Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Åkerbyvägen, Täby

Pris:

Pris ej angivet

Månadsavgift 3 736 kr/mån I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv, bredband och förråd.

Bostadsrättslägenhet - Täby

Rum: 4 rok varav 3 sovrum

Våning: 2 av 3

Boarea: 85,5 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Välkommen till en mycket trivsam och renoverad bostad i ett lugnt och insynskyddat läge. Lägenheten har 3 sovrum, rymligt och renoverat kök samt ett snyggt badrum med alla tänkbara bekvämligheter. Välkomna!

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Martin Fröblom

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 070-898 11 90

  martin.froblom@lansfast.se

  Bilder

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Rumsbeskrivning

   Hall I entrén möts man av vitmålade väggar och ett snyggt och slitstarkt klinkergolv. I hallen har man bra plats för ytterkläder och annan förvaring samt även garderober in mot köket. In i hallen och vidare mot de övriga rummen ligger ett snyggt parkettgolv. Kök Ett nyrenoverat kök från 2011 med matlagningsglädje tack vare öppna arbetsytor, integrerade vitvaror samt gott om förvaringsutrymmen. Rymlig matplats mot den trivsamma innergården. Köket är välutrustat med integrerade vitvaror såsom kyl/frys, en extra separat frys, diskmaskin, induktionshäll och spisfläkt samt ugn och mikro i ergonomisk höjd. Ovanför diskbänken och arbetsbänken sitter ett snyggt kakel och på golvet ligger ett ljust parkettgolv. Under de stilrena väggskåpen sitter en trivsam belysning ner mot arbetsytorna och eluttag för matlagningsmaskiner. Vardagsrum Ett luftigt och lättmöblerat vardagsrum med utgång till en fransk balkong mot innergården. Vardagsrummet kan med fördel möbleras med mycket förvaring, plats för tv samt sällskapsdel och har en bra kontakt med köket för sociala tillställningar. Väggarna är vitmålade och rummet har ekparkett. I vardagsrummet har ett extra sovrum byggts med isolerade väggar och man har fortfarande gott om plats i vardagsrummet. Sovrum 1, 2 och 3 Sovrum 1 och 2 är två stora sovrum med garderober, ljusmålade väggar och parkettgolv. De ligger från hallen och har ett mycket lugnt läge mot skogen. Sovrum 3 ligger mellan badrummet och vardagsrummet. Ett rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng samt övrig möblering om så önskas. Badrum och en gästtoalett Från hallen ligger en gästtoalett och det helkaklade badrummet. Båda mycket bra renoverade där badrummet renoverades 2008 och gästtoaletten 2011. Badrummet har ett snyggt kakel och klinkergolv och är utrustat med badkar, praktiska badrumsmöbler samt tvättmaskin. Gästtoaletten är nyligen renoverad med ett mycket gott resultat med klinkergolv, kakel och bra förvaring i skåp och hyllor. Området och innergården Utanför bostaden har man en stor innergård med öppna gräsytor som inbjuder till picknick och lek. Här finns en trivsam och mycket uppskattad grillplats för härliga sommarkvällar och välutrustade lekplatser för de yngre. Bra kommunikationer finner man från Roslagsbanans båda hållplatser Täby centrum samt Ensta. I området finns flera förskolor och en omtyckt F-9 skola. För den friluftsintresserade har man friluftsgården Ensta krog. Därifrån utgår motionsspår, bl a ett elljusspår som är 2,5 km långt, och det finns möjlighet till dusch och bastu.

   Uteplats/Balkong

   Fransk balkong, läge sydväst.

   Bostad

   Boarea

   85,5m2

   Våning

   2 av 3

   Lägenhetsnummer

   696

   Andel i föreningen

   0,1119%

   Andel av årsavgift

   Andel av årsavgift har ej gått att få fram.

   TV och internet

   Internetabonnemanget hos Ownit ingår i månadsavgiften och har en kapacitet på 1000 Mbps. De erbjuder även en uppdatering till 1000/1000 Mbps för 149 SEK/mån, IP-telefoni m.m. Com Hem är leverantör av kabel-tv. Grundutbudet med 8 favoriter och On Demand ingår i hyran men man har möjlighet att utöka med fler kanaler och/eller mer avancerade boxar som TiVo.

   Övriga utrymmen

   Det finns cykelförråd, festlokal, källarförråd och tvättstuga.

   Byggnad

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Hiss

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Farmen

   Föreningens organisationsnummer

   716000-0209

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Nej

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   866 st

   Antal lokaler

   0 st

   Byggår

   1964

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Föreningen bildades 1964 och bostäderna omfattas inom adresserna Åkerbyvägen 100-394 med totalt 866 st lägenheter fördelat på 5 olika gårdar.

   Föreningens ekonomi

   Avgifterna höjdes med 3% 2017 En avgiftshöjning med 2,5% skedde i Jan 2019. Inga fler planerad höjningar under året.

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   2014-16: Stamrelining 2016-17: Fönsterbyte

   Gemensamma utrymmen

   Det finns förråd. Föreningen har flera gemensamma tvättstugor. Det finns en stor och bra föreningslokal på gaveln av Åkerbyvägen 216. Det finns 3 gästlägenheter för övernattande gäster att nyttja.

   Parkering

   Brf Farmen har 1.069 parkeringsplatser, varav 101 är garage och 284 upplysta carports. Dessutom finns parkeringshus för knappt 20 motorcyklar. De flesta parkeringsplatser har utrustats med motorvärmare, som kan fjärrstyras via telefonen och Internet. Till Farmen hör också 50 avgiftsbelagda gästparkeringsplatser. 101 st garage 401: -/mån (kö, ca 2 år). 284 st upplysta carports med motorvärmare 220: -/mån (kö, ca 2 år). Enkel parkeringsplats kostar 100: -/mån och fås direkt.

   Försäkring

   Föreningen har tecknat en kollektiv bostadsrättsförsäkring för alla medlemmar. Det innebär att man inte behöver ett bostadsrättstillägg i den egna hemförsäkringen. Alla boende ansvarar dock själva för att ha en hemförsäkring.

   Föreningens hemsida

   www.brffarmen.se

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Åkerbyvägen, Täby

   Kommun: Täby

   Område: Täby Centrum

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: Pris ej angivet

   Månadsavgift: 3 736 kr/mån I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv, bredband och förråd.

   Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

   Pantsättningsavgift: 483 kr

   Överlåtelseavgift: 1 208 kr Betalas av köpare

   Karta & område

   Täby

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Esplanaden 14 i Täby, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Täby!

   Läs mer

   Bobutiken i Täby

   Hitta din mäklare i Täby

   Liknande bostäder