Objektbild

Boplatsvägen 4, Sundbyberg

Pris:

1 895 000 kr

Månadsavgift 2 289 kr/mån I avgiften ingår vatten och värme samt bostadsrättstillägg. En obligatorisk avgift för TV och bredband tillkommer med 86 kr per månad.

Bostadsrättslägenhet - Sundbyberg

Rum: 1,5 rok

Våning: 0 av 4 , hiss finns

Byggår: 2017

Boarea: 34 m2

Modern och smart planerad 1,5:a i ett av Sundbybergs mest attraktiva områden! Fina framtidsutsikter, nära till vacker natur och goda kommunikationer. Tack vara att bostaden är i ett suterränghus så har ni det bästa av två världar. Dvs bekväm access till lägenheten via markplan, samtidigt som man är i ostört läge, nära på motsvarande läget på 1tr i ett vanligt hus. Genomgående stilrena materialval med ekparkettgolv, Optimalt planerad lägenhet med både avskiljd sovrumsdel med tillhörande garderober, samtidigt som vardagsrummet och det välplanerade köket bjuder in till socialt umgänge. En stor fördel med lägenheten är att dess externa förråd ligger med enkel access vid dörren bredvid entrén till lägenheten. Belägen i ett av Stockholms mest expansiva områden Ursvik/Brotorp/Järvastaden finner du närhet till både rekreationsområden i form av vackra skogstigar, joggingspår och utomhusgym, samtidigt som du har nära till goda kommunikationer, service och shopping. Både i omedelbar närhet och även med Solna och Mall of Scandinavia inom lätttillgängligt avstånd. Pendeltåg via Ulriksdal tar er till city på 8 min. Nuvarande ägare är utflyttad och snabbt tillträde kan erbjudas. Välkommen på visning!

Läs mer

Pris

1 895 000 kr

Månadsavgift 2 289 kr

Budgivning pågår

Budhistorik

Budgiv. Datum Bud

1 26/04 kl: 20:56 1 930 000 kr

2 26/04 kl: 18:47 1 910 000 kr

1 26/04 kl: 14:17 1 900 000 kr

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Visning

  Vi anpassar våra visningar efter rådande situation för din och vår säkerhet. Läs mer här

  Sön 16 Maj

  Visning möjlig vid intresseanmälan

  Ansvarig mäklare

  Alexander Langer

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0707-82 82 12

  alexander.langer@lansfast.se

  Bevaka slutpris

  Fyll i dina uppgifter så skickar Länsförsäkringar Fastighetsförmedling slutpriset på Boplatsvägen 4 till dig.

   Planritning

   Värdera din bostad kostnadsfritt*

   Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

   *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

    Beskrivning

    Interiör

    Hall

    In genom den ljudisolerade säkerhetsdörren kommer man in till hallen, med väl tilltagen yta till vänster där garderob eller annan förvaringsannordning kan installeras. Redan vid entrén börjar det fina golvet som leder fortsatt in mot kök och vardagsrum.

    Kök

    Ett praktiskt och kompakt kök med generösa arbetsytor och all utrustning som man kan kräva av en modern bostad. Köket är utrustat med induktionshäll, varmluftsugn i rostfritt stål, inbyggd rostfri spiskåpa, mikrovågsugn i rostfritt stål, Integrerad diskmaskin och rostfrifärgad kyl/frys.

    Sovalkov

    Behagligt avskild från övriga rum finns sovdelen, med tillhörande platsbyggd garderob.

    Badrum

    Stilsäkert, rymligt badrum med snyggt gråa klinkers och moderna kakelplattor modell större. Utrustat med handfat, spegel, kommod, dusch bakom duschväggar i genomskinligt glas och en kombitvättmaskin som både torktumlar och tvättar. Yteffektiv lösning för duschkabinen med glasdörrar som smidigt viks undan när duschen inte används.

    Vardagsrum

    Öppen planlösning mellan vardagsrum och sovalkov. Här finns plats för soffgrupp och tv-bänk intill stora fönster som ger gott om naturligt ljusinsläpp.

    Bostad

    Boarea

    34m2 (Enligt ek förvaltare)

    Våning

    0 av 4 , hiss finns

    Lägenhetsnummer

    00301

    Andel i föreningen

    0,5691%

    Andel av årsavgift

    0,57212%

    TV och internet

    Föreningen är ansluten till bredband, tv och telefoni för 86 kr/mån (obligatorisk avgift). Samtalstaxa för telefoni debiteras separat.

    Byggnad

    Byggår

    2017 Värdeår 2018

    Byggnadstyp

    Flerfamiljhus

    Energideklaration

    Energideklarationen är utförd 2019-12-17
    Energiklass:
    Energiprestanda, specifik energianvändning: 118 kWh/m2 och år

    Uppvärmning

    Fjärrvärme

    Hiss

    Hiss finns

    Allmänt om föreningen

    Föreningens namn

    Löparen i Sundbyberg

    Föreningens organisationsnummer

    769630-4802

    Föreningsform

    Bostadsrättsförening

    Äkta/oäkta förening

    Äkta förening

    Tillåter föreningen delat ägande?

    Ja

    Övrigt om föreningen

    De boenden i Brf Löparen i Sundbyberg har fritt medlemskap i bilpool till 2023-02-28.

    Föreningens byggnader

    Antal lägenheter

    121 st

    Antal lokaler

    0 st

    Byggår

    2017

    Byggår kommentar

    Värdeår 2018

    Äger föreningen marken

    Ja

    Allmän information

    Föreningens fastighet Ponnyn 19 bebyggdes 2017 och består av 6 st flerbostadshus med 121 stycken lägenheter med bostadsrätt. Till varje lägenhet hör ett förråd. Storlekarna på förråden varierar beroende på lägenhetsstorlek. För mer information besök gärna föreningens hemsida brfloparensbg.se

    Föreningens ekonomi

    Enligt föreningen så finns det inga planer på att ändra avgiften, 2021-02-15. För mer information om föreningens ekonomi se den ekonomiska planen samt den senaste årsredovisningen, dessa finns på föreningens hemsida brfloparensbg.se.

    Föreningens planerade och utförda renoveringar

    Det finns inga planerade renoveringar eller underhåll då huset är nybyggt.

    Gemensamma utrymmen

    Till varje lägenhet hör ett förråd. Storlekarna på förråden varierar beroende på lägenhetsstorlek. Cykeln går att parkera i cykelställ på gården, i cykelrum eller i lägenhetsförrådet. I huset finns också barnvagnsrum.

    Gårdsplats

    Sandlåda och gemensamma bord och bänkar finns mellan Boplatsvägen 3-5. Lekplats tillhörandes föreningen och 2 grannföreningar finns också, snett ovanför Boplatsvägen 3.

    Parkering

    Föreningen har 63 parkeringsplatser i garage varav 8 stycken är försedda med laddare för elbil, och tre parkeringsplatser utomhus. Hyran är 1 020 kr i månaden för garageplatserna och 612 kr i månaden för platserna utomhus. För elbil är hyran är 1020 kr som för vilken garageplats som helst med ett eltillägg på 600 kronor. Det är fn. kö till alla platser utom MC. För att hyra, hör av dig till styrelsen via mail parkering@brfloparensbg.se. Handläggningstiden för parkering är ca 2 - 3 veckor enligt föreningens hemsida 2021-02-15.

    Försäkring

    Fastigheten är fullvärdesförsäkrad via Trygg Hansa. I försäkringen ingår kollektivt bostadsrättstillägg för medlemmarna samt ansvarsförsäkring för styrelsen.

    Läs mer

    Allmänt

    Adress: Boplatsvägen 4, Sundbyberg

    Kommun: Sundbyberg

    Område: Brotorp - Järvastaden

    Boendeform: Bostadsrättslägenhet

    Upplåtelseform: Bostadsrätt

    Ekonomi

    Pris: 1 895 000 kr

    Månadsavgift: 2 289 kr/mån I avgiften ingår vatten och värme samt bostadsrättstillägg. En obligatorisk avgift för TV och bredband tillkommer med 86 kr per månad.

    Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2020-12-08

    Pantsättningsavgift: 476 kr

    Överlåtelseavgift: 1 190 kr Betalas av säljare

    Karta & område

    Solna

    Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

    Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Centralvägen 17 i Solna, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra bostadsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

    Välkommen till din lokala mäklare i Solna-Sundbyberg!

    Läs mer

    Bobutiken i Solna

    Hitta din mäklare i Solna

    Boendekalkyl

    Liknande bostäder