Objektbild

Östersundsgatan 7, 4tr, Vällingby

Stor 4:a belägen ett stenkast från tunnelbana och fina grönområden!

Utgångspris

2 995 000 kr

Månadsavgift 5 333 kr/mån

Bostadsrättslägenhet Vällingby

Rum: 4 rok

Våning: 4 av 15 , Hiss finns

Byggår: 1958-1964

Boarea: 97 m2

Varmt välkomna till denna perfekt planerade 4:a som bjuder på bra förvaring, tre bra sovrum och trevliga sällskapsytor i kök och vardagsrum. Tar vi det hela från början väntar här en stor hall med 4 garderober. Längre in till höger väntar badrummen där det större även fungerar som lägenhetens tvättstuga. Skulle det inte räcka finns tvättstugor på varje våningsplan som föreningen tillhanadahåller. I övrigt finns badkar för avkopplande bad samtidigt som det mindre badrummet är utrustat med en dusch. Tar vi oss sedan vidare till köket så märker vi snabbt här att köket går i en klassisk retrostil i turkost. Komplett maskinpark med vita vitvaror och här finns även en stor matplats för det stora sällskapet. Vardagsrummet är näst på tur och ligger i hjärtat av lägenheten. Här finns stora fönsterpartier som bidrar till en ljus vistelse med två franska balkonger som lyfter helhetsintrycket. Sovrummen är tre till antalet med flertalet möbleringslösningar. Det ena, som vi kan kalla Master Bedroom, ger plats åt en dubbelsäng med förvaringsmöjligheter i form av inbyggda garderober. De två andra sovrummen är lämpade för familjens minstingar med plats för sängar, garderober och annan möblering. Tunnelbanan ligger ca 200 meter bort och här trafikerar gröna linjen som tar er till centrala delarna av Stockholm på 25 min. Tvättstuga finns på varje våningsplan samt servicebutik i fastigheten. Förråd finns i anslutning till lägenheten. I huset finns biosalong, gym och takterrass med tillhörande uthyrningslokal i föreningen. Området är under expansion och en helt ny stadsdel byggs här. Nära även till Grimsta naturreservat med bland annat fina motionsspår, promenadstråk, Mälaren och Kanaans klassiska friluftsbad.

Läs mer

Kontakta mäklaren för mer information

Anmäl intresse

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Ansvarig mäklare

  Johan Vikström

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 072-243 70 25

  johan.vikstrom@lansfast.se

  Planritning Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

  Beskrivning

  Interiör

  Hall

  Stor och trevlig hall med 4 st inbyggda garderober. Här ges plats för kläder, skor och annan förvaring. Parkettgolv och ljusa väggar.

  Gäst WC

  Det mindre badrummet är försett med grå/brun klinkers och vita kakelplattor. Vidare finns en dusch, handfat, spegelskåp samt en toalett.

  Badrum

  Det större badrummet har ett grå/brunt klinkergolv och vitt kakel på väggarna. Här hittar vi ett badkar med duschblandare, toalett, inkaklad spegel samt en underliggande avställningshylla i sten. Då detta rum även fungerar som bostadens tvättstuga så hittar vi givetvis en tvättmaskin kombinerad med torktumlare samt ett praktisk förvaringsskåp ovanför.

  Sovrum 1

  Det största sovrummet ligger i anslutning till hallen och har parkettgolv och ljusa väggar. I förvaringsväg hittar vi tre garderober som ingår i köpet. Gott om plats för dubbelsäng samt andra sängmöbler.

  Sovrum 2

  Det andra sovrummet ligger rakt fram från hallen sett och år perfekt som barnrum eller kontor. Golv beståendes av parkettgolv och väggarna är målade i vitt samt inbyggd garderob.

  Sovrum 3

  Det sista sovrummet gränar mot vardagsrummet och ger plats åt säng, skrivbord och annat möblemang. Parkettgolv och vita väggar samt en inbyggd garderob.

  Vardagsrum

  Lättmöblerat vardagsrum som är ljust och luftigt med en fransk balkong som bidrar till extra öppenhet. Här ges gott om möbleringsyta för soffa, tv-möbler och hyllförvaring. Golv beståendes av parkett och väggarna är målade i vitt.

  Kök

  Turkost kök i vinkel som går i en klassisk retrostil med allt ni kan önska er. Vit maskinpark beståendes av fullstor kyl & frys, ugn, spis, fläkt samt diskmaskin. Vitt kakel och förvaring i världsklass bakom flertalet skåpsluckor som passar exceptionellt med arbetsbänken av laminat. I köket finns också en stor matplats för det stora sällskapet.

  Bostad

  Våning

  4 av 15 , Hiss finns

  Lägenhetsnummer

  0405

  Andel i föreningen

  0,72475%

  Övriga utrymmen

  Till varje lägenhet hör ett förråd, vissa lägenheter har förrådet på sitt våningsplan, andra nere på entréplan. Alla våningsplan har en tvättstuga med två tvättmaskiner, en torktumlare samt ett torkskåp. Det finns ett cykelförråd på entréplan samt en grovtvättstuga på våning 2. 

  Byggnad

  Byggår

  1958-1964

  Energideklaration

  Hiss

  Hiss finns

  Allmänt om föreningen

  Föreningens namn

  Råck 16

  Föreningens organisationsnummer

  769625-0369

  Föreningsform

  Bostadsrättsförening

  Äkta/oäkta förening

  Äkta förening

  Tillåter föreningen delat ägande?

  Nej

  Föreningens byggnader

  Antal lägenheter

  231 st

  Antal lokaler

  3

  Äger föreningen marken

  Nej

  Allmän information

  Bostadsrättsföreningen Råck16 (organisationsnummer 769625-0369) förvärvade fastigheten Vattenfallet 8 i Råcksta, Vällingby, den 11 oktober 2013. Fastigheten renoverades av PEAB Bostad AB och bostadshusen blev inflyttningsklara under första halvan av 2015. Fastigheten består av 1 byggnad med 231 bostadslägenheter och 3 lokaler. Total BOA 13384 m2. Huset är K-märkt. I föreningen finns även en övernattningslägenhet, en samlingslokal samt en biograf som medlemmarna kan disponera.

  Föreningens ekonomi

  Inga beslut är för närvarande fattade om framtida avgiftsförändringar. Avsättning till reparationsfond sker enligt ekonomisk plan.

  Läs mer

  Allmänt

  Adress: Östersundsgatan 7, 4tr, Vällingby

  Kommun: Stockholm

  Område: Vällingby-Råcksta

  Församling: Vällingby

  Boendeform: Bostadsrättslägenhet

  Upplåtelseform: Bostadsrätt

  Ekonomi

  Utgångspris: 2 995 000 kr utgångspris

  Månadsavgift: 5 333 kr/mån

  Pantsättning: Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2018-01-24

  Driftkostnad: 200 kr/månad

  Driftskostnaden fördelas enligt följande:

  Elkostnad: 200 kr/månad

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende

  Karta & område

  Bobutiken i Stockholm - Vällingby

  Besök bobutiken

  Liknande bostäder