Objektbild

Biblioteksgången 4, Våning 7, Täby

Med en vy och ett läge över Täby Centrum blir den här fina 1:an det självklara alternativet!

Pris:

2 250 000 kr

Månadsavgift 2 842 kr/mån i månadsavgiften ingår värme, vatten, kabeltv, bredband och förråd.

Bostadsrättslägenhet - Täby

Rum: 1 rok varav 1 sovrum

Våning: 7 av 8  (Våningsplan 7. ) , hiss finns

Boarea: 47 m2

Välkommen högt upp i byggnaden med fri utsikt, fina ytskikt, bra balkong och en planlösning som tilltalar många - precis vid ingången till Täby Centrum! Bostaden är i genomgående bra skick med goda ytor för det sociala och den hemtrevliga känslan. Badrummet har genomgått stambyte och har stilrena materialval. Det moderna köket har anslutning till vardagsrummet, vilket skapar en social planlösning. Här finns även gott om utrymme för matplats. Från vardagsrummet kommer du också ut på balkongen i bra solläge och utsikt högt över Täby Centrum. Här får du en bra planlösning med alkov i vardagsrummet för att enkelt skärma av. Föreningen erbjuder goda förvaringsmöjligheter i förråd som tillhör bostaden. Föreningen är välskött och stabil med en god ekonomi. I avgiften ingår det mesta, såsom värme, vatten, kabel-TV och 100mb bredband. Det finns tillgång till parkeringsplatser i varmgarage. Denna etta ligger precis invid Täby centrum och ett mer centralt läge blir svårt att hitta!

Läs mer

Pris

2 250 000 kr

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Visning

  Vi anpassar våra visningar efter rådande situation för din och vår säkerhet. Läs mer här

  Ons 21 April

  Anmälan krävs via mäklarens hemsida. Under rådande omständigheter endast bokade sällskap. Max 2 personer per sällskap.

  Sön 25 April

  Anmälan krävs via mäklarens hemsida. Under rådande omständigheter endast bokade sällskap. Max 2 personer per sällskap.

  Ansvarig mäklare

  Rima Senkal

  Fastighetsmäklare

  Franchisetagare i Täby/Danderyd

  Mobil: 073-594 22 28

  rima.senkal@lansfast.se

  Bevaka slutpris

  Fyll i dina uppgifter så skickar Länsförsäkringar Fastighetsförmedling slutpriset på Biblioteksgången 4, Våning 7 till dig.

   Planritning

   Värdera din bostad kostnadsfritt*

   Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

   *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

    Beskrivning

    Interiör

    Hall

    En välkomnande hall med god yta för förvaring och ett fint ljusinsläpp från fönster i vardagsrummet. Genomgående vitmålade väggar.

    Badrum

    Fint helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin från Cylinda(2018), vägghängd wc, handfat i kommod, tvättmaskin och dusch med vikbar vägg.

    Kök

    Stilrent vitt kök med mörkt kakel ovan arbetsyta och integrerade vitvaror. Här får du plats med matbord och stolar. Bra förvaring och fint ljusinsläpp. Köket är utrustat med spis, ugn, fläkt, diskmaskin från Bosch(2017), kyl och frys.

    Vardagsrum med alkov

    Härligt vardagsrum med alkov för att enkelt kunna skärma av. Här finns plats för dubbelsäng, soffmöbler och rummet har en trevlig öppning mot köket. Härifrån nås den härliga balkongen med fri utsikt och bra solläge.

    Bostad

    Boarea

    47m2 (Enl lägenhetsutdrag)

    Våning

    7 av 8  (Våningsplan 7. ) , hiss finns

    Lägenhetsnummer

    166

    Andel i föreningen

    0,338%

    Andel av årsavgift

    0,34%

    Renoveringar

    2012 - Stambyte 2012 - Omfogning av tegelfogar ca 5% av ytan. 2012 - Byte av entrépartier 2013 - Hissrenovering 2014 - Målning av trapphus, samt byte av tvättsugeutrustning 2015-2016 Bytte föreningen ut hissarna. Fastigheten har senaste åren gjort stambyte och renoverat i källaren. Vi har även projekt på våning 8 för nybygge av lägenheter nov -17

    TV och internet

    Comhems digitala grundutbud och tilläggspaket samt bredband från Bahnhof på 1000 mbit/s ingår i avgiften, allt du behöver göra är att anmäla dig via deras respektive hemsidor.

    Byggnad

    Energideklaration

    Energideklaration är inte utförd

    Hiss

    Hiss finns
    Två hissar finns i byggnaden.

    Allmänt om föreningen

    Föreningens namn

    Brf Annexet i Täby

    Föreningens organisationsnummer

    716000-1421

    Föreningsform

    Bostadsrättsförening

    Äkta/oäkta förening

    Äkta förening

    Tillåter föreningen delat ägande?

    Ja

    Övrigt om föreningen

    Annexets medlemmar får nyttja Storstugans gym och tennisbana. Gymmet är öppet mellan 7-22 och är beläget på Åkerbyvägen 92

    Föreningens byggnader

    Antal lägenheter

    238 st

    Antal lokaler

    7 st

    Byggår

    1969

    Äger föreningen marken

    Ja

    Allmän information

    Bostadsrättsföreningen Annexet i Täby registrerades den 14 maj 1969. Fastigheten blev klar år 1971. Comhems digitala grundutbud Bredband, 100 mbit/s, Bredbandsbolaget www.brfannexet.se

    Föreningens planerade och utförda renoveringar

    2012-2013 stambyte 2014 målning av trapphus, samt byte av tvättstugeutrustning 2015-2016 byte av hissar 2019 färdigställdes påbyggnad av våning 8 2019 byte av inpasseringssystem 2020 byte av sophanteringssystem från sopnedkast till moloker 2020 byte av förrådsfronter 2020 färdigställdes fasadbyte Fönsterbyte Föreningen har nyligen avslutat ett projekt på våning 8 för nybygge av 19 lägenheter som stod klart juni 2019. Täby Kommun har även planer på att upprusta Biblioteksgången tillsammans med berörda bostadsrättsföreningar.

    Gemensamma utrymmen

    Till varje lägenhet hör ett förråd och det finns möjlighet att hyra extra förråd. Vid entréerna till Biblioteksgången 2-6 finns särskilda cykelrum. Ett större cykelrum finns i källargången mellan Biblioteksgången 4-6. Gemensamma tvättstugor finns i huset. Skyddsrum för krissituationer i källarplanet.

    Gårdsplats

    Föreningen äger marken på framsidan till och med planteringarna. På baksidan äger föreningen marken upp till ca 30 meter från husvägg. Uterummet med soffor, bord och grillar ägs av föreningen. Föreningens markentreprenör Eko Miljö & Mark ombesörjer sommartid rensning av planteringarna och klippning av gräsmattan. Vintertid även snöröjning.

    Parkering

    Brf Annexet har 140 platser i garaget under huset som kostar 550kr/mån.

    Försäkring

    Brf Annexet har tecknat en kollektiv bostadsrättsförsäkring för alla borätter. Du behöver själv ha en hemförsäkring.

    Föreningens hemsida

    http://www.brfannexet.se/

    Täby Centrum

    Allmänt om området

    Här vid Täby Centrum är det lätt att trivas. Här bor du i hjärtat av Täby med allt du någonsin kan önska dig. Butiker, restauranger, bio, simhall, vårdcentral och närsjukhus och all form av träning. Du behöver aldrig lämna centrala Täby. Från Täby centrum har du endast en kort promenad till tex Enstakrog som bjuder på skog och upplysta motionsspår. Parkering här i Centrum finns i garage, där du kan stå 4h gratis. Även runtom Täby C finns p-platser på gatan, allt från 3h till obestämd tid.

    Kommunikation

    Från Täby C går Roslagsbanan både norr och söder ut. Du är inne i Stockholm eller ute i Åkersberga på 20 min. Här är även Täbys bussterminal med linjer runtom hela kommunen, men även mot Danderyd, Kista, Åkersberga, Sollentuna mm.

    Läs mer

    Allmänt

    Adress: Biblioteksgången 4, Våning 7, Täby

    Kommun: Täby

    Område: Täby Centrum

    Boendeform: Bostadsrättslägenhet

    Upplåtelseform: Bostadsrätt

    Ekonomi

    Pris: 2 250 000 kr

    Månadsavgift: 2 842 kr/mån i månadsavgiften ingår värme, vatten, kabeltv, bredband och förråd.

    Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2020-03-12

    Pantsättningsavgift: 714 kr

    Överlåtelseavgift: 1 666 kr Betalas av köpare

    Karta & område

    Täby

    Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

    Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Esplanaden 14 i Täby, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

    Välkommen till din lokala mäklare i Täby!

    Läs mer

    Bobutiken i Täby

    Hitta din mäklare i Täby

    Boendekalkyl

    Liknande bostäder