Gamla Enköpingsvägen 152, Sundbyberg

2 150 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Visning

Mån 21 Okt 17:00 - 17:30

Anmäl till visning

Adress

Gamla Enköpingsvägen 152 - Sundbyberg

Kommun

Sundbyberg

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

Boarea

44,5m2

Våning

3 av 5 , Hiss finns

Rum

2 rok varav 1-2 sovrum

Område

Ursvik

Avgift

2 911 kr/mån

Utgångspris

2 150 000 kr

48 315 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Intresseanmälan

   * Obligatoriska fält,
   ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

   På Gamla Enköpingsvägen 152 tre trappor upp finner man denna fräscha, moderna och välplanerade tvåa om 44.5 kvm! De stora fönsterpartierna från vardera ände gör att lägenheten känns både luftig och ljus. Lägenhetens öppna planlösning mellan kök och vardagsrum ger intryck av en härligt social och spatiös bostad. Precis till vänster om entrén på loftgången har man en trevlig platsbyggd sittplats med bord att avnjuta när man nu känner för. Denna expansiva del av Sundbyberg och Ursvik med innerstaden endast 10 minuter bort präglas av en trivsam blandning av bostadsrätter, radhus och villor. I direkt närhet finner man matvarubutiken Willys, Hornbach, gym, caféer, restauranger och andra butiker. Gällande kommunikationer trafikerar buss 504, 591, 540 och 199 i närområdet och tar dig till bland annat Rissnes och Hallonbergens tunnelbanestation, Sundbyberg samt Solna Centrum. Ursvik som område går mot en mycket ljus framtid och är av branschen betraktad som ett av de mest potentiella områdena i Sundbyberg inom en snar framtid. Förutom närhet till grönområden och dess prisade, familjevänliga planering, så väntas tvärbanan att gå här inom kort och det kommer underlätta kommunikationen ännu mer. Tvärbanan kommer att åka mellan Bromma blocks till Helenelund via Ursvik. Detta är perfekt för pendlaren och ett utmärkt komplement till de redan mycket goda kommunikationerna! Åker man bil når man Stockholm city på ca 15 minuter och Arlanda flygplats på dryga 30 minuter. Bussar går till Hallonbergen (T-banestation) samt till Sundbyberg (pendeltågsstation mm). När det kommer till grönska och rekreation återfinns bland annat Ursviks populära motionsanläggning i närområdet och med en kort promenad når du fina och fridfulla Lötsjön samt Råstasjön. Här finns det mesta för den som önskar njuta av det bästa i Sundbyberg. Välkomna på visning till denna fantastiska lägenhet!

   Ansvarig mäklare

   Alla bilder

   Planritning

   Planritning-

   Visning

   Visning 1

   2019-10-21 17:00:00 2019-10-21 17:30:00 40 Bostadsvisning Gamla Enköpingsvägen 152, Sundbyberg 59,38164436, 17,94736761 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

   Beskrivning

   Hall

   Mindre hall med plats för avhängning av ytterkläder samt skoställ. Förvaring erbjuds i form av stor dubbelgarderob.

   Kök

   Snyggt och praktiskt kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Luckorna är vita och kakel svart. Den maskinella utrustningen går i rostfritt och består av platsbyggd micro och ugn, kyl/frys, häll samt diskmaskin. Invid fönster finns matplats för två i dagsläget men rymmer med all bekvämlighet upp till fyra personer om man så önskar.

   Vardagsrum

   Vardagsrummet är i öppen planlösning mot köket. Här kan man möblera för både matplats samt ha plats för soffgrupp om man så önskar.

   Badrum

   Fräscht och lyxigt badrum som innehar all utrustning man kan önska sig.Här finns det golvvärme, WC, handdukstork, dusch med glasväggar, tvättmaskin och torktumlare, handfat med tillhörande kommod samt spegelskåp med bakomliggande förvaringsutrymme.

   Sovrum

   Sovrummet är rymligt och ljust tack vare det stora fönsterpartiet som vetter mot grönskan. Här finns plats för dubbelsäng och nattduksbord samt övrig sovrumsmöblemang om man så önskar. I anslutning till sovrummet finns en stor garderob med spegel skjutdörrar från golv till tak som erbjuder rikligt med förvaringsutrymme.

   Loftgång/Utomhus sittplats

   I anslutning till bostaden har man tillgång till en härlig sittplats med bord på loftgången.

   Övriga utrymmen

   I föreningen finns tvättstuga för grovtvätt, styrelserum med pentry, barnvagnsrum/rullstolsrum samt cykelrum. Det finns även förråd i källare och entréplan.

   Byggnad/Renoveringar

   Byggnadsår: 2017

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   TV & bredband

   Obligatorisk tillägg på 204 kr för internet och tv

   Bilplats

   Föreningen har 12 st garageplatser. Kostnad 1200 kr/mån.

   Läs mer

   Fakta

   Ekonomi

   Andel i föreningen:

   1,73092%

   Andel av årsavgift:

   1,67321%

   Pantsättning:

   Bostaden är inte pantsatt.

   Pantsättningsavgift:

   683 kr

   Överlåtelseavgift:

   1 593 kr

   Betalas av säljare

   Byggnad

   Uppvärmningssystem:

   Fjärrvärme

   Förening

   Föreningens namn:

   HSB Fanfaren

   Antal lägenheter:

   59

   Antal lokaler:

   0

   Allmänt om föreningen:

   Brf Fanfaren registrerades 2014-10-16. Till föreningen hör adresserna Gamla Enköpingsvägen 152 och 154 med sammanlagt 59 stycken lägenheter. För att bli medlem i Brf Fanfaren krävs ett medlemskap i HSB Stockholm.   Gjorda renoveringar:

   Inget planerat underhåll eftersom det är nyproduktion med 5-års garantitid.   TV/Internet:

   Obligatorisk tillägg på 204 kr för internet och tv   Parkering:

   Föreningen har 12 st garageplatser. Kostnad 1200 kr/mån.   Gemensamma utrymmen:

   I föreningen finns tvättstuga för grovtvätt, styrelserum med pentry, barnvagnsrum/rullstolsrum samt cykelrum. Det finns även förråd i källare och entréplan.   Annat:

   Hushållsel räknas enligt schablon samma sak för varmvatten.


   Energideklaration

   Status:

   Ej utförd

   Allmänt

   Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

   Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

   Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

   Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

   Om budgivning

   Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

   Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

   Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

   Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

   Boendekalkyl

   Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

   Boendekalkyl Räntor