Mjölnerbacken 65, Sundbyberg

3 600 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Adress

Mjölnerbacken 65 - Sundbyberg

Kommun

Sundbyberg

Typ

Flerfamiljshus

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

Boarea

99m2

Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Våning

1 av 5 , Hiss finns

Rum

4 rok varav 3 sovrum

Område

Rissne

Avgift

4 397 kr/mån

I avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV (basutbud från Comhem), källarförråd samt bostadsrättstillägg.

I avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV (basutbud från Comhem), källarförråd samt bostadsrättstillägg.

Utgångspris

3 600 000 kr

36 364 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Eftertraktad gavelfyra med uthyrningsdel! Balkong i sydvästläge och utmärkta kommunikationer!

  ***Accepterat pris, kontakta mäklare för visning!*** Välkommen till denna härliga gavelfyra på Mjölnerbacken 65. Bostaden är välplanerad med stora rum, fräscht kök, uthyrningsdel och en härlig, inglasad balkong i sydväst! Bostaden har ett lugnt läge på Mjölnerbacken med fönster ut mot gården och mot en skogsdunge vid sidan av huset. Här bor du som vill ha ett fräscht boende med utmärkta kommunikationer i ett område som växer. Uthyrningsdelen gör det möjligt för er som inte behöver det extra rummet att bo väldigt billigt. Här bor du i en solid förening med stabil ekonomi och många hyresrätter kvar (dolda tillgångar) vilket på sikt kommer göra föreningen ännu stabilare och bättre. Detta återspeglar sig i en bra avgift samt att fastigheten är i gott skick. Rissne är beläget med flera vackra naturområden runt omkring samt med närhet till centrala Sundbyberg och Stockholm. Rissne är en stadsdel med närmast oförskämt bra läge. Den kommande utvecklingen av Rissne innefattar utbyggnaden av tvärbanan från Ulvsunda till Ursvik (planerad trafikstart 2021), Kista och Helenelund (planerad trafikstart 2023). Tvärbanan förbättrar kommunikationerna ytterligare samtidigt som Rissne torg blir en ny knutpunkt för resande som byter mellan tunnelbanan och tvärbanan. Några minuters promenad från bostaden når du Rissne centrum. Där hittar du tunnelbana, bussar, apotek, vårdcentral samt matbutik. Går du istället norrut från bostaden så finner du Willys, Coop, McDonalds mm.

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Planritning

  Planlösning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  Välkomnande och rymlig hall med gott om plats för förvaring i form av en stor skjutgarderob och avhängning av ytterkläder. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger ett snyggt ekparkettgolv.

  Vardagsrum

  Stort och luftigt vardagsrum med plats för större soffgrupp, matsalsmöbler samt tv-möbler. Från vardagsrummet når du bostadens större sovrum samt den inglasade balkongen med utsikt mot gården.

  Kök

  Välplanerat kök med vita luckor, vitt kakel och bänkskiva i rostfritt stål. Köket är utrustat med fullstor kyl och frys, diskmaskin, spis och dubbel diskho. Här får du plats med ett stort matbord för 6-8 matgäster.

  Sovrum 1

  Rymligt sovrum med plats för större säng och skrivbord. Här har du gott om förvaring i form av en garderobsvägg.

  Sovrum 2

  Bostadens större sovrum rymmer dubbelsäng och tillhörande sängmöbler. I direkt anslutning till sovrummet finner du en stor klädkammare. Det härliga hörnfönstret ger rummet ett härligt ljusinsläpp.

  Badrum

  Rymligt badrum med vitkaklade väggar och ljusblå plastmatta. Här får du plats med tvättpelare om du önskar. Idag är badrummet utrustat med badkar, kommod, toastol och hyllplan till förvaring.

  Rum uthyrningsdel

  Rummet har separat ingång från entrén och rymmer större säng, soffa och skrivbord. I rummet finns det idag en köksdel som är utrustat med micro, diskho och kylskåp.

  Badrum uthyrningsdel

  Renoverat och fräscht badrum utrustat med dusch, kommod och toastol. Vitt kakel på väggarna och ljusbrunt klinkergolv.

  Balkong

  Stor och inglasad balkong med plats för större möblemang och fin utsikt över föreningens innergård.

  Förråd

  Till lägenheten hör ett källarförråd.

  Övriga utrymmen

  Det finns cykelförråd, källarförråd och tvättstuga. Föreningen tillhandahåller även en föreningslokal som kan hyras för sammanträden, tillställningar och övernattningar. Kostnaden är 200 kr/natt.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1986

  Planerade underhåll: Dränering Stamspolning Hissrenovering Gjorda renoveringar: 2017-2018 Trapphusrenovering 2016 Hissbesiktning av alla hissar samt åtgärder 2016 Byte av filter fläktar 2016 Styrelsen har arbetat med den planerade renoveringen av alla trapphus. Byte av undercentralen, i samband med detta så återisolerades vvs-ledningar i undercentralen. OVK/luftflödesmätning har utförts. 2013 Ny torktumlare 2013 OVK 2013 Stamspolning 2012 Uppfräschning av tvättstuga 2010 Energideklaration 2010-2011 tvättmaskiner 2009 Ventilation underhåll 2009 Värme- och vattensystem, underhåll

  TV & bredband

  kabel-Tv, ComHem.

  Uteplats/Balkong

  Balkong, läge söder.

  Bilplats

  Föreningen har ca 1/7 del av gemensamhetsanläggningen Lidret 1 (Mjölnerbackens parkeringshus). Till dessa är det separat kö som administreras av Deloitte, tel 0752-46 46 20. Kostnad: 500 kr/mån för uteplats och 688 kr/mån för bur i kallgarage.

  Möjligt tillträde

  Enligt överenskommelse

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  390 kr/månad

  Försäkring:

  170 kr/månad

  Elkostnad:

  220 kr/månad

  Total driftkostnad:

  390 kr/månad

  Personer i hushållet:

  3 st

  Kommentar:

  I angiven driftskostnad för tre personers hushåll ingår: hushållsel 220 kr/månad och hemförsäkring 170 kr/månad. Driftskostnader enligt schablon.

  Andel i föreningen:

  1,157%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-01-09

  Pantsättningsavgift:

  465 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 163 kr

  Betalas av köpare

  Förening

  Föreningens namn:

  Vikingen 6

  Lägenhetsnummer:

  1083

  Antal lägenheter:

  134

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Brf Vikingen 6 är välskött förening belägen i Rissne.  Föreningens ekonomi:

  Ingen avgiftshöjning är på gång enligt styrelsen 2019-08-23  Gjorda renoveringar:

  Inga planerade renoveringar enligt styrelsen 2019-06-04 Gjorda renoveringar: 2018-2019 Radonmätning 2019 Hissrenovering 2017-2018 Trapphusrenovering 2016 Hissbesiktning av alla hissar samt åtgärder 2016 Byte av filter fläktar 2016 Styrelsen har arbetat med den planerade renoveringen av alla trapphus. Byte av undercentralen, i samband med detta så återisolerades vvs-ledningar i undercentralen. OVK/luftflödesmätning har utförts. 2013 Ny torktumlare 2013 OVK 2013 Stamspolning 2012 Uppfräschning av tvättstuga 2010 Energideklaration 2010-2011 tvättmaskiner 2009 Ventilation underhåll 2009 Värme- och vattensystem, underhåll  TV/Internet:

  kabel-Tv, ComHem.  Parkering:

  Föreningen har ca 1/7 del av gemensamhetsanläggningen Lidret 1 (Mjölnerbackens parkeringshus). Till dessa är det separat kö som administreras av Deloitte, tel 0752-46 46 20. Kostnad: 500 kr/mån för uteplats och 688 kr/mån för bur i kallgarage.  Gemensamma utrymmen:

  Det finns en föreningslokal som medlemmar kan hyra för sammanträden, tillställningar & övernattningsrum. Priset är 200 kr för ett dygn, därefter 300 kr/dygn om bokningen sker i följd med max 7 dagar i följd & ej mer än 4 veckor per år. Det finns även cykelförråd, källarförråd, och en gemensam tvättstuga.  Energideklaration

  Energiprestanda, specifik energianvändning:

  127 kWh/m2 per år

  Status:

  Utförd

  Deklarationsdatum:

  2009-02-03

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor