Objektbild

Åkerbyvägen, Täby

Pris:

Pris ej angivet

Månadsavgift 3 736 kr/mån I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv, bredband och förråd.

Bostadsrättslägenhet - Täby

Rum: 4 rok varav 3 sovrum

Våning: 2 av 3

Boarea: 85,5 m2

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Välkommen till en mycket trivsam och renoverad bostad i ett lugnt och insynskyddat läge. Lägenheten har 3 sovrum, rymligt och renoverat kök samt ett snyggt badrum med alla tänkbara bekvämligheter. Välkomna!

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Ansvarig mäklare

  Martin Fröblom

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 070-898 11 90

  martin.froblom@lansfast.se

  Bilder

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

  Beskrivning

  Interiör

  Rumsbeskrivning

  Hall I entrén möts man av vitmålade väggar och ett snyggt och slitstarkt klinkergolv. I hallen har man bra plats för ytterkläder och annan förvaring samt även garderober in mot köket. In i hallen och vidare mot de övriga rummen ligger ett snyggt parkettgolv. Kök Ett nyrenoverat kök från 2011 med matlagningsglädje tack vare öppna arbetsytor, integrerade vitvaror samt gott om förvaringsutrymmen. Rymlig matplats mot den trivsamma innergården. Köket är välutrustat med integrerade vitvaror såsom kyl/frys, en extra separat frys, diskmaskin, induktionshäll och spisfläkt samt ugn och mikro i ergonomisk höjd. Ovanför diskbänken och arbetsbänken sitter ett snyggt kakel och på golvet ligger ett ljust parkettgolv. Under de stilrena väggskåpen sitter en trivsam belysning ner mot arbetsytorna och eluttag för matlagningsmaskiner. Vardagsrum Ett luftigt och lättmöblerat vardagsrum med utgång till en fransk balkong mot innergården. Vardagsrummet kan med fördel möbleras med mycket förvaring, plats för tv samt sällskapsdel och har en bra kontakt med köket för sociala tillställningar. Väggarna är vitmålade och rummet har ekparkett. I vardagsrummet har ett extra sovrum byggts med isolerade väggar och man har fortfarande gott om plats i vardagsrummet. Sovrum 1, 2 och 3 Sovrum 1 och 2 är två stora sovrum med garderober, ljusmålade väggar och parkettgolv. De ligger från hallen och har ett mycket lugnt läge mot skogen. Sovrum 3 ligger mellan badrummet och vardagsrummet. Ett rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng samt övrig möblering om så önskas. Badrum och en gästtoalett Från hallen ligger en gästtoalett och det helkaklade badrummet. Båda mycket bra renoverade där badrummet renoverades 2008 och gästtoaletten 2011. Badrummet har ett snyggt kakel och klinkergolv och är utrustat med badkar, praktiska badrumsmöbler samt tvättmaskin. Gästtoaletten är nyligen renoverad med ett mycket gott resultat med klinkergolv, kakel och bra förvaring i skåp och hyllor. Området och innergården Utanför bostaden har man en stor innergård med öppna gräsytor som inbjuder till picknick och lek. Här finns en trivsam och mycket uppskattad grillplats för härliga sommarkvällar och välutrustade lekplatser för de yngre. Bra kommunikationer finner man från Roslagsbanans båda hållplatser Täby centrum samt Ensta. I området finns flera förskolor och en omtyckt F-9 skola. För den friluftsintresserade har man friluftsgården Ensta krog. Därifrån utgår motionsspår, bl a ett elljusspår som är 2,5 km långt, och det finns möjlighet till dusch och bastu.

  Uteplats/Balkong

  Fransk balkong, läge sydväst.

  Bostad

  Boarea

  85,5m2

  Våning

  2 av 3

  Lägenhetsnummer

  696

  Andel i föreningen

  0,1119%

  Andel av årsavgift

  Andel av årsavgift har ej gått att få fram.

  Övriga utrymmen

  Det finns cykelförråd, festlokal, källarförråd och tvättstuga.

  Byggnad

  Energideklaration

  Hiss

  Allmänt om föreningen

  Föreningens namn

  Brf Farmen

  Föreningens organisationsnummer

  716000-0209

  Föreningsform

  Bostadsrättsförening

  Äkta/oäkta förening

  Äkta förening

  Tillåter föreningen delat ägande?

  Nej

  Föreningens byggnader

  Antal lägenheter

  866 st

  Antal lokaler

  0 st

  Byggår

  1964

  Äger föreningen marken

  Ja

  Allmän information

  Föreningen bildades 1964 och bostäderna omfattas inom adresserna Åkerbyvägen 100-394 med totalt 866 st lägenheter fördelat på 5 olika gårdar.

  Föreningens ekonomi

  Avgifterna höjdes med 3% 2017 En avgiftshöjning med 2,5% skedde i Jan 2019. Inga fler planerad höjningar under året.

  Föreningens planerade och utförda renoveringar

  2014-16: Stamrelining 2016-17: Fönsterbyte

  Försäkring

  Föreningen har tecknat en kollektiv bostadsrättsförsäkring för alla medlemmar. Det innebär att man inte behöver ett bostadsrättstillägg i den egna hemförsäkringen. Alla boende ansvarar dock själva för att ha en hemförsäkring.

  Föreningens hemsida

  www.brffarmen.se

  Läs mer

  Allmänt

  Adress: Åkerbyvägen, Täby

  Kommun: Täby

  Område: Täby Centrum

  Församling: Täby

  Boendeform: Bostadsrättslägenhet

  Upplåtelseform: Bostadsrätt

  Ekonomi

  Pris: Pris ej angivet

  Månadsavgift: 3 736 kr/mån I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv, bredband och förråd.

  Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

  Pantsättningsavgift: 465 kr

  Överlåtelseavgift: 1 163 kr Betalas av köpare

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende

  Karta & område

  Bobutiken i Täby

  Hitta din mäklare i Täby

  Liknande bostäder