Vintergatan 4, 2tr, Sundbyberg

3 395 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Vintergatan 4, 2tr - Sundbyberg

  Kommun

  Sundbyberg

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1936

  Boarea

  52m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  2 av 4 (Våningsplan 2 av 4. ) , Hiss finns

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Område

  Centrala Sundbyberg

  Avgift

  3 711 kr/mån

  inkl. VÄ, VA, Kabel-TV (Basutbud)

  Utgångspris

  3 395 000 kr

  65 288 kr/m2

  Magisk två i hjärtat av Sundbyberg

  Välkomna till Vintergatan 4 och denna utmärkta tvåa i centrala Sundbybergs. Bostaden har löpande och varsamt renoverats till dess nuvarande skepnad. I hela lägenheten ligger fin enstavig ekparkett som matchas med målade väggar i olika ljusa nyanser som gör att man verkligen längtar hem. Från vardagsrummet nås bostadens balkong Här kan man njuta av solen och sannolikt även måltiderna under sommarhalvåret. Läget på Vintergatan kan inte bli bättre. Bostaden är centralt belägen men ändå väldigt lugn och skyddad från trafik och buller. På 5 minuter når du det krogtäta Sundbyberg om du vill slippa matlagningen eller ta en fikapaus på något av de trevliga caféerna. I närområdet finns flertalet matvaruaffärer, skola samt förskolor. För naturälskaren finns fina promenadvägar runt Lötsjön och Råstasjön och för sportfantasten finns simhall, sporthall, gym, ridstall samt Ursviks motionsområde inom bekvämt avstånd. Även Marabouparken och Tornparken ligger på nära avstånd. Och när det gäller kommunikationer lovar vi att inte heller göra er besvikna. Med Citybanan är tar det 6 minuter så är man i Odenplan. Här finns även T-bana, tvärbanan, fjärrtåg och bussar som nås på fem minuter med en rask promenad. Bromma flygplats ligger 3 hållplatser bort med buss!

  Ansvarig mäklare

  Extra kontaktperson

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  Hallen är inredd med ljust parkettgolv och vita väggar. Här erbjuds möjligheten för förvaring i form av klädhängare samt skohylla. Till vänster om hallen har vi ett inbyggt skåp med plats för förvaring.

  Kök

  Fint renoverat och mycket rymligt kök där man liksom nuvarande ägare med fördel placerar bordet mitt i rummet. Här finns gott om både bänkytor och skåpsförvaring, perfekt för dig som gillar matlagning. Maskinellt finns här kombinerad ugn/häll, kyl/frys, diskmaskin, fläkt, microvågsugn. Liksom i övriga bostaden ligger ljus fin ekparkett, väggarna är ljusmålade.

  Vardagsrum

  In till höger från hallen nås detta unika vardagsrum där samma fina ekgolv . Väggarna är ljusmålade och tillsammans med den generösa takhöjden och bra ljusinsläpp blir rummet väldigt ljust.

  Sovrum

  Sovrummet erbjuder plats för dubbelsäng och extra förvaring. Gott om garderobsutrymmen finns i sovrummet. Ljust parkettgolv och vita väggar med härligt ljusinsläpp via fönsterna utan någon som helst insyn - här sover du lugnt och stilla!

  Balkong

  Ljus och härlig balkong i solsäkert läge med trevlig utsikt utan insyn

  Badrum

  Här finns WC, handfat, komod spegelskåp ochduschvägg . Ljus grått kakel klär väggarna och under fötterna har vi svart klinker.

  Förråd

  Det finns ett separat vindsförråd som hör till bostaden.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1936

  Uteplats/Balkong

  Det finns balkong

  Bilplats

  Föreningen har inga egna parkeringsplatser. Boendeparkering i Sundbyberg kostar 300 kronor per månad alternativt 960 kronor för 4 månader. Boendeparkering.

  Läs mer

  Omgivning

  Beskrivning av omgivningen

  Centrala Sundbyberg beskrivs oftast som en stad i staden. Här möts du av småstadskänsla med härlig gemenskap samtidigt som du endast befinner din 10 minuter ifrån Stockholms centrala delar. Bebyggelsen i området är brett varierat och här finner du allt från sekelskiftes hus till nyproducerade lyxlägenheter. Sundbybergs ses kommunalt sätt som en knytpunkt eftersom du kan ta dig hit med pendeltåg, tunnelbana, bussar, tvärbana och fjärrtåg. I centrum finner du flera matbutiker såsom Willys, Hemköp och Ica Nära. Området är expansivt och flertalet gamla fabriker har under senare år gjorts om till bostäder samt nya affärer och trendiga restauranger.

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  260 kr/månad

  Försäkring:

  140 kr/månad

  Elkostnad:

  120 kr/månad

  Total driftkostnad:

  260 kr/månad

  Personer i hushållet:

  2 st

  Andel i föreningen:

  2,12938%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2018-07-09

  Pantsättningsavgift:

  455 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 138 kr

  Betalas av köpare

  Byggnad

  Byggår:

  1936

  Fönster:

  3-glasfönster

  Förening

  Föreningens namn:

  Isbiten

  Lägenhetsnummer:

  51021

  Antal lägenheter:

  42

  Antal lokaler:

  2

  Allmänt om föreningen:

  Brf Isbiten bildades 2003 och är belägen på Vintergatan 4-6 i Sundbyberg. Föreningens fastighet är uppförd 1936 och förvärvades av föreningen år 2004. Huset består av 42 lägenheter varav 2 är hyresrätter. Föreningen har även 2 lokaler vars verksamheter är gym (Curves) och kontor (flyttfirma) samt ett lager. Föreningen äger marken.  Föreningens ekonomi:

  Inga avgiftsförändringar enligt styrelsen 2018-07-06.  Gjorda renoveringar:

  Det finns inga planerade underhåll/renoveringar i dagsläget 2018-07-06 Varje bostadsrättsinnehavare kommer att få välja mellan att plombera den öppna spisen eller renovera den så att den kan brukas. Kostnaden för plombering står föreningen för medan renovering bekostas av bostadsrättsinnehavaren Gjorda renoveringar: 2013 - Under våren/sommaren genomfördes en fasadrenovering (sidan ut mot Vintergatan). Samtidigt renoverades de delar av taket som behövdes samt målades fönster. 2011 - Renovering av taket (byte av plåt). 2005 - Nyinstallation av fjärvärmeanläggning. 1986 - Stammarna i kök/badrum byttes samt elstammar och ventilationen.  TV/Internet:

  Kabel-TV och bredband via ComHem, Tillägg p 130 kr/mån tillkommer.  Parkering:

  Föreningen har inga egna parkeringsplatser. Boendeparkering i Sundbyberg kostar 300 kronor per månad alternativt 960 kronor för 4 månader.  Gårdsplan:

  Baksidan en liten gårdsplats med grill.  Gemensamma utrymmen:

  Det finns cykelförråd, barnvagnsförråd, tvättstuga och vindsförråd.  Annat:

  Städningen av trapphuset utförs av städfirma. Föreningen anordnar en höst samt en vårstädning för medlemmarna. Energideklaration genomförd. Det råder idag eldningsförbud i hela fastigheten. Föreningen godkänner köksfläkt tilllkopplad till ventiationen.


  Energideklaration

  Energiklass:

  C

  Energikonsumtion:

  130 kWh/m2 år

  Status:

  Utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor