Varning! Just nu förekommer bedrägeriförsök där personer som utger sig för att vara mäklare kontaktar bostadssäljare och ber dem legitimera sig via BankID. Var uppmärksam! Läs mer Jag förstår


Stallgatan 22, Sundbyberg

2 995 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Stallgatan 22 - Sundbyberg

  Kommun

  Sundbyberg

  Typ

  Flerfamiljshus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  2014-2015

  Boarea

  75m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  1 av 4 , Hiss finns

  Rum

  3 rok varav 2 sovrum

  Område

  Sundbyberg/Ursvik

  Avgift

  4 250 kr/mån

  Inkl, värme, vatten samt bostadsrättstillägg. Obligatorisk kostnad för bredband tillkommer med 81kr/månaden..

  ACCEPTERAT PRIS

  2 995 000 kr

  39 933 kr/m2

  Unik 3:a med stor uteplats!

  * Kontakta ansvarig mäklare för visning! Välkommen till denna trea med plats för hela familjen och många gäster! Här erbjuds ni ett trevligt och familjärt boende med en generös planlösning. Det här är helt enkelt en perfekt bostad för er som uppskattar det praktiska i boendet - välplanerat, ljust kök med mängder av förvaringsutrymmen, stora sällskapsytor, ett rymligt och praktiskt badrum, två bra sovrum, flertalet garderober och sist men inte minst en stor uteplats mot lugn innergård. Från Stallgatan når man med bil Stockholm city på ca 15 minuter och Arlanda flygplats på ca 20 minuter. Bussar går till Hallonbergen (T-banestation) samt till Sundbyberg (pendeltågsstation mm). I Ursvik kommer man att bygga ut kommunikationsnätet i takt med att området växer. Spårvägstrafiken planeras utvecklas via utbyggnad av Tvärbanan. Den lokala busstrafiken går igenom området. Längs Enköpingsvägen finns flera stora mataffärer för större inköp samt bygghandel, McDonalds och bensinmack. I det absoluta närområdet finns gym, närbutik och frisör för att nämna något. Men området växer så det knakar vilket kommer att ge ett än rikare serviceutbud! Området är beläget med närhet till naturen och goda möjligheter till motion. Här finns löparslingor och skidspår på vintern vid Ursviks Motionsgård. I området finns också gott om förskolor och grundskolor!

  Ansvarig mäklare

  Extra kontaktperson

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2014-2015

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  1,49669%

  Andel av årsavgift:

  1,49671%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2018-03-27

  Pantsättningsavgift:

  465 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 163 kr

  Betalas av köpare

  Byggnad

  Byggår:

  2014-2015

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  Tehuset i Ursvik

  Lägenhetsnummer:

  502

  Antal lägenheter:

  83

  Byggår:

  2015

  Antal lokaler:

  6

  Allmänt om föreningen:

  Till föreningen hör adresserna Stallgatan 22, Ursviks Allé 29, 35, 41. I föreningen finns 83 bostadsrättslägenheter samt 6 lokaler. I föreningen finns barnvagns- och rullstolsrum i källarplan vid trapphus 5 och rullstolsrum finns i entréplan i trapphus 6, 7 och 8. Cykelrum i källarplan. Det finns även en tvättstuga i trapphus 8 med 2 tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp, bordsmangel på bänk och tvättbank. Till varje lägenhet hör ett lägenhetsförråd. Gårdshusets förråd ligger i källarvåningen medan trapphus 6, 7 och 8 har sina förråd i grannfastigheten. Fullvärdesförsäkring finns via Länsförsäkringar. I försäkringen ingår kollektivt bostadsrättstillägg för medlemmarna samt ansvarsförsäkring för styrelsen.  Föreningens ekonomi:

  Det finns inga beslut tagna på att ändra avgiften, enligt styrelsen 2019-02-05.  Gjorda renoveringar:

  Det finns inga större renoveringar planerade enligt styrelsen. 2017 - Tvåårsbesiktning.  TV/Internet:

  Tv och bredband levereras av Sundbybergs stadsnät.  Parkering:

  Föreningen har 41 garageplatser i en gemensamhetsanläggning tillsammans med fastigheten Kaffestugan 1. Hyran för en p-plats är 1.040 kr per månad. Kön hanteras av styrelsen. F.n en kortare kö enligt styrelsen.  Gemensamma utrymmen:

  I föreningen finns barnvagns- och rullstolsrum i källarplan vid trapphus 5 och rullstolsrum finns i entréplan i trapphus 6, 7 och 8. Cykelrum i källarplan. Det finns även en tvättstuga i trapphus 8 med 2 tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp, bordsmangel på bänk och tvättbank. Till varje lägenhet hör ett lägenhetsförråd. Gårdshusets förråd ligger i källarvåningen medan trapphus 6, 7 och 8 har sina förråd i grannfastigheten.  Energideklaration

  Energiklass:

  D

  Energikonsumtion:

  92 kWh/m2 år

  Status:

  Utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor