgift

   0,34786%

   TV och internet

   TV och bredband: TV och Bredband (100mbit/s) leveraras av Ownit. Möjlighet att få 1000 mbit/s finns att få mot extra kostnad. Obligatorisk kostnad 220/mån tillkommer på avgiften.

   Byggnad

   Byggår

   2014-15

   Byggnadstyp

   Flerfamiljhus

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Västermalms Atrium i Stockholm

   Föreningens organisationsnummer

   769625-6085

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Övrigt om föreningen

   Slutgiltig köpare uppmanas att kontrollera ovanstående information med föreningens styrelse.

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   165 st

   Antal lokaler

   3 st

   Byggår

   2013-2015

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Brf Västermalms Atrium är äkta bostadsrättsförening som registrerades 2012 och består av 165 lägenheter upplåtna med bostadsrätt samt 3 lokaler för uthyrning. I dagsläget är hyresgästerna, Kemtvättsgruppen Stockholm AB, Pellegrini Stockholm AB samt Pysslingen Förskolor och skolor AB. Föreningen består utav adresserna Warfvinges Väg 15-23 samt Lustgårdsgatan 14-20. Huset byggdes 2013-2015. Föreningen har ett gemensamt el-abonnemang och preliminärdebitering sker månadsvis, med kvartalsvis avräkning mot uppmätt förbrukning. I el-abonnemangen debiteras även eldriven tillsatsvärme.

   Föreningens ekonomi

   Ekonomisk förvaltare är Adex / Fastum. Månadsavgiften höjdes 1 januari 2019 med 2 %. I den ekonomiska prognosen i årsredovisningen så är där en beräkning på höjning med 2% per år. (2019-06-28). Delat ägande godkännas, minimal ägarandel 10 %

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   UTFÖRDA: 2018- installerat 20-st el laddstolpar i garaget. 2018- Installerat automatiskt dörröppnare i samtliga portentréer. 2018- Ingått avtal med Elbilo för föreningens medlemmar. KOMMANDE: Inget planerat underhåll/renovering finns i dagsläget.

   Gemensamma utrymmen

   Källarvåningarna innehåller garage, lägenhetsförråd samt gemensamma cykelrum. På entréplan finns postboxar och cykel -barnvagns och rullstolsförråd.

   Parkering

   Garaget består av 79 st bilplatser och 5 MC-platser. 20 st av bilplatserna är utrustade med laddboxar. Pris för bilplats är f n 1 800 kr/månad med tillägg av 200 kr/månad för de med laddbox. Pris för MC-plats är f n 500 kr/månad. Handikapp parkering (större plats) 2 000 kr/månad. Ingen kö idagsläget, men endast ett fåtal platser kvar. (2019-06-28)

   Försäkring

   Fastigheten är fullvärdeförsäkrad i Trygg Hansa inkluderande bostadsrättstillägg, samt ingår styrelsens ansvarsförsäkring.

   Föreningens hemsida

   www.brfvastermalmsatrium.se.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Warfvinges väg 23, 4tr, Stockholm

   Kommun: Stockholm

   Område: Kungsholmen

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: Pris ej angivet
   Utgångspris

   Månadsavgift: 1 772 kr/mån

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2017-12-27

   Pantsättningsavgift: 465 kr

   Överlåtelseavgift: 1 163 kr Betalas av köpare

   Driftkostnad: 433 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 283 kr/månad

   Försäkring: 150 kr/månad

   Antal personer i hushållet: 2 st

   Karta & område

   Stockholm - Kungsholmen

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Fleminggatan 43 i Stockholm, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare på Kungsholmen!

   Läs mer

   Bobutiken i Stockholm - Kungsholmen

   Hitta din mäklare i Stockholm - Kungsholmen

   Liknande bostäder