Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Eskadervägen 20, TÄBY

Charmig 2:a till försäljning med generös takhöjd i populära Näsbypark!

Pris:

Pris ej angivet

Månadsavgift 3 993 kr/mån Inkl värme, VA, bredband, TV

Bostadsrättslägenhet - TÄBY

Rum: 2 rok varav 1-2 sovrum

Boarea: 59 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

I de familjära och lugna kvarteren på Eskadervägen finns nu en mycket charmig 2:a till försäljning, en av få lägenheter med en genomgående generös takhöjd om ca 3 m, de stora fönsterpartierna och takhöjden omfamnar bostaden med en rymd och ljus som ger en hemtrevlig känsla! Här kliver man in genom säkerhetsdörren och möts av en möblerbar hall. Bostaden har genomgående bra skick med ett smakfullt renoverat kök med plats för 4 sittande gäster och bra med förvaringsmöjligheter och arbetsytor. Sovrum med plats för dubbelsäng och övrig förvaring samt ett lätt möblerat vardagsrum som idag delas av för att frigöra ytterligare sovplats. Badrummet är helkaklat och ljust. Eskadervägen är ett mycket omtyckt och populärt område i Täby och det är många som vill bo här. Här finns bra kommunikationer med både Roslagsbanan och buss, närhet till flertalet förskolor, skolor och spännande lekplatser för både stora och små barn. På ett par minuters promenad bort ligger Näsby Parks centrum med ett stort utbud av restauranger och service. På Eskadervägen bor Du även med närhet till vackra grönområden och promenadstråk invid Näsby Parks strandkant vilket tillsammans med Slottsparken är fina anledningar till att flytta hit! Kontakta ansvarig mäklare redan nu vid frågor eller funderingar!

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Rumsbeskrivning

   HALL Trevlig hall med sandfärgade väggar målade i grå nyans. Vitt klinkergolv direkt i entrén samt vidare in ligger ekparkett. KÖK Snyggt, smakfullt kök från IKEA med vita högblanka skåpsluckor, vitt stänkkakel ovan arbetsbänk i svart laminat. Här finns inbyggnadsmikro, inbyggnadsugn, induktionshäll, fläkt samt kyl och frys. Allt mycket snyggt! Vita väggar samt ekparkett på golvet. Plats i köket för 4 sittande gäster. SOVRUM Väldisponerat sovrum med ekparkett på golvet, vita väggar samt en fondvägg i blå nyans. . VARDAGSRUM Ljust och trevligt vardagsrum med ekparkett på golvet samt vita väggar. Här finns plats för såväl soffa som tv-del. Stora fönsterpartier skänker fint ljus in till bostaden. BADRUM Helkaklat, snyggt badrum med ljusgrått klinkergolv och vitt kakel. Här finns dusch med vikväggar i klarglas, handfat i kommod, wc. Förberett för tvättmaskin.

   Bostad

   Boarea

   59m2

   Våning

   1 av 0 , hiss finns

   Lägenhetsnummer

   4492-00306

   Andel i föreningen

   1,01499%

   Andel av årsavgift

   Andel av årsavgift har ej gått att få fram.

   Byggnad

   Byggnadstyp

   Flerfamiljshus

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd 2018-05-01
   Energiklass:

   Uppvärmning

   Värmepump med frånluft och vattenburenvärme ( el)

   Fönster

   2-glasfönster

   Ventilation

   Frånluft med återvinning

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Jagaren

   Föreningens organisationsnummer

   716000-0423

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   105 st

   Antal lokaler

   4 st

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Föreningens fastighet, Jagaren 1 bebyggdes 1958 och Föreningen registrerades 1957. Det är en äkta bostadsrättsförening. Föreningen omfattas av Eskadervägen 18-20 och 22-24.

   Föreningens ekonomi

   Föreningen har tecknat avtal med Trygg Hansa om bostadsrättstillägg.

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   Fönsterbyten, renovering av värmeanläggning. Tak-och fasadrenoveringar samt markarbeten genomförda. 2004 Hiss-, dörr- och låsreparationer. 2005 Stambyte samt nya elstigare i huset. 2008 Entréerna målades om, tvättmaskiner utbyttes, PCB-inventering utfördes samt energideklaration gjordes. 2009 Spolades elementen samt termostater byttes. 2011 Frånluftsvärmepump installerades för att sänka uppvärmningskostnaderna. 2015 Nya hissar 2015 Fiberoptik (100 Mbit ingår via Comhem)

   Föreningens hemsida

   http://www.brfjagaren.nu/?rID=1064&page=styrelsen-2016/2017

   Näsbypark

   Allmänt om området

   Detta är ett av Täbys mest natursköna område tack vare sin närhet till vatten och stora grönområden. Här finns flertalet badplatser, såsom Näsaängsbadet och Kråkudden. Precis vid vattnet finns Näsby slott, med anor från 1200-talet. Här kan man ha konferens, fester och fantastiska bröllop. Det finns även en stor pool (ägs av Medley) i Norskogen som är perfekt för barnfamiljerna under sommaren. Där finns också tennisbana, ute-gym och stort grönområde. I Näsbypark finns även en båt och tennisklubb.

   Kommunikation

   Här finns ypperliga kommunikationer både mot stan och runtom i Täby. I Näsbypark Centrum finns Roslagsbanan som tar dig till Stockholm på 20 min. Vill du hellre åka buss finns 618 som går till Danderyds sjukhus eller 619 som går till Täby Centrum via Roslags Näsby trafikplats, där bussar går både till Stockholm, Åkersberga, Vaxholm och Norrtälje. Ska du åka inom Täby kan du ta Buss 617 som går 250 m från fastigheten till Täby Centrum eller Hägernäs.

   Tjänster i området

   I Näsbypark C finns en nyrenoverad och välsorterad Hemköp-butik. Här i Centrum finns även café, Restaurang Eskader, Frisören Theo-klippet, florist, Apotek, kemtvätt, SATS mm. Föredrar man att handla på ICA kan man ta sig en tur till Näsby allé där det finns en mindre butik. Förskolor och skolor: Slottets förskola. Sjökadettens förskola. Tranans förskola Flugsnapparens förskola Näsbyparksskolan F-9 Kunskapsskolan 6-9 Flottiljens skola. Futuraskolan Internationella engelska skolan 4-9 Slottsparksskolan. Norskolan F-3 Spiraskolan F-9

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Eskadervägen 20, TÄBY

   Kommun: Täby

   Område: Näsbypark

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: Pris ej angivet

   Månadsavgift: 3 993 kr/mån Inkl värme, VA, bredband, TV

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2020-12-07

   Pantsättningsavgift: 473 kr

   Överlåtelseavgift: 1 183 kr Betalas av köpare

   Driftkostnad: 300 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 300 kr/månad

   Antal personer i hushållet: 4 st

   Karta & område

   Täby

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Esplanaden 14 i Täby, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Täby!

   Läs mer

   Bobutiken i Täby

   Hitta din mäklare i Täby

   Liknande bostäder