Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Gamla Enköpingsvägen 152, Sundbyberg

Utmärkt planerad och modern tvåa i populära Ursvik!

Pris:

1 995 000 kr

Månadsavgift 2 841 kr/mån Ingår i avgiften värme, kallvatten. Hushållsel räknas enligt schablon samma sak för varmvatten.

Bostadsrättslägenhet - Sundbyberg

Rum: 2 rok varav 1 sovrum

Våning: 3 av 4 , hiss finns

Byggår: 2017

Boarea: 44,5 m2

På Gamla Enköpingsvägen 152 finner man denna fräscha, moderna och välplanerade tvåa om 44.5 kvm! De stora fönsterpartierna från vardera ände gör att lägenheten känns både luftig och ljus. Lägenhetens öppna planlösning mellan kök och vardagsrum ger intryck av en härligt social och spatiös bostad. Precis till vänster om entrén på loftgången har man en trevlig platsbyggd sittplats med bord att avnjuta när man nu känner för. Denna expansiva del av Sundbyberg och Ursvik med innerstaden endast 10 minuter bort präglas av en trivsam blandning av bostadsrätter, radhus och villor. I direkt närhet finner man matvarubutiken Willys, Hornbach, gym, caféer, restauranger och andra butiker. Gällande kommunikationer trafikerar buss 504, 591, 540 och 199 i närområdet och tar dig till bland annat Rissnes och Hallonbergens tunnelbanestation, Sundbyberg samt Solna Centrum. Ursvik som område går mot en mycket ljus framtid och är av branschen betraktad som ett av de mest potentiella områdena i Sundbyberg inom en snar framtid. Förutom närhet till grönområden och dess prisade, familjevänliga planering, så väntas tvärbanan att gå här inom kort och det kommer underlätta kommunikationen ännu mer. Tvärbanan kommer att åka mellan Bromma blocks till Helenelund via Ursvik. Detta är perfekt för pendlaren och ett utmärkt komplement till de redan mycket goda kommunikationerna! Åker man bil når man Stockholm city på ca 15 minuter och Arlanda flygplats på dryga 30 minuter. Bussar går till Hallonbergen (T-banestation) samt till Sundbyberg (pendeltågsstation mm). När det kommer till grönska och rekreation återfinns bland annat Ursviks populära motionsanläggning i närområdet och med en kort promenad når du fina och fridfulla Lötsjön samt Råstasjön. Här finns det mesta för den som önskar njuta av det bästa i Sundbyberg. Välkomna på visning till denna fantastiska lägenhet!

Läs mer

Pris

1 995 000 kr

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Visning

  Vi anpassar våra visningar efter rådande situation för din och vår säkerhet.

  Tis 02 Juni

  18:55 - 19:35

  Öppen visning - anmäl dig för bättre service

  Ansvarig mäklare

  Mike Chammas

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0708-83 83 37

  mike.chammas@lansfast.se

  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   HALL

   Mindre hall med plats för avhängning av ytterkläder samt skoställ. Förvaring erbjuds i form av stor skjutdörrsgarderob lägre in i bostaden.

   KÖK

   Snyggt och praktiskt kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Luckorna samt kaklet i vitt. Den maskinella utrustningen går i rostfritt och består av inbyggd mikro och ugn, kyl/frys, spishäll samt diskmaskin. Invid fönster finns matplats för två i dagsläget men rymmer med all bekvämlighet upp till fyra personer om man så önskar.

   VARDAGSRUM

   Vardagsrummet är i öppen planlösning mot köket. Här kan man möblera för både matplats samt ha plats för soffgrupp om man så önskar.

   BADRUM

   Fräscht och lyxigt badrum som innehar all utrustning man kan önska sig.Här finns det golvvärme, WC, handdukstork, dusch med glasväggar, tvättmaskin och torktumlare, handfat med tillhörande kommod samt spegelskåp med bakomliggande förvaringsutrymme.

   SOVRUM

   Sovrummet är rymligt och ljust tack vare det stora fönsterpartiet som vetter mot grönskan. Här finns plats för dubbelsäng och nattduksbord samt övrig sovrumsmöblemang om man så önskar. I anslutning till sovrummet finns en stor garderob med spegel skjutdörrar från golv till tak som erbjuder rikligt med förvaringsutrymme.

   LOFTGÅNG/UTOMHUS SITTPLATS

   I anslutning till bostaden har man tillgång till en härlig sittplats med bord på loftgången.

   Bostad

   Boarea

   44,5m2 (Enligt ek förvaltare)

   Våning

   3 av 4 , hiss finns

   Lägenhetsnummer

   42

   Andel i föreningen

   1,76478%

   Andel av årsavgift

   1,67321%

   TV och internet

   Obligatorisk tillägg på 204 kr för internet och tv

   Byggnad

   Byggår

   2017

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd 2020-04-06
   Energiklass:
   Energiprestanda: 84 kWh/m2 och år

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   HSB Fanfaren

   Föreningens organisationsnummer

   769628-9326

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   59 st

   Antal lokaler

   0 st

   Byggår

   2017

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Brf Fanfaren registrerades 2014-10-16. Till föreningen hör adresserna Gamla Enköpingsvägen 152 och 154 med sammanlagt 59 stycken lägenheter. För att bli medlem i Brf Fanfaren krävs ett medlemskap i HSB Stockholm. Byggnaden är miljöcertifierade och har fått betyget silver. Vilket innebär att man har möjlighet att söka grönt bolån hos bankerna.

   Föreningens ekonomi

   Inga planerade avgiftshöjningar enligt styrelsen 2020-05-18.

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   Inget planerat underhåll eftersom det är nyproduktion med 5-års garantitid.

   Gemensamma utrymmen

   I föreningen finns tvättstuga för grovtvätt, styrelserum med pentry, barnvagnsrum/rullstolsrum samt cykelrum. Det finns även förråd i källare och entréplan. Övernattningsrummet är klart! Nu kommer man kunna boka detta. Kostnad för detta kommer att vara 200kr/natt.

   Parkering

   Föreningen har 12 st garageplatser. Kostnad 1200 kr/mån. 2 MC platser finns. kostnad 300 kr/mån. Finns 2 garageplatser lediga samt 2 MC enligt styrelsen 2020-05-18.

   Försäkring

   Försäkrad i Moderna Försäkringar. I försäkringen ingår bostadsrättstillägg samt styrelseansvarsförsäkring.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Gamla Enköpingsvägen 152, Sundbyberg

   Kommun: Sundbyberg

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 1 995 000 kr

   Månadsavgift: 2 841 kr/mån Ingår i avgiften värme, kallvatten. Hushållsel räknas enligt schablon samma sak för varmvatten.

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2020-04-30

   Pantsättningsavgift: 710 kr

   Överlåtelseavgift: 1 655 kr Betalas av säljare

   Karta & område

   Solna

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Centralvägen 17 i Solna, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra bostadsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Solna-Sundbyberg!

   Läs mer

   Bobutiken i Solna

   Hitta din mäklare i Solna

   Boendekalkyl

   Liknande bostäder