Budgivning pågår

Skrivargatan 31, Sundbyberg

2 295 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Skrivargatan 31 - Sundbyberg

  Kommun

  Sundbyberg

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  2016

  Boarea

  46m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  2 av 4 , Hiss finns

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Område

  Ursvik

  Avgift

  2 863 kr/mån

  Inkl. Värme, vatten, TV och förråd. Obligatorisk kostnad om 81kr/ månaden tillkommer för bredband.

  Utgångspris

  2 295 000 kr

  49 891 kr/m2

  Acceptpris Kontakta mäklaren för visning

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  Välkommen till Skrivargatan 31 i nybyggda och moderna Stora Ursvik! Här finner du en nybyggd och genomgående fräsch bostad i hög klass. Lägenheten rymmer gott om förvaring, rejäla rum, stort badrum samt en social och öppen planlösning mellan kök och vardagsrummet. Bostaden har genomgående ljusa materialval och ekparkett på golvet. Närområdet erbjuder det bästa av de mesta. Här finns elljusspår, fotbollsplaner, vacker natur och för den shoppinglade så är det nära till Mall of Scandinavia och Kistagallerian. Ursvik är ett lättillgängligt området för den bilburne då du snabbt tar dig ut på både E18 och E4 an. Föreningen erbjuder även flertalet garageplatser och i området råder boendeparkering. Har du inte bil så finns det bussar som smidigt tar dit till både tunnelbana och pendeltåg. Här får du det bästa av två världar, snygga nybyggda hus i stadsmiljö med vacker natur runt husknuten!

  Ansvarig mäklare

  Extra kontaktperson

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  Välkomnande och rymlig hall med gott om plats för förvaring i form av en stora barderob. Hallen är möblerbar vilket ger möjlighet till maximal förvaring.

  Vardagsrum

  Hemtrevligt och välplanerat vardagsrum med social planlösning mot köket. Här får du gott om plats för en soffgrupp med tillhörande tv-möbler. Från vardagsrummet når du utgången till bostadens balkong.

  Kök

  Välplanerat och yteffektivt kök med gott om arbetsyta och förvaringsmöjligheter. Köket är stilrent inrett med vita luckor, svart bänkskiva och vitt kakel. Köket är utrustat med diskho , kyl och frys, diskmaskin och matplats för ca 4-6 personer.

  Sovrum

  Bostadens sovrum rymmer plats för dubbelsäng, tillhörande sängmöbler. Sovrummet har även stora garderober.

  Dushrum

  Rymligt duschrum som är utrustad med både tvätt och torkmaskin, ovanpå finner vi två skåp. golvet är svart klinker och på väggarna har vi vit kakel. Spotlight med dimmerfunktion ger duschrummet en harmonisk känsla. Handfat, kommod, WC, samt en duschhörna med glasdörrar.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2016

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  0,00961%

  Andel av årsavgift:

  0,4999%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2018-10-17

  Pantsättningsavgift:

  455 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 138 kr

  Betalas av säljare

  Förening

  Föreningens namn:

  Ursvikskulle

  Lägenhetsnummer:

  724

  Antal lägenheter:

  170

  Byggår:

  2016

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Brf Ursvikskulle består av 170 bostadsrätter och 86 stycken parkeringsplatser under föreningens hus. Adresserna är Gamla Enköpingsvägen 176-182, Ladugårdsgatan 4-6, Skrivargatan 31 och Stallgatan 13 i Sundbyberg. Gemensamma utrymmen är Barnvagns/rullstolsrum, Städrum, Teknikrum och Lägenhetsförråd. Fristående cykelförråd på gården.  Föreningens ekonomi:

  Inga avgiftshöjningar planeras. (enligt styrelsen 2018-10-17)  Gjorda renoveringar:

  Fastigheten är nybyggd och inga renoveringar har alltså gjorts, inga renoveringar planeras (enligt styrelsen 2018-10-19).  TV/Internet:

  Föreningen är ansluten till Sundbybergs stadsnät. Det ingår ett utbud av TV-kanaler. för närvarande SVT1, SVT2, SVT24, Barnkanalen, Kunskapskanalen, SVTHD och TV4. För att beställa telefoni, bredband eller ytterligare TV-kanaler, kontakta den tjänsteleverantör du önskar bland Sundbybergs Stadsnäts utbud. En HDTV-box per lägenhet, tillhandahålls utan kostnad, av Bostadsrättsföreningen. Den kvitteras ut från Sundbybergs Stadsnät, av dig som Lägenhetsinnehavare. Föreningen har tecknat ett gruppavtal gällande bredband, en obligatorisk kostnad om 81kr/månaden tillkommer.  Parkering:

  I föreningen finns det 86 garageplatser. 1000 kr/mån. För att hyra en garageplats ska du vända dig till föreningens styrelse. i dagsläget finns det lediga platser. (enligt styrelsen 2018-10-23) Direktanslutande hiss ned till garaget.  Gemensamma utrymmen:

  Entré/trapphus, Barnvagns/rullstolsrum, Städrum, Teknikrum och Lägenhetsförråd. Fristående cykelförråd på gården.  Annat:

  Bostadsrättsföreningen har en fastighetsförsäkring som bland annat innefattar ansvar för skador på fastigheten som kommit till av brand, vattenskada på grund av trasig ledning och inbrott.


  Energideklaration

  Status:

  Ej utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor