Objektbild

Örsvängen 9, SUNDBYBERG

Högt belägen och rymlig tvåa!

Pris:

Pris ej angivet

Månadsavgift 3 551 kr/mån I avgiften ingår värme, vatten, tv analogt utbud Com Hem, 700-1000 Mbit/s bredband.

Bostadsrättslägenhet - SUNDBYBERG

Rum: 2 rok

Våning: 7 av 8 , hiss finns

Byggår: 1965

Boarea: 69 m2

Välkommen upp till våning 7 och denna rymliga tvåa! Bostaden präglas av ett fint ljus tack vare det höga läget. Interiört ges ett fint kök, fräscht stamrenoverade badrum med wc och fina ytskikt. Vardagsrummet har utgång till den rymliga inglasade balkongen som är helt insynsskyddad! Lägenheten disponeras med en rymlig hall, ett sovrum, ett praktiskt kök med mycket förvaringsmöjligheter samt plats för matbord och stolar. Bostaden har två stambytta och nyrenoverade hygienutrymmen varav ett badrum med dusch och en separat wc. Via både hall och stora sovrummet nås en stor och uppskattad walk in closet! Läget är perfekt för dig som vill bo naturnära men ändå med närhet till centrala Sundbyberg och Råsunda. Tunnelbanan en bit bort tar dig till innerstaden på 10 minuter. I närheten finns även butiker och en stor matvaruaffär. På promenadavstånd finns Mall of Scandinavia som är Skandinaviens största shoppingcenter och invid ligger nationalarenan Friends Arena. Inte allt för långt borta finns även populära Solna Centrum. För naturälskaren finns de fina promenadvägarna runt Lötsjön och Råstasjön och för sportfantasten finns alldeles intill Sundbybergs Rackethall samt fotbollsplaner och en kort bit bort även simhall, sporthall, gym, minigolfbana, ridstall samt Ursviks motionsområde.

Läs mer

Pris

Pris ej angivet

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Amanda Barsoum

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0739-39 89 38

  amanda.barsoum@lansfast.se

  Bevaka slutpris

  Fyll i dina uppgifter så skickar Länsförsäkringar Fastighetsförmedling slutpriset på Örsvängen 9 till dig.

   Planritning
   Planritning

   Värdera din bostad kostnadsfritt*

   Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

   *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

    Beskrivning

    Interiör

    Bostad

    Boarea

    69m2 (Enligt ek förvaltare)

    Våning

    7 av 8 , hiss finns

    Lägenhetsnummer

    123

    Andel i föreningen

    0,7124%

    Andel av årsavgift

    Andel av årsavgift har ej gått att få fram.

    TV och internet

    Föreningen ha ett gruppavtal med Ownit för bredbandsuppkoppling med en hastighet om 700-1000 Mbit/s som ingår i avgiften. Analoga basutbudet från Com hem ingår i avgiften och möjlighet finns att teckna eget digitaltv-avtal.

    Byggnad

    Byggår

    1965

    Energideklaration

    Energideklarationen är utförd 2010-01-12
    Energiprestanda, specifik energianvändning: 120 kWh/m2 och år

    Hiss

    Hiss finns

    Allmänt om föreningen

    Föreningens namn

    Hästhoven 2

    Föreningens organisationsnummer

    769616-7621

    Föreningsform

    Bostadsrättsförening

    Äkta/oäkta förening

    Äkta förening

    Tillåter föreningen delat ägande?

    Ja

    Föreningens byggnader

    Antal lägenheter

    128 st , varav hyresrätter: 25 st

    Antal lokaler

    3 st

    Byggår

    1965

    Äger föreningen marken

    Ja

    Allmän information

    Föreningen Hästhoven 2 köpte fastigheten 2013-03-06 med adresserna Örsvängen 9-15 i Sundbyberg. I föreningen finns 128 lägenheter varav 103 st upplåtes med bostadsrätt och 25 st är hyresrätter. Dessa hyresrätter innebär ett friskt kapitaltillskott vart efter de säljs på den öppna marknaden. Fullvärdesförsäkring finns via Bostadsrätternas fastighetsförsäkring . Hemförsäkring bekostas av bostadsrättsinnehavarna medan bostadsrättstillägg bekostas av föreningen. Föreningen äger marken. Det finns källarförråd, barnvagnsförråd, cykelförvaring, styrelselokal, en tvättstuga i varje huskropp samt en grovtvättstuga i hus nr 15.

    Föreningens ekonomi

    Ingen avgiftsförändring är beslutad enligt styrelsen 2020-12-14.

    Föreningens planerade och utförda renoveringar

    Kommande renoveringar: 2021 - Dränering kring fastigheterna, utbyte av samtliga termostater samt byte av stamventiler i källaren med tillhörande injustering. Relining av bottenplatta i hus 9, 13 & 15. Byte av låssystem på alla föreningens allmänna dörrar, digitala bokningstavlor till tvättstugan 2025 - Påbyggnation med renovering av tak, fasad och hissar. Utförda renoveringar: 1999 - Fönster bytta till 3-glas. 2000 - Radiatorventiler bytta i lägenheterna. 2007 - Installation av ny fjärrvärmecentral. 2007 - 2011 -Maskinpark i tvättstugor bytta. 2014 - Nya entrépartier samt nytt kortläsarsystem installerat. 2015 - Ny utomhusbelysning. 2015 - Motorvärmarautomatik utbytt. 2016 - Belysning trapphus och tvättstugor bytta till LED. 2017 - 2019 -Stambyte av badrum, wc samt kök. 2020 - Utbyte av samtliga termostater samt byte av stamventiler i källaren med tillhörande injustering. Relining av bottenplatta i hus 9, 13 & 15. Byte av låssystem på alla föreningens allmänna dörrar, digitala bokningstavlor till tvättstugan.

    Gemensamma utrymmen

    Det finns källarförråd, barnvagnsförråd, cykelförvaring, styrelselokal, en tvättstuga i varje huskropp samt en grovtvättstuga i hus nr 15.

    Parkering

    Ca 54 parkeringsplatser utan el. Går att hyra för 350 kr/mån. Ca 40 parkeringsplatser med el. Går att hyra för 450 kr/mån. Till parkeringsplatserna är det separat kö som administreras av styrelsen. För närvarande är det inte några platser lediga både med och utan el. Men då kön är kort så brukar det lösa sig snabbt att man får en plats enligt styrelsen 2020-12-14

    Försäkring

    Fullvärdesförsäkring finns via Bostadsrätterna. Hemförsäkring bekostas av bostadsrättsinnehavarna medan bostadsrättstillägg bekostas av föreningen.

    Föreningens hemsida

    http://brfhasthoven2.se

    Läs mer

    Allmänt

    Adress: Örsvängen 9, SUNDBYBERG

    Kommun: Sundbyberg

    Område: Ör

    Boendeform: Bostadsrättslägenhet

    Upplåtelseform: Bostadsrätt

    Ekonomi

    Pris: Pris ej angivet

    Månadsavgift: 3 551 kr/mån I avgiften ingår värme, vatten, tv analogt utbud Com Hem, 700-1000 Mbit/s bredband.

    Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2021-01-07

    Pantsättningsavgift: 476 kr

    Överlåtelseavgift: 1 190 kr Betalas av köpare

    Karta & område

    Solna

    Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

    Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Centralvägen 17 i Solna, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra bostadsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

    Välkommen till din lokala mäklare i Solna-Sundbyberg!

    Läs mer

    Bobutiken i Solna

    Hitta din mäklare i Solna

    Boendekalkyl

    Liknande bostäder