Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Flygkårsvägen 25, Täby

Bästa läget!

Pris:

2 895 000 kr

Utgångspris

Månadsavgift 5 464 kr/mån Avgiften inkluderar bredband, tv, vatten, värme

Bostadsrättslägenhet - Täby

Rum: 4 rok varav 3 sovrum

Våning: 1 av 5 , hiss finns

Byggår: 1985

Boarea: 94,6 m2

En ljus och välplanerad lägenhet om 94 kvm med Flygkårsvägens attraktivaste läge, längst in i området och granne med naturen finns nu ute på marknaden! Stor och härlig uteplats med plats för valfri möblering, renoverat kök och badrum med smakfulla och moderna materialval, mycket goda förvaringsmöjligheter och ett gediget ljusinsläpp tack vare de stora fönsterpartierna. Tre rymliga sovrum med plats för valfri möblering samt förvaringsmöjligheter, med privat läge tack vare husets souterrängläge. Kontakta ansvarig mäklare för mer information: Louise Häggberg 076-879 32 39 alt. louise.haggberg@lansfast.se

Läs mer

Pris

2 895 000 kr

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Visning

  Vi anpassar våra visningar efter rådande situation för din och vår säkerhet.

  Sön 01 November

  13:00 - 13:30

  Välkommen på visning, anmäl gärna ert intresse!

  Ansvarig mäklare

  Louise Häggberg

  Fastighetsmäklare

  Franchisetagare i Danderyd

  Mobil: 076-879 32 39

  louise.haggberg@lansfast.se

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Entré

   Välkomnande entré med gott om plats för avhängning av ytterkläder. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger klinkergolv.

   Badrum 1

   Helkaklat våtrum med badkar och dusch, handdukstork, kommod, wc samt spegelskåp. Badrummet har ett mycket snyggt kakel på vägg som elegant bryts av med en fondvägg i grönt kakel.

   Badrum 2

   Delvis kaklat våtrum utrustat med handfat, wc och dusch.

   Vardagsrum

   Ljust och rymligt sällskapsrum med anslutning till kö. Här har du fönster i två väderstreck. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger ekparkett.

   Kök

   I direktanslutning till vardagsrum ligger detta påkostade stänkskydd i marmorliknande klinker. Vita skåp som bryts snyggt av med bänkskiva i laminat. Utrustning i kök är diskmaskin, kyl och frys, ugn, induktionshäll, fläkt samt mikro.

   Altan

   Härlig altan som snart kommer få ett nytt utseende då föreningen kommer renovera altanen.

   Sovrum 1

   Stort sovrum med med ett härligt ljusinsläpp. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger ekparkett.

   Sovrum 2

   Sovrum med fönster som vetter ut mot allmänning och grönska. Väggarna är vitmålade med en fondvägg och på golvet ligger ekparkett.

   Sovrum 3

   Stort master bedroom med fönster i två väderstreck. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger ekparkett.

   Bostad

   Boarea

   94,6m2 (Enl lägenhetsutdrag)

   Våning

   1 av 5 , hiss finns

   Lägenhetsnummer

   2527

   Andel i föreningen

   0,486%

   Andel av årsavgift

   0,486%

   TV och internet

   Föreningen har från 2019-08-31 tecknat avtal för kollektivt bredband 1Gbit från Bahnhof samt TV från Sappa (Sappa mer). Avgiften på 169 kr/mån för detta debiteras på månadsavin. (Fastigheten är ansluten till fibernätet, ej till respektive hus och lägenhet.) Säljaren är skyldig att lämna fungerande Router, Tv-box och fjärrkontroll vid försäljning, det tillhör lägenheten och ska lämnas kvar av säljaren alternativt bekostas av säljaren om den saknas.

   Övriga utrymmen

   Källarförråd finns

   Byggnad

   Byggår

   1985

   Byggnadstyp

   Flerfamiljshus

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Uppvärmning

   Vattenburen värme via bergvärme

   Fönster

   3-glas

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Flygaren 1

   Föreningens organisationsnummer

   769621-2351

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   280 st , varav hyresrätter: 60 st

   Antal lokaler

   3 st

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Föreningen Brf Flygaren bildades 2010 och består av 280 lägenheter var av ca 60 st fortfarande är hyresrätter. Lägenheterna är fördelade i 23 flerfamiljshus bestående av 2-5 våningar.

   Föreningens ekonomi

   Inga beslutade avgiftsförändringar 2019-06-11

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   GJORDA RENOVERINGAR: -Nytt låssystem (nyckelbrickor) installerades 2011 - Avloppsstammar till lägenheterna rensades 2012 - Ekdörrarna i entréerna ersattes med aluminiumportar 2012 - Takförbättringar 2012 - Luftbehandlingssystem, OVK 2013-2014 - Nya hissar 2017 - Fasadtvätt 2017 PLANERADE OCH PÅGÅEDE ÅTGÄRDER: -Samtliga tvättmaskiner -Samtliga hissar -Balkonginglasning -Utökning av parkeringsplatser Kommande renoveringar: Föreningen satsar stort på att rusta upp området, som kommer nu att kallas för Nya Flygaren. Arbetet kommer att bestå av många olika delprojekt, där många är hämtade ur underhållsplanen. Läs mer på deras hemsida för mer info: flygaren1.se/nya-flygaren/ - En ny lösning för sophantering som kommer att placeras ut på 4 platser i området. - Lägenheterna i markplanet med uteplats kommer att vidgas ut, all mark kommer att bli som 'radhus- tomter' - Garage, soprum, cykelförråd, mm byts mot nya luftiga carports - Grönare utemiljö - Fasaderna kommet att målas om med en vitare färg - Byte av balkongräcke - Gallring av skogen runtom i området - Utökning av p-platser

   Gemensamma utrymmen

   Tvättstugor finns i alla i höghusen. Cykel, barnvagnsförråd, lägenhetsförråd, separata soprum samt grovsoprum.

   Parkering

   195 st p-platser 200 kr/mån 6 st p-platser med elstolpe 320 kr/mån 56 st garage 550 kr/mån 5 st platser i mc-garage 200 kr/mån 20 st gästparkeringar mot avgift, 8 kr/tim eller 50 kr/dygn

   Föreningens hemsida

   http://www.flygaren1.se/

   Hägernäs

   Allmänt om området

   Hägernäs är ett område som fått sitt namn av de Hägrar som häckade vid Stora Värtan. Området präglades till en början till stor del av Roslagens flygflottilj, F2. Gamla Hägernäs bostäder är primärt bostadsrätter och villor. Under 2018 färdigställdes ett nytt hus med hyresrätter från JM mellan Hägernäs strand och Gamla Hägernäs. Boende i Hägernäs har nära till Rönninge sjön, Rönninge by, bra motionsspår runt sjön, ishall och flera idrottsplaner. Vill du ta dig ett dopp är det en kort promenad till Hägernäs strand. Närheten till vattnet är ett stort plus för de boende.

   Kommunikation

   För den som vill åka kommunalt finns Roslagsbanan på promenadavstånd vid Hägernäs Centrum som tar er in till Östra station samt flertalet bussar som åker mot Täby C och Danderyds sjukhus(för exempelvis byte till tunnelbana).

   Tjänster i området

   I Hägernäs Centrum finns en välsorterad närbutik, restaurang och Pizzeria. Nedanför backen från Hägernäs Centrum finns McDonalds vid rondellen.

   Övrigt

   Skolor i närheten: Täby Friskola Flottiljens skola Flottiljens förskola Hyttens förskola

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Flygkårsvägen 25, Täby

   Kommun: Täby

   Område: Hägernäs

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 2 895 000 kr
   Utgångspris

   Månadsavgift: 5 464 kr/mån Avgiften inkluderar bredband, tv, vatten, värme

   Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

   Pantsättningsavgift: 473 kr

   Överlåtelseavgift: 1 183 kr Betalas av säljare

   Karta & område

   Täby

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Esplanaden 14 i Täby, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Täby!

   Läs mer

   Bobutiken i Täby

   Hitta din mäklare i Täby

   Boendekalkyl

   Liknande bostäder