Objektbild

Blockhusvägen 99, TÄBY

Pris:

Pris ej angivet

Månadsavgift 4 323 kr/mån Utöver avgiften tillkommer kostnad för varmvatten, värme, tv, bredband, hushållsström samt försäkring.

Bostadsrättslägenhet - TÄBY

Rum: 5 rok varav 4 sovrum

Byggår: 2021

Boarea: 114 m2

KOMMANDE FÖRSÄLJNING! RING FÖR MER INFORMATION! - Nyproduktion med inflyttning i slutet på september - Kvällssol på baksidan - Möjlighet till 2 parkeringsplatser - Pool i området - Genomgående hög standard med väldigt fina materialval "Är du på jakt efter en bostad utöver det vanliga? Är svaret ja på den frågan är du varmt välkommen till detta radhus i nybyggda Skarpäng. Mycket ljusinsläpp, vitlaserade golv, påkostad med exklusiva materialval och ett fantastiskt läge i området präglar denna bostad. Husen är under produktion och beräknas vara färdigt i slutet på september och har en modern och bra planerad arkitektur. Radhuset är luftigt med stora ljusinsläpp. Vardagsrum med utgång till stor uteplats med trall och kvällssol, påkostat kök med matplats, två exklusiva badrum, tvättstuga på övre plan samt 4 sovrum allt i nyskick. För mer information om projektet kan ni klicka på länken. https://arosbostad.se/projekt/milstena-skarpang/ Skarpäng som område är ett av de mest omtyckta i Täby. Många barnfamiljer söker sig hit när det är dags att etablera sig i hus, det här är nämligen en väldigt fin plats att låta sina barn växa upp på. I Skarpäng finns allt på nära håll, förskolor och skolor på trygga promenad och cykelavstånd, liksom badplatser och rekreation i absolut närhet. Mörtsjön på bekvämt avstånd från bostaden med badmöjligheter sommartid och skridskoåkning/skidåkning vintertid. I området ligger Rösjöcentrum med bl.a. en välsorterad ICA-butik, en omtyckt Sushirestaurang, Pizzeria, frisör och goda allmänna kommunikationer till bland annat Täby Centrum, Danderyds Sjukhus, Arlanda och Stockholm City. Närhet till Täby Centrums Galleria med 260 butiker där du hittar stora internationella varumärken samt lokala aktörer i en skön mix. Förutom alla butiker finns ett stort utbud av restauranger och kaféer - här hittar du all tänkbar service. Det finns ingen visningslägenhet för denna bostad och den säljes enbart på ritning. Intresse tas upp fram till 8/8 varefter en budgivning startar. Anmäl dig på hemsidan, ring eller maila för att anmäla intresse.

Läs mer

Pris

Pris ej angivet

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Mattheus Hanna

  Fastighetsmäklare

  Franchisetagare i Täby/Danderyd

  Mobil: 073-540 91 42

  Mattheus.Hanna@lansfast.se

  Bevaka slutpris

  Fyll i dina uppgifter så skickar Länsförsäkringar Fastighetsförmedling slutpriset på Blockhusvägen 99 till dig.

  Slutpriset skickas endast om säljaren och köparen godkänner det.

   Planritning
   Planritning
   Planritning

   Värdera din bostad kostnadsfritt*

   Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

   *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

    Beskrivning

    Interiör

    Hall

    Hatthylla med stång i vitt utförande. Garderober med släta luckor och täcksidor i vit kulör. Luckor förses med push-to-open. Vitmålade väggar och klinkergolv med golvvärme.

    Kök

    Kökssnickerier av bänk-, vägg- och högskåp med släta luckor och täcksidor i varmbeige kulör. Bänkskiva i finslipad kvartskomposit med tillhörande lågt stänkskydd. Diskho i rostfritt stål underlimmas mot bänkskiva. Inbyggd fläkt i väggskåp. Led-belysning under väggskåp. Bänkmonterad blandare i kromat utförande. Luckor till bänkskåp förses med knoppar i rostfritt utförande och med dämpning vid stängning. Kyl/frys, diskmaskin förses med handtag i rostfritt utförande. Vitvaror: helintegrerad kyl och frys, integrerad diskmaskin, inbyggnadsugn, induktionshäll med facettslipad kant. Mikrovågsugn placerad i väggskåp. Vitmålade väggar och ljusa, vitpigmenterade, mattlackade trägolv.

    Vardagsrum

    Stort vardagsrum med många väggar för möblemang. Vitmålade väggar och ljusa, vitpigmenterade, mattlackade trägolv. Utgång till uteplatsen från vardagsrummet.

    Sovrummen

    Fyra sovrum på övre plan. Garderober i samtliga sovrum. Se planritning för utörande. Vitmålade väggar och ljust trägolv.

    Badrum

    Golv med minimal fog i gråbeige klinker. Golvbrunn i kromat utförande. Väggar i dusch -och badrum kaklas i vit kulör. Fogkulör i ton med kakel. Rund spegel på vägg med belysning. Spottar i tak. Varmbeige kommod med ovanliggande tvättställ i porslin. Golvstående wc-stol. Fristående badkar. Duschplats förses med glasvägg med detaljer i kromat utförande. Tvättställs-, dusch- och badkarsblandare i kromat utförande.

    Tvättstuga

    Tvättstuga på övre plan med tvättmaskin och torktumlare.

    Uteplats/Balkong

    Två uteplatser tillhör detta radhus. En stenlagd uteplats i anslutning till entren med morgonsol. Ytterligare en uteplats med utgång från vardagsrummet i västerläge. Här skiner solen från tidig eftermiddag till sen kväll.

    Bostad

    Boarea

    114m2

    Våning

    0 av 0

    Lägenhetsnummer

    B33

    Andel i föreningen

    1,33427%

    Andel av årsavgift

    Andel av årsavgift har ej gått att få fram.

    Övriga utrymmen

    Förråd i anslutning till entrén.

    Byggnad

    Byggår

    2021

    Byggnadstyp

    2 plan

    Energideklaration

    Energideklaration är inte utförd

    Uppvärmning

    Frånluft med återvinning.

    Fönster

    Treglas isolerruta med karm och båge av trä

    Ventilation

    Fx-Ventilation.

    Hiss

    Allmänt om föreningen

    Föreningens namn

    Bostadsrättsföreningen Milstena

    Föreningens organisationsnummer

    7696380695

    Föreningsform

    Bostadsrättsförening

    Äkta/oäkta förening

    Äkta förening

    Tillåter föreningen delat ägande?

    Ej angiven

    Föreningens byggnader

    Antal lägenheter

    69 st

    Antal lokaler

    0 st

    Byggår

    2021

    Äger föreningen marken

    Ja

    Allmän information

    Brf Milstena erbjuder 69 välplanerade radhus i bostadsrättsform. Läget erbjuder goda kommunikationer och närhet till grönområden, skolor och service. Radhusen, som är ritade av arkitektbyrån DinellJohansson, utförs i olika storlekar och med varierat utseende. Samtliga hus har egen terrass eller uteplats, de flesta med härlig kvällssol. Milstena blir ett grönt område där de boende ska kunna få både umgänge och avskildhet. Centralt i området finns en gemensam pool som blir en naturlig samlingsplats för de boende.

    Gemensamma utrymmen

    Föreningen har anlagt en pool om 8x5 som kommer kunna nyttjas av föreningens medlemmar.

    Parkering

    Varje bostad har 1-2 p-platser som tillhör huset. Kommer finnas gästparkering i området.

    Skarpäng

    Allmänt om området

    Skarpäng som vi känner det idag växte fram under 1970-talet. Området präglas av friliggande villor och rad/kedje/parhusområden. Skarpäng är ett lugnt och tryggt område som vuxit fram som ett av Täbys mest attraktiva områden. Skarpäng är ett tyst område som håller avstånd till de stora motorlederna. I Skarpäng finns det fantastiska grönområden med närhet till två sjöar, Mörtsjön med och Rösjön. Vid Rösjön finns badplats och bryggor och mysiga grillplatser. I skogarna kring Rösjön och västra delen av Skarpäng finns motionsspår och underbara naturleder. Mörtsjön är en mysig sjö som främst lämpar sig för fiske framför bad. Runt Mörtsjön går ett elljusspår på 2,5 km. I Skarpäng finns flera mysiga lekparker, fotbollsplaner och idrottshallar. Det finns många förskolor och grundskolor att välja på som ligger utspridda i hela Skarpäng.

    Kommunikation

    Det finns ett antal bussar som går genom Skarpäng. 613 tar dig till Danderydssjukhus på under 20 minuter. 614 går till Täby centrum på 15 minuter. 611 går ute vid Täbyvägen och går även den till Danderyds sjukhus.

    Tjänster i området

    Skarpängs egna centrum, Rösjö Centrum har ICA-butik, pizzeria/grill, sushirestaurang, frisör och skönhetssalong.

    Läs mer

    Allmänt

    Adress: Blockhusvägen 99, TÄBY

    Kommun: Täby

    Område: Skarpäng

    Boendeform: Bostadsrättslägenhet

    Upplåtelseform: Bostadsrätt

    Ekonomi

    Pris: Pris ej angivet

    Månadsavgift: 4 323 kr/mån Utöver avgiften tillkommer kostnad för varmvatten, värme, tv, bredband, hushållsström samt försäkring.

    Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

    Driftkostnad: 2 025 kr/månad

    Driftskostnaden fördelas enligt följande:

    Uppvärmning: 430 kr/månad

    Elkostnad: 860 kr/månad

    Försäkring: 350 kr/månad

    Övrigt: 385 kr/månad

    Karta & område

    Täby

    Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

    Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Esplanaden 14 i Täby, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

    Välkommen till din lokala mäklare i Täby!

    Läs mer

    Bobutiken i Täby

    Hitta din mäklare i Täby

    Boendekalkyl

    Liknande bostäder