Objektbild

Forskargränd 6, Sundbyberg

Ljus & välplanerad gavellägenhet med natur runt husknuten!

Pris:

3 195 000 kr

Accepterat pris

Månadsavgift 3 393 kr/mån I avgiften ingår värme, kallvatten, bredband och baspaket TV. Varmvatten och el debiteras månadsvis med 4-5 månaders eftersläpning. Inga egna avtal behövs tecknas.

Bostadsrättslägenhet - Sundbyberg

Rum: 2 rok varav 1 sovrum

Våning: 2 av 5 , hiss finns

Boarea: 58 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Detta moderna hem är välplanerat och präglas av öppna sociala ytor med plats för större sällskap. Gavellägenhet med flera fönster som ger ett härligt ljusinsläpp. Genomgående vackert parkettgolv och ljusa väggar. Stilrent kök med gott om förvaring och matplats i anslutning till vardagsrummet som passar perfekt för större sällskapet. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, häll, fläkt, integrerad diskmaskin samt inbyggd ugn och mikro. Vardagsrummet är ljust, stort samt lättmöblerat. Härifrån når man den trevliga rymliga balkongen. Rofyllt sovrum med plats för stor säng och gott om förvaring i stor garderobsvägg med skjutdörrar. Modernt badrum med badkar och egen tvättmaskin och torktumlare som bidrar till extra komfort. Välkommen till Brf De Fem Elementen som består av fem punkthus belägna med högt läge på en grön kulle, nära Forskarparken som bjuder harmoniskt boende med naturen runt knuten. Som avkoppling från vardagsstressen har föreningen även en egen bastu- och relaxavdelning för skön återhämtning. Här kan du träna i gymmet, rulla ut yogamattan eller bara koppla av. Ursvik är känt för sina gröna skogar och kallas stadens gröna hörn. Om du gillar natur och friluftsliv är Ursvik rätt plats för dig! Stadsdelen gränsar i norr mot Järvafältet och utgörs till största delen av villabebyggelse. Här är en unik kombination av pulserande stadsliv och avkopplande natur. I Ursviks skogar finns några av de bästa motionsspåren och i anslutning till spåren finns även en motionsgård med omklädningsrum, duschar, bastu och café. Igelbäcken i norra delen av friluftsområdet är idag ett naturreservat. En aktivitetspark ger utrymme för lek och fritidsintressen. Här finns bland annat basketplan, beachvolleybollplan, skateboardbana och lekpark. Har man lust att spela golf ligger Ulriksdals golfklubb i närheten. Många barnfamiljer flyttar in till Ursvik och redan idag finns det flera skolor och förskolor i området. I Ursvik finns 2 st kommunala förskolor som heter Milots förskola och Granatäpplets förskola samt en privat förskola (Pysslingen) som heter Älvkvarnsskolan, de har även en grundskola. Vittra Brotorp och Ursviksskolan är 2 andra grundskolor i Ursvik.

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Julian Andersson

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 070-883 82 44

  julian.andersson@lansfast.se

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Bostad

   Boarea

   58m2

   Våning

   2 av 5 , hiss finns

   Andel i föreningen

   Andel i föreningen har ej gått att få fram.

   Andel av årsavgift

   Andel av årsavgift har ej gått att få fram.

   TV och internet

   Internet enligt gruppavtal från Com Hem 100/100 mbit samt baspaket TV ingår i månadsavgiften

   Byggnad

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Fönster

   3-glas

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   De Fem Elementen i Ursvik

   Föreningens organisationsnummer

   769632-8777

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Övrigt om föreningen

   Ej tillåtet med andrahandsuthyrning första året. Väldigt restriktiva och hårda med andrahandsuthyrning överhuvudtaget. Man får inte boendeparkering om lägenheten du förmedlar är på Forskargränd 3 eller Forskargränd 1.

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   95 st

   Antal lokaler

   0 st

   Byggår

   2018

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Föreningen består av fem punkthus med totalt 95 bostadslägenheter i anslutning till varandra så att en ändamålsenlig samverkan kan ske mellan bostadsrättshavarna.Det kommer finnas 29 parkeringsplatser i eget garage samt 34 parkeringsplatser i ett externt garage.Platserna hyrs ut med separata hyresavtal/sidoavtal.Föreningens lån vid övertagande är 110 000 000 kr. Belåning 14 958 kr/m2. Se ekonomisk plan.

   Föreningens ekonomi

   Inga planerade avgiftshöjningar enligt föreningen 2020-12-15

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   Då huset är nybyggt finns det inga planerade renoveringar enligt styrelsen 2020-12-15

   Gemensamma utrymmen

   Föreningen har gemensamma utrymmen som, teknikutrymme för el/tele samt undercentral och fläktrum, städrum med utslagsback, cykelförråd, kombinerade barnvagns-och rullstolsförråd, förråd till samtliga lägenheter, återvinningsrum samt gemensamhetslokal med bastu, relaxavdelning och gym.

   Parkering

   Det finns 29 i garaget mellan hus 4 och 5 (DEF-Garaget) samt 33 platser i Bollgaraget. Platserna hyrs ut med separata hyresavtal/sidoavtal. I DFE-garaget 1000kr/månad vanlig plats. 1200kr/månad för elbilsplats. I Bollgaraget 875kr/månad vanlig plats, 1525kr/månad elbilsplats. I dagsläget är det kölista till båda garagen och man får förvänta sig lång kötid. Det finns någon elbilsplats ledig i Bollgaraget enligt styrelsen 2020-12-15.

   Försäkring

   Fastigheten är fullvärdesförsäkrad via Moderna försäkringar.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Forskargränd 6, Sundbyberg

   Kommun: Sundbyberg

   Område: Ursvik

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 3 195 000 kr
   Accepterat pris

   Månadsavgift: 3 393 kr/mån I avgiften ingår värme, kallvatten, bredband och baspaket TV. Varmvatten och el debiteras månadsvis med 4-5 månaders eftersläpning. Inga egna avtal behövs tecknas.

   Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

   Pantsättningsavgift: 473 kr

   Överlåtelseavgift: 1 183 kr Betalas av köpare

   Driftkostnad: 350 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 200 kr/månad

   Försäkring: 150 kr/månad

   Kommentar till driftkostnad: Observera att driftskostnaderna endast är uppskattade och kan variera.

   Antal personer i hushållet: 2 st

   Karta & område

   Solna

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Centralvägen 17 i Solna, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra bostadsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Solna-Sundbyberg!

   Läs mer

   Bobutiken i Solna

   Hitta din mäklare i Solna

   Liknande bostäder