Objektbild

Hamngatan 30, SUNDBYBERG

Pris:

Pris ej angivet

Månadsavgift 3 266 kr/mån I avgiften ingår kallvatten samt fjärrvärme. Varmvatten samt el betalas av respektive hushåll via individuell mätning.

Bostadsrättslägenhet - SUNDBYBERG

Rum: 2 rok

Byggår: 2012

Boarea: 55 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Välkomna till Hamngatan 30 och denna välplanerade 2:a på en av Sundbybergs bästa adresser! Modern och social lägenhet med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, mysigt sovrum med eget fönster och genomgående fina ytskikt. Lägenheten erbjuder ett fullutrustat kök från Vedum med gott om förvaring, plats för en separat matplats intill de stora fönsterpartierna med ett fantastiskt ljusinsläpp och ett lättmöblerat vardagsrum med plats för den större soffgruppen. Här kan du året om nyttja den stora inglasade balkongen! Här finns plats för en större möbelgrupp för trevliga middagar eller att bara umgås. Vidare erbjuder lägenheten ett praktiskt och helkaklat badrum i tidlös design med egen kombi-maskin (tvätt och tork) för att underlätta vardagen och en rymlig hall med gott om förvaring i flertalet garderober samt ett externt förråd. Brf Sjöbodarna nr 1 ligger invid Bällstaåns strand i Sundbyberg. Utöver eget garage, ordnad ekonomi och kompetent styrelse så erbjuder föreningen en övernattningslägenhet till medlemmarnas gäster! De centrala delarna av Sundbyberg nås på bara på några minuter till fots. Här finns ett rikt utbud av kultur, restauranger, caféer och butiker. De största delarna av Sundbybergs centrum består av mysiga kullerstensgator som en del i den småstadskänsla som Sundbybergsborna uppskattar mycket. Även köpcentrumen Bromma Blocks och Signalfabriken finns inom nära avstånd. Kommunikationsmöjligheterna är stora med tvärbana, T-bana, pendeltåg, bussar, flygbussar till Bromma och Arlanda samt fjärrtåg mot bl.a. Västerås och Göteborg. Välkommen hit, välkommen hem!

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Amanda Barsoum

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0739-39 89 38

  amanda.barsoum@lansfast.se
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Bostad

   Boarea

   55m2 (Enligt ek förvaltare)

   Våning

   2 av 0 , hiss finns

   Lägenhetsnummer

   231185001-0234

   Andel i föreningen

   2,06897%

   Andel av årsavgift

   2,06916%

   TV och internet

   Föreningen har kollektiv anslutning av bredband via Ownit. Hastigheten är 700-1000 mbit. Kostnaden är 115 kr per månad som läggs på avgiften. Önskar den boende TV kontaktar varje enskild boende Ownit för att skapa avtal för det.

   Byggnad

   Byggår

   2012

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd 2014-10-30
   Energiklass:
   Energiprestanda, specifik energianvändning: 105 kWh/m2 och år

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   RB Brf Sjöbodarna nr 1

   Föreningens organisationsnummer

   716417-7169

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Övrigt om föreningen

   Bostadrättsinnehavarens individuella kostnader för varmvatten, hushållsel, TV, telefoni och internet tillkommer. Varmvatten och hushållsel bedöms enl. ekonomisk plan till ca 300 kr/mån/lgh. Dessa kostnader debiteras via bostadsrättsföreningen efter individuell förbrukning.

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   57 st

   Antal lokaler

   0 st

   Byggår

   2012

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Föreningen äger fastigheten Franstorp 3 i Sundbybergs kommun. På fastigheten finns 2 byggnader uppförda med 57 lägenheter, varav 37 st 1 rok och 20 st 2 rok. Byggnaderna är uppförda 2011-2012. Fastighetens adress är Hamngatan 26 och 30 i Sundbyberg. Kvarteret består av tre huskroppar som bildar en halvöppen u-form med en gemensam gård. Brf Sjöbodarna utgörs av byggnaderna som har sina gavlar mot Hamngatan. Husen har entréloggior (loftgångar) som förbindelse mellan trapphus/hissar och lägenheterna. Den tredje huskroppen, utefter Hamngatan, tillhör Brf Bryggan och utgörs av seniorlägenheter. Cykelförvaring via både cykelrum i huset och cykelförråd på gården. Kombinerad gemensamhetslokal/övernattningslägenhet med pentry, WC och dusch finns. Det finns två rum för sopsortering, ett för matavfall och ett för övriga hushållsavfall. Sundbyberg Stad kräver separering av matavfall från övrigt avfall och delar ut speciella kärl och specialpåsar för detta.

   Föreningens ekonomi

   Avgiften kommer att höjas med 2% från Januari 2021 enligt styrelsen 2021-02-10.

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   Inga renoveringar är planerade enligt styrelsen 2021-02-10. Möjlighet att glasa in vissa balkonger finns. Detta bekostas då av den enskilde bostadsrättsinnehavaren. Kontakta styrelsen vid intresse. Genomförda renoveringar. 2019 - Stamspolning 2017 - OVK 5-års besiktning genomförd. Inga större åtgärder. Inga andra renoveringar är planerade. Balkonginglasning är beslutat för det bostäder som kommunen godkänner. Bekostas av varje enskild bostadsrättsinnehavare och belastar ej föreningen ekonomiskt.

   Gemensamma utrymmen

   Cykelförvaring via både cykelrum i huset och cykelförråd på gården. Kombinerad gemensamhetslokal/övernattningslägenhet med pentry, WC och dusch finns. Det finns två rum för sopsortering, ett för matavfall och ett för övriga hushållsavfall. Sundbyberg Stad kräver separering av matavfall från övrigt avfall och delar ut speciella kärl och specialpåsar för detta. Till varje lägenhet finns tillhörande förråd.

   Parkering

   Under Brf Bryggan och Sjöbodarna finns ett gemensamt garage med 32 st garageplatser varav 10 st hör till Brf Sjöbodarna. Dessutom finns 6 st parkeringsplatser utanför husen kostar 700 kr/mån. En garageplats kostar 1250 kr/mån och en p-plats utomhus kostar 700 kr/mån. I övrigt gäller boendeparkering i området som kostar 300 kr/mån. För frågor gällande kö, kontakta styrelsen på brfsjobodarna@gmail.com Både garaget och p-platserna har idag kö, det är omöjligt att säga hur lång kötiden är.

   Försäkring

   Fastigheten är fullvärdesförsäkrad i Protector försäkring, Hemförsäkring bekostas individuellt av bostadsrättsinnehavarna och bostadsrättstillägget ingår i föreningens fastighetsförsäkring.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Hamngatan 30, SUNDBYBERG

   Kommun: Sundbyberg

   Område: Sundbyberg

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: Pris ej angivet

   Månadsavgift: 3 266 kr/mån I avgiften ingår kallvatten samt fjärrvärme. Varmvatten samt el betalas av respektive hushåll via individuell mätning.

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2020-11-18

   Pantsättningsavgift: 476 kr

   Överlåtelseavgift: 1 190 kr Betalas av köpare

   Karta & område

   Solna

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Centralvägen 17 i Solna, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra bostadsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Solna-Sundbyberg!

   Läs mer

   Bobutiken i Solna

   Hitta din mäklare i Solna

   Liknande bostäder